Reklama

Reklama

Karthik volá Karthikovi

(festivalový název)
  • Indie Karthik Calling Karthik (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bollywoodský thriller vypráví příběh mladého nesmělého muže jménem Karthik, který vede všední průměrný život. Když už si myslí, že nemůže být hůř, zazvoní telefon. Karthik zjistí, že mluví s někým, kdo o sobě tvrdí, že je taky Karthik, a volá mu proto, aby změnil jeho život. Karthik se brzy stane Karthikovým rádcem, mentorem, přítelem i strážcem. Život se mu skutečně změní velmi zvláštním až nepředstavitelným způsobem. (Festival bollywoodského filmu)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Waw, tak toto bolo riadne tajomné psycho-mystery! Skvelý námet, ktorý síce nebol pretavený až do takého vynikajúceho filmu, ale rozhodne to bolo na Indiu veľmi originálne. Na môj vkus v tom bolo príliš málo zlomov a dosť sa to v istých momentoch točilo okolo toho istého, no a miernu anti-logiku radšej opomeniem. Myslím si však, že s takýmto námetom by sa dalo oveľa lepšie pohrať a tým pádom to celé nejako viac zdramatizovať, lebo miestami to pôsobilo už fakt strnulo - no napriek tomu si to udržalo napätie takmer až do konca. Finále sa mi moc nepozdávalo, a tak to poznačilo aj celkový dojem, ktorý zaokrúhlujem k 3*. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

135 minút, divák sleduje a očakáva niečo, čo je mu jasné hneď od úvodu. To, že je samotná story obohatená o malú “drobnosť”, ešte nerobí z tohto indického snímku niečo, čo ani z ďaleka nie je. Za mňa príliš čitateľná, zdĺhavá záležitosť, ktorej sa nepodarilo nijak mimoriadne ohúriť. Prvá polovica čistá romantika, druha sa zas nesie v duchu nezáživnej thrilleroviny. Záverečné rozuzlenie, ma tak minulo na 100 honov .. ()

Reklama

Fosgo 

všechny recenze uživatele

Telefonovat sám sobě může být povzbuzující a k úspěchu vedoucí, občas ale taková komunikace dostane trhliny ….. natočen byl film profesionálně, scénář (i přes dominantní milostně-romantickou linku) byl na bollywodské poměry zajímavý, herecké výkony ucházející. Jenže škoda převeliká se udála….sám duch mumbaiských studií se částečně z filmu vytratil, naivitu a spontaneitu nahradil profesionální chlad, taneční masové scény (tak typicky bollywoodské) prakticky zmizely, děj se odehrával převážně v naleštěných kancelářích a luxusních bytech (kde zůstala normální Indie?) … prostě, dílo mělo více znaků pocházejících z LA než z Mumbaíe. Nebudou za pár let tyto „produkty“ takřka identické? ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrý príbeh, zaujímavý a dobre spracovaný. Záver je podľa mňa veľmi jednoznačný a o predsmrtnú halucináciu sa určite nejedná :-) Mrazivá atmosfére druhej polovice a záveru okrem úplného konca je veľmi zvláštna, už ten prerod z nesmelého a ušlápnutého muža do asertívneho a odvážneho dával tušiť, že nepôjde o obyčajný príbeh, ale ten prerod sa mi páčil.Tiež aj záverečná idea že jeho láska ho neopustila, zachráni ho a snaží sa mu pomôcť. Neopustí ho. Farhan to zahral veľmi dobre, mám rada jeho herectvo. Zaujímavé vybočenie z farebných, spievaných a tanečných filmov. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Deepika Padukone není zas až takové božské kotě a na Farhana Akhtara reflektuji více jako na režiséra, ačkoli ani tam nejsem vyloženě odvázaná. Přesto jsem byla mile překvapena civilním hororem (s thrillerem to nemá nic společného) se sympaticky schizofrenní zápletkou. A skutečně, ten konec je zcela didaktický, nikoli dvojznačný. #festivalbollywoodskehofilmu ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama