Reklama

Reklama

Zúčtování v zóně 51

  • Česko Vetřelec vs. Vetřelec (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

V roce 1947 přistál USA neznámý létající objekt. Informace o jeho posádce i nákladu byly zkreslené a z větší části utajované. Nyní se ale ukazuje, že důsledky této události mají být pro lidstvo fatální, neboť výbuch objektu, který zde návštěvníci z vesmíru zanechali, má v nejbližších hodinách zničit celou planetu. Bývalý voják Jake se vydává do zakázané oblasti hledat svého bratra Alexe. Namísto něj však narazí na Juda, který se snaží výbuchu zabránit. Jake neví, zda mu může věřit, nicméně se spolu vydávají za Monikou, bývalou Jakeovou přítelkyní, s žádostí o pomoc. Do cesty jim vstupují nejen pozemští ozbrojenci, kteří by nejraději celou oblast „vyčistili“ a zbavili se všech svědků i všech důkazů, ale i příslušníci jiných - nepozemských - ras, kteří chtějí zajistit, aby zničení Země proběhlo hladce. Na deaktivaci nálože zbývá jen málo času a do poslední chvíle není jasné, komu lze důvěřovat a s kým je nutné bojovat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (29)

paascha 

všechny recenze uživatele

Jasně, je to sračka, já vím, ale bavilo mě to víc, než taková Kvaska toho (vy víte) blbečka, a navíc tlustoprd socka verze padoušího terminátora v gumokombinéze a plynové masce byla taky dost dobrá. Počítám, že toto je možnost, kterou by leckterý mistr bojových kopů a zaražených prdů - o jednom velmistrovi řádu zkyslého hovna Ordo lempli lulan bych věděl - jako způsob sebeprezentace, a samozřejmě sebechvály, bral všemi deseti. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 6/10 Hudba 5/10 Efekty 8/10/// +na to že to moc nestálo jsou ty efekty celem vidět, zajímavá zápletka, některé souboje a akční začátek -dialogy mezi postavamy, v pozdějí fázi filmu se začala dostavovat nuda a nesmysli, střelba na auta (WTF?)/// Tak nízké hodnocení bych filmu nepřisuzoval. Je sice na první pohled patrné, že se jedná o scénáristický brak. Jenže berte v potaz, že to je sci-fi a tak si tvůrci mohou vymyslet cokoliv. Mě to celkem sedlo. Snad je až škoda, že film neměl vetší ambice, protože já takové soboje ve stylu Alien vs. Predátor mohu. Ještě mít k dispozici lepší herce, méně stupidních dialogů a trochu víc krve a vlastně pěnez taky (oblečení bojovníků=tepláky, kůže, dýchací trubice a hadry) bylo by to za slušné 4*. I tak ale docela zábava./// Celkem 59%/// ()

kagemush odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná záležitost!! -Mám rád divný filmy,-když je film dost divnej na to,aby mě bavil alespoň svou jinakostí, humorem(třeba i nechtěným),experimentováním,odvahou autorů,apod.,-pak je mi celkem fuk,že režisér nepřišel,scénarista šňupe,producent už zase nesehnal žádný peníze,přehrávající neherci, i mnohdy existence neexistujícího děje.Ale tady to?Prázdná nádoba.Nic. (snad jen ten neskutečný dres zlouna mě dostal,ty vytahaný tepláky mám totiž doma taky!) ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Laciný snímek, který vás rozhodně pobaví. Mimozemská rasa se nás snaží vyhubit už celé desítky let a až nyní se to rozhodla dokončit. Úsměvné a zábavné :-D nic víc, nic míň. 10% ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Opět se stala matička Země terčem spádů mimozemšťanů a opět se do toho vložili snaživí místní občané, kteří jak jinak, zkázu odvrátí. Celou dobu je nahání chlápek s dýchací maskou, který je tak trochu nezničitelný a samozřejmě se objeví i pablb z řad vojska, který nejdřív střílí a pak se teprve ptá. Ale naštěstí je tady ještě hodný a hezky potetovaný mimozemšťan v koženém oblečku, náležitě vybavený touhou pomáhat. Dobře mi tak a dobře tak i těm, kteří nevěří hodnocení na CSFD. Béčkoví herci, béčkové dialogy, béčková pointa, béčkové vtipy, béčkové triky, béčkový závěr. Najdete tady úplně všechno, po čem milovník béčkové zábavy touží. Pokud nás ONI sledují a dokážou zachytit náš televizní signál, možná nás nekontaktují právě díky takovým filmům, jako je Zúčtování v zóně 51. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

B-čkovosť srší z každého záberu, letecký UFO súboj v úvode jak vyšitý z dákej PC hry ( vyznieva to až príliš počítačovo-animovane ), niektoré scény pritiahnuté riadne za vlasy, iné sú zase nadpriemerné...zbrane to je ďalšie negatívum - nič výnimočné, nič originálne...s využitím starej školy....A aby som to zhrnul: sci-fi to nie je zlé akurát to všetkým možným budí dojem filmu 80-90 rokov ( keby som nevidel že film je vyrobený v 2007 tak neuverím....). Ale najväčším sklamaním pre mňa samotného bol záverečný súboj dvoch príslušníkov iných rás, ktorý vyznel neuveriteľne lacno a nemal patričný náboj. */** ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Film od společnosti Nu Image o tom jak kdysi spadlo na Zemi ufo které obsahovalo signál k zničení Země a útokem mimozemšťanů načež přišly na Zemi 2 mimozemšťané, (jeden hodný jeden zlý) jeden aby tomu zabránil a jeden aby zajistil pohodový výbuch. Klasické Béčko ale já se bavil čekal jsem rozhodně horší. ()

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[5/10] Zúčtovanie v zóne 51 je úplne priemerný sci-fi film. Príbeh je takisto priemerný, príliš nezaujme ani jeho spracovanie. Efekty filmu boli až priveľmi počítačové, slabo natočené a v konečnôm dôsledku nezaujmú. Ale nájde sa tu pár dobrých efektov, ktoré potešia aspoň tým, že pekne vyzerajú no po technickej stránke zapadajú do akcie nevhodne. Akcia sa tu objaví, aj nejaké tie sci-fi prestrelky tu sú, ale vyzerajú len priemerne a ostatná akcia takisto len priemerne. Prostredie filmu vyzerá dosť nezaujímavo. Herecké obsadenie ničím neoslní, ide tu o B film takže je to vidieť na hercov. Ale hlavný hrdina je dosť dobrý. Ostatné postavy nezaujímavé, bez štipky charakteru a kilami železa na sebe. Aby som nekrivdil, mimozemštania boli ako hlavný hrdina, t.j. celkom dobrý. Réžia filmu, ťažký priemer, nováčik režisér, takže nieje o čom hovoriť. A škoda dosť neprehľadného strihu v niektorých pasážach. Hudba chcela zlepšiť film, ale nie. Ako celok sa film snaží fungovať, aj sa mu to darí. Priemerný snímok, ktorý ničím extra nezaujme, ale aspoň nič extra nepokazí.. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Nadherny film plny nezvratnych rozuzleni a neuhasinajucej akcie. Nie, teraz vazne, film je skor komedialny, ako ho vymysleli vo vsetkom. Co sa tyka spracovania mimozemskych bytosti, tak moc prace na nich neminuli, jeden z nich vyzeral normalne, ako ludia z nasej maticky zem. Jediny rozdiel bol ten, ze mal trocha inu farbu oci a nepatrne tetovanie na lici a krku. Druhy z nich vyzeral troska lepsie, ako ten prvy. Ten aj disponoval roznymi chladnymi zbranami, ako bolo napriklad to zubate koleso, ktore vrhal po dementnych, akoze vojakoch. Urcite by si rozumel s Jasonom Voorheesom:) Dokonca pocas filmu, ako nahanal toho druheho mimozemstana, tak sa v nom na okamih prejavila dobrota, ked jednemu miestnemu dievcatku pomohol zo zauzlenej hojdacky:) Nechapem, preco to vlozili do tohoto slabeho filmu, ked bol nemilosrdny zabijak, ktoremu nebranilo nic v zabijani ludi. Vo filme bolo vsetko take odflaknute, kde sa aj dokonca objavil gore prvok pri tej odtrhnutej ruke a vybuchnutie tej mimozemskej bomby tiez malo patricny efekt, ked ukazali toho vojaka, ako sa postupne zmenil az na prach. Brutus, pri ktorom som nemal pokojny spanok, ked skoncil film:)) ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Zúčtovanie s týmto filmom je neúprosné, jeho tvorcovia si mysleli, že k úspechu filmu stačí vsunúť výraz Zóna 51 d jeho názvu, ale čo už, a voš má druhový názov detská a nič detské sa na nej nedá nájsť... ()

Křepi 

všechny recenze uživatele

Kdyby to díl Hvězdné brány, to znamená srazit délku na polovinu, vtipné hlášky a mé oblíbené postavy (ty už tam prakticky jsou, hodný voják, chytrá vědkyně, hodný mimozemšťan, zlá vládní organizace, zlí mimozemšťané připravení na invazi), tak by to docela šlo. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Nebyli ve štábu při natáčení všichni nacamraní? Že si těch nesmyslů nikdo nevšiml. V každém případě nedám nejnižší hodnocení, protože to mělo švih. Za tu ruku na začátku taky špetku přihodím. Něco za tu bloncku, a hup, hned máme 10 %. . ()

Reklama

Reklama