igi B.
odpad!Uzři, pozři, vytři... . . . Další celebřitní střikárna, ejhle vepřové hlavy poplácávající se s madam Wepřoffskou, hotová šoupissnic (j)elita... °-( . . . Za neustálého míchání vylévejte do hajzlu... %-[.. - - - - - (Nahlédnuto třikrát a dost a víc už rači nic na >barandoffské psychovizi< , hodnocení 166., komentář zde vrhlý jako od stolu čtrnáctý - 14.7.2011)(14.7.2011)
Jacinda
odpad!fakt ne...vykradačka jak hrom navíc bez nápadů...(16.6.2010)
Hromino
odpad!Mohla by banánová velryba odmítnout nabídku moderovat pořad o žrádle, zvlášť když na sebe hodí co nejuplejší hadry, aby byla její postavička jak labutička na kameru viděti? Myslím, že je odpověď na tuhle otázku jasná, stejně jako na to, jaké hodnocení tomuhle skvostu dám.(26.10.2011)
stration
Jedna hvězdička za Šmoldase.(11.4.2010)
ssfan
odpad!Stačí vidět chvíli a je jasné, že je to slabota.(4.4.2010)
ghatos
odpad!"Takový tip pořadu si nezaslouží ani hodnocení. Přišel jeden velký černoch a udělal prásk!"....Kamil Novotný, 5%(23.10.2010)
Wishkah
Šmoldas je parádní glosátor. Zbytek stojí za prd(14.10.2010)
Lukoboss
Jak tady někteří zmiňují, ta jedna hvězda je za I. Šmoldase, jinak hrůza.(17.10.2010)
dainio
S kulinářskými pořady se v poslední době roztrhl pytel. Prostři pro tři rozhodně není pořad na odpad ! Halina opět glosuje a porota ve složení Konvalinková, Šmoldas a šéfkuchař si myslím, že určitě není špatná. Zábava je určitě taky, takže bych dal takové ***.(28.3.2010)
lake-lake
odpad!bylo třeba "zaměstnat" celebrity, aby měly co zdaňovat(18.11.2010)
moviepill
odpad!Ani hladný by to nevydržal sledovať...(11.4.2010)
Tinaa
odpad!proč se ti peníze nedají radši na silnice, nikdo neví..(26.3.2010)
Dubron
odpad!Jediné světlé chvilky zajišťuje pan Šmoldas, ale vydržet u pořadu po celou dobu jen kvůli těm 2 minutám, co se mihne na obrazovce, je nadlidský výkon.(11.4.2010)
infernet
odpad!Jen by mě zajímalo, kdo a proč cpe tu "dámu, co je širší než vyšší" neustále na obrazovku.(19.10.2010)
Saesulkun
Jedna hvězdička za Šmoldase.(22.7.2011)
Martynez
odpad!Nedávno jsem se na tento skvost chvíličku díval a netrvalo dlouho a byl jsem uplně vařenej!(10.11.2010)