Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Veselý příběh o tom, jak ani schopný notorický zlodějíček a kapsář nemá vždy na růžích ustláno. Kde ani výhružky a ultimáta zdrcené snoubenky nejsou nic platné, pomůže jedině odvykací kúra u Andělů spásy – společnosti zabývající se napravováním nenapravitelných recidivistů. Vždyť všichni mentoři včetně zakladatele organizace ctihodného pana Laurence jsou bývalými kriminálníky. Pokud ucítíš pokušení něco ukrást, zvedni telefon a zavolej! (dopitak)

(více)

Recenze (3)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Veselá komedie o tom, že pokušení mohou být různá, ale bojovat s nimi se musí za každou cenu. Leslie Phillips tentokrát v roli opravdového zloděje, většinou hrál jen nešiky či malé podvodníčky. Zaujme samozřejmě i jeho snoubenka Julie Christie, ve filmu striptérka, bohužel odhalí jen záda :-) V malé roličce přísného šéfa obchodu se mihne jako host James Robertson Justice (kterému říkám britský Jan Werich). Vzhledem k programové skladbě a dramaturgickému tápání lidí z ČT jasný tip pro filmový klub (tyhle čb komedie z 60´s nakoupili asi ve velkém, už jsme jich viděli hodně), ovšem kdoví, jestli tenhle film už u nás v TV nešel. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKOSLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: ČST = ?.?.196? (R: ČST = 17.1.1970), réžia českého znenia (ČST Brno 196?) = JAN FUKSA (5.4.2015) ()

Reklama

Hennes 

všechny recenze uživatele

Shlédl jsem to v originále a jelikož nejsem Angličan, tak jsem si to tolik nevychutnal. Přesto je to milá detektivní komedie. To černobílé provedení je u těchto snímků nenahraditelné a tvoří tu správnou atmosféru. Povedený scénář mají na svědomí Jack Davies a Henry Blyth. O hudbu se kromě George Martina postaral "větší měrou" Muir Mathieson. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama