Reklama

Reklama

Zázraky života

(seriál)
všechny plakáty
TV spot
Česko, (2010–2012), 22 h 57 min (Minutáž: 45–52 min)

Hudba:

Džian Baban

Hrají:

Veronika Freimanová, Tatiana Dyková, Jiří Ornest, Jana Plodková, Roman Zach, Igor Chmela, Petra Špalková, Klára Melíšková, Jiří Hána, Jana Krausová, Jaroslav Plesl, Eva Leinweberová (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(28)

Obsahy(1)

Mít, či nemít dítě je vážné rozhodnutí. Schopnost je skutečně počít je ale dnes stále palčivějším problémem. Příchod dítěte odjakživa symbolizuje naději a právě ta nebude chybět v novém původním televizním seriálu Televize Prima. Zázraky života vyprávějí příběhy personálu i pacientů soukromého rodinného zařízení asistované reprodukce Centrum Život. Každý den tu svádí boj o vznik nového lidského života její majitel a zakladatel prof. MUDr. Petr Diamant (Jiří Ornest). Odhodlaně mu v tom pomáhá jeho dcera, vynikající lékařka Eliška (Jana Plodková). Profesorovou pravou rukou je embryolog RNDr. David Salač (Roman Zach) a gynekolog MUDr. Marek Tichý (Igor Chmela). Žádná operace by se v Centru Život neobešla bez anestezioložky MUDr. Vlasty Klímové (Veronika Freimanová). V prostředí plném naděje i bolesti prožívají lékařské kapacity lásky i osobní tragédie a při tom soustředěně pomáhají ostatním lidem k naplnění smyslu jejich života. Nemocniční personál, doktoři a jejich pacienti, ti všichni přinášejí atraktivní náměty pro moderní vztahový seriál z prostředí soukromého zdravotnického zařízení, kde jsou si lidé blíž… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (58)

DJ Obelix odpad!

všechny recenze uživatele

Existuje naprosto mizivé množství seriálů, kterým jsem ochoten napálit odpad! již po pěti minutách sledování. A zázraky skutečně jedním z nich jsou. Když už se Prima degradovala na dobírání zbytků po Nově (rozuměj - sebrat scénáristky první Ordinace, které poté začnou recyklovat ten stejný nápad pro jinou televizi), tak to aspoň nemá dělat tak okatě. Na tohle nemám žaludek... ()

007. odpad!

všechny recenze uživatele

Seriál, kterých se točí tucty, tentokrát ordinace v růžové zahradě obráceně a v podání primy. Vykradená hudba z Lásky nebeské (+ Americká krása) má vytvořit atmosféru jako v Ln, ale naopak ukazuje na markantní rozdíl mezi nimi. Doktorka než oznámí dobrou zprávu, tak z toho udělá pořádné drama, od začátku je nám servírováno vše , co jde, aby to mělo pořádné "grády". 2. Díly % ()

Reklama

warhammer odpad!

všechny recenze uživatele

To nejsou Zázraky života, ale zázrak, že režiséra ještě nikdo nesejmul. To je neuvěřitelný! Natočí se jedna sračka. Pak druhá, třetí, čtvrtá... Natočí už tady u nás někdo seriál, kterej není úplně stejně píčoidní jako ty ostatní za posledních x let?! To jsem zvědav co příjde příště. Kravín na růžové pasece? Ordinace na dvorku? Rodinná pouta-Počátek? Nebo se dočkáme pokračování seriálu Ulice pod názvem Silnice + volné pokračování Chodník? ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

U jedné scény jsem měl pocit, že koukám na Letiště. Prima, bude bžunda, asi jde o parodii. Ten doktůrek vážně dělá hodně zlýho na tu novicku na recepci, to je fakt prdel, i to herci přehánějí, ta gesta, dikci, nesmyslné dialogy to jen podbarvovaly. Až pak jsem si všiml, že to někdo myslí smrtelně vážně. V tom případě zábava pro spodních pár vypatlaných milionů. ()

Beagle odpad!

všechny recenze uživatele

Je to tragédie. Ty pracovní haleny a operační empíry v sexy barvách co vypadají jako ze StarTreku, to bych i pominula (i když by mě zajímalo, kde si je nechávají prát, po pár operacích a vypráních by jim ve skutečnosti ty barvičky asi brzy daly sbohem). Vymazlený interiér vyzdobený fotkami miminek z celého okresu taky beru. Ale tolik klišé z oboru gynekologie-asistovaná reprodukce už jsem dávno neviděla (a to Ordinace běží už dlouho). Protože fóry postavené na trapnosti odběru spermatu, rozlití zmíněného vzorku na zem muchlujícími se zaměstnanci a pacient, který má evidentně fetiš (ha ha) na kostkovaný závěs? Příští díl zase pro změnu láká na ziskuchtivé dárce semene (protože to v televizi bude vypadat hrozně srandovně, řekli si asi scénáristé). A abych nezapomněla na ženy, neuchycení jejich embryí je zde doprovázeno hned tragickými autonehodami před očima přítomných lékařů (a embyrolog nad mikroskopem, pronášející věty typu "Co mi sem nosíte tu snídani, mám si snad do těch embryí nadrobit?!" je zřejmě také myšlen jako vtipná vložka). Takže zdravím všechny chápavé lékaře, kteří si seriál pustí ve službě. Doufám, že se dobře pobaví a služba jim rychle uteče. A pacientům vzkazuji, ať se na nějakou takovou kliniku jdou podívat na vlastní oči. Tohle je prznění medicíny, jako je v českých televizích poslední dobou dobrým zvykem. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama