Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Edith dojíždí do Londýna, protože musí řešit rozepře s dosavadním šéfredaktorem časopisu, který spadá pod vydavatelství, které zdědila po Michaelovi Gregsonovi. Náhodou v metropoli potká Bertieho Pelhama, agenta spravujícího hrad Brancaster, s nímž se seznámila na tamním honu. Thomas Barrow hledá tváří v tvář schylujícímu se propouštění na Downtonu novou práci, ale nachází pouze podivné relikty starých časů. Paní Patmoreová chce pomoci paní Hughesové se svatbou, tak ji z jednoho z nových zásilkových katalogů objedná šaty na obřad. Daisy se upíná k naději, která by mohla vyřešit situaci pana Masona, ačkoli ji všichni zdůrazňují, že by k tomu, co si vysnila, nemuselo dojít. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Milé. U této epizody jsem se zamýšlela nad tím, jak hrozně fandím hraběnce vdově bez ohledu na to, že bych sama přemýšlela o tom, co je nejlepší pro všechny. :D Asi je těžký si ji nezamilovat. ,,Šlechtic co vítá reformu? To je asi jako krocan, který vítá Vánoce." ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začínám zjišťovat, že je pro mě složité, psát komentáře k záležitostem, kterým nemám, co bych vytkl. Mně se tento seriál prostě od začátku líbí, i když i v něm občas něco lehce zaskřípe, ale když ho srovnám například s naší domácí produkcí... Rád bych se dožil českého seriálu, který bude po šest sezón alespoň z poloviny tak kvalitní, ale tak dlouho žít prostě nebudu. ()

Reklama

Galerie (14)

Reklama

Reklama