Reklama

Reklama

Madonnino romantické drama se točí kolem dvou podivných vztahů. První románek vzniká mezi králem Edwardem VIII. a rozvedenou Američankou paní Wallis Simpsonovou, zatímco protagonisty druhého jsou vdaná dáma a ruský člen tělesné gardy. Když vezmeme v úvahu okolnosti, můžeme předem tušit, že ani jeden z obou vztahů nebude bezproblémový. (AMC Czech)

(více)

Videa (18)

Trailer

Recenze (62)

maddy 

všechny recenze uživatele

Najlepšie príbehy píše sám život, keď to je navyše doprevádzané výbornými hereckými výkonmi a krásnou klasickou hudbou vznikne z toho pútavý film ... teda v prípade, že sa dokážete oprostiť od predsudkov, že to natočila kontroverzná Madonna. Nápad nenatočiť klasický „based on true story“, ale film skombinovať s prelínaním prítomnosti a minulosti oceňujem. Posledná polhodina je síce priveľmi naťahovaná a zbytočne dovysvetľujúca každý a jeden detail, a svižnejší strih by jej určite neuškodil. Inak však veľmi príjemné a vôbec nie zbytočne strávené dve hodiny. Jediná škoda, že film ma emočne nedokázal až tak zasiahnuť, ako sa o to celý čas snažil. (možno keby som detailnejšie oboznámený s príbehom, o ktorom film pojednáva) CELKOVO: 4* ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Vrcholně romantické. Už z prvních záběrů nelze nepoznat, že to točila žena. Je to emocionální, tklivé a procítěné. Velmi osobní. Melodramatický propletenec dvou časových rovin je zajímavý, osobitě zpracovaný včetně závěrečného jemného prolnutí a uvědomění si. Možná moc snové a mimo realitu (obrazově však neskutečně opulentní), ale mám takový pocit, že přesně takhle to Madonna chtěla natočit. Nadčasově, ikonicky. Vždyť přece tyhle příběhy nikdy nezevšední. ()

Reklama

Lamiczka 

všechny recenze uživatele

Prvních asi 10 minut vypadalo, že bude našlápnuto na pěkný historicky romantický snímek. Madonna by se ale spíš měla věnovat tomu, co jí jde nejlépe. Režie, potažmo scénář, je totiž prapodivně poskládaný z dvou podobných životních příběhů. Ani rádoby citové vypětí a emotivní okamžiky tady nefungují a pouto bohužel funguje pouze mezi dvěma hlavními představitelkami. Hudba byla vybrána skvěle, škoda, že tak dobře není zpracován celý snímek. ()

Skrk 

všechny recenze uživatele

Romantické drama zabalené do elegance a cigaretového kouře v režii Madonny, která nejspíš objevila svůj talent (pokud jí v tom někdo tajně nepomáhal). Scénář byla jedna báseň a Abel Korzeniowski, jeden z nejlepších hudebních skladatelů součastnosti potvrdil své nadání. U jeho hudby jsem opět nedýchal. Použití filtrů bylo vhodné, nečekané a rozhodně to filmu prospělo. S hodnocením se jděte všichni zahrabat, buď nepoznáte kvalitní film nebo nenávistně hodnotíte na Madonnině jméně. Fraška. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Krásné, úhledné, dojemné a okouzlující - a to především dvě hlavní herečky: Abbie Cornish a Andrea Riseborough, lépe být vybrány snad ani nemohli, stejně jako mužské role, ovšem ty mě už tolik neuchvátili. Příběh je naprosto dokonalý a vše krásně odsýpá a není to ani tolik předvídatelné, což je velké plus. Doprovodná hudba je na jedničku! Celá atmosféra je úžasná. Hodně mě zajímalo jaká režisérka je Madonna a musím říci, že mě překvapila a ráda se podívám i na jiný její film. Mělo to nějaké chyby, ale ty se dají najít vždy. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (12)

  • Natáčení Madonnina druhého filmu začalo v červenci 2010 v Londýně. Poslední klapka padla 17. září 2010 v newyorkském Central Parku. Premiéra pak proběhla na Mezinárodním filmovém festivalu v Benátkách za účasti Madonny. (mihran)

Související novinky

Biografie Madonny byla zrušena

Biografie Madonny byla zrušena

25.01.2023

Životopisný snímek o slavné 64leté zpěvačce Madonně od studia Universal Pictures byl zrušen. Zástupci studia ani tvůrci se k záležitosti nevyjádřili a momentálně to tedy vypadá, že se s projektem… (více)

Madonninu biografii natočí… Madonna

Madonninu biografii natočí… Madonna

16.09.2020

Častou výtkou biografických snímků je, že si jejich tvůrci brali až příliš velkou kreativní volnost, co se týče osobních záležitostí daných osob. To ovšem nehrozí v následujícím hudebním filmu o… (více)

Oscar 2012 - výsledky

Oscar 2012 - výsledky

27.02.2012

84. udělování zlatých sošek, ke kterým se po letech vrátil Billy Crystal jako průvodce, bylo ve znamení tradice. Jedna z nejočekávanějších a nejsledovanějších televizních show roku se vrátila ke svým… (více)

Oscarové nominace 2012

Oscarové nominace 2012

24.01.2012

84. udělování výročních cen Americké filmové akademie se blíží. Ať už se vám to líbí nebo ne, pořád jde o nejsledovanější a z jistého pohledu i nejprestižnější filmové ceny na planetě. Takže, kdo se… (více)

Reklama

Reklama