Reklama

Reklama

Mastňák Boogie

(festivalový název)
  • Argentina Boogie, el aceitoso (více)

Obsahy(1)

Mastňák Boogie přichází jako závan zatuchlého vzduchu, s celým arzenálem zbraní schovaným pod kabátem. Kouř z jeho cigarety, linoucí se temnou uličkou, je znamením pro dalšího bídného červa, že nadešel jeho čas. Je to nesympatický, od reality odtržený sexistický surovec, agresivní rasista, nejobávanější nájemný vrah ve městě, jenž všude, kam vkročí, zanechává tratoliště krve, hlásaje přitom svoji překroucenou verzi spravedlnosti. (Anifilm)

(více)

Recenze (30)

Shit 

všechny recenze uživatele

Kam se hrabe El Superbeasto, ten je proti Mastňákovi Boogiemu jak neviňátko ze školky. Boogie je totiž absolutní kruťák, tuplovanej, vraždí nevinný důchodce, co ho otravujou, posílá na smrt děti, policajti se před nim třesou a schovávaj za stolem, jedinýho co ho zajímá jsou peníze a krev a během 82 minut vyřkne tolik drsnejch hlášek, že by to vystačilo do 25 filmů. Něco takovýho jsem ještě neviděl, od teď je Boogie jedna z mých nejoblíbenějších postav. -[Doktor]Ten muž je mrtvý! Použil jste škrtidlo? -[Boogie] Jo. Ale protože měl zranění na hrudi, dal jsem mu ho kolem krku. Obávám se, že jsem ho uškrtil. ()

Němi 

všechny recenze uživatele

Kdyby film občas polevil v té přehnané krvavosti (i Kill Bill závidí) a dávkoval ji krapet rozumněji, kdyby Boogie nezabil všechno, co projde na dohled od něj a byl víc sympatickou postavou... mohl být Mastňák nezapomenutelný. Takhle je proste něco "jiného", sem tam umně připomínající Rodrigueze nebo Tarantina, ale pořád daleko za komplexností jejich kvalit. Propracovanější pokračování bych si nechal líbit... ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Drsný animák s komiksovým "lookem", nemilosrdným hrdinou s hláškou na každém kroku, nestandardním vizuálem a kupou sarkastického humoru. Být ve filmu více originálně zábavných scének (většina je založená na tom, že někdo zemře nějakou brutální smrtí) a mohl z toho být kult, takhle zbyla jen překvapivě (a hodně drsně) zábavná podívaná, u které jsem se usmíval, nevěřícně zíral, od plic smál a občas trochu nudil. Rozhodně však originální a zábavný snímek, kterých by mohlo být více. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Příjemná záležitost, ale ze začátku velmi příjemný černý humor začne docela nudit a ke konci už solidně ztrácí dech, pořád ale zůstává příjemně svuj, avšak kvalita vtípků jde docela dolů a veškeré honičky v autech jsem měl nutkání přeskočit, navíc se v nich objevuje 3D animace aut, které vůbec, ale vůbec nesedí k jinak pěknému stylu, naštěstí přijde excelentní závěrečná scéna, která všechno vynahradí a člověk jenom kouká a nablble se tlemí. _______Ps: tohle je snad animovanej Rodriguez! ()

grogodil 

všechny recenze uživatele

Na rovinu, Boogie je naozaj jedno nabúchané namachrované bezcitné a bezbožné hovado, aké doteraz neuzrelo svetlo sveta a oproti ktorému sú Hulk alebo Marv so Sin City vyrovnaní kľuďasi. Nič viac, ale hlavne ani nič menej ako jednu chodiacu horu svalov nečakajte. Nejaký príbeh je niečo, o čo tu totiž skoro vôbec nejde, hlavné je odprezentovať na všetkom a na každom, že stretnutie s Boogiem je v podstate nezlúčiteľné so životom. A do toho Boogie sype z jednej ruky na všetky strany olovo a z druhej tak suché hlášky, že aj Bruce Willis by sa mal čo učiť. Jediná menšia výtka za nevyrovnanú animáciu, ktorá hlavne v treťom rozmere vyzerá dosť lacne... ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama