Reklama

Reklama

Prostřeno!

(pořad)
všechny plakáty
Trailer
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 50 min

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Jana Boušková, Ivanka Devátá, Yemi Akinyemi, Zbyněk Merunka, Ludmila Žemberyová, Martin Stropnický, Veronika Žilková (více)
(další profese)

VOD (1)

Pět soutěžících, pět večeří, menu tradiční i exotická! Reality show Prostřeno! je každodenní návštěvou vašich domovů, přehlídkou tanců kolem plotny, lákavou ochutnávkou, ale i sondou odolnosti zúčastněných. Dívejte se a HODNOŤTE! Kromě šedesátitisícové výhry, která je výsledkem klání soupeřů, je tu i deset tisíc pro každého, koho zvolí diváci. Vyhrát může dokonce i divák, který se jen zúčastní hlasování. A to celých 10 tisíc korun! (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (641)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Kde jsou ty časy kdy vysílali Prima vařečku, na kterou se dalo alespoň koukat? Když slyším hlas pana Vydry v tomto pořadu začínám dostávat kopřivku(a to mi jináč nevadí) a to nemluvě ani o soutěžících, kteří tam praktikují propracovanější teorie jak toho druhého znemožnit, než v seriálu Borgiové a to už je co říct. 20% ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Někdy to zapnu a mrknu se. Dost hloupé je, že soutěžící hrají o prachy. Také četné primitivní projevy vařících jsou na škodu, přestože je jasné, že jde Primě o záměr, aby pořad táhnul. Kdo by si v kuchyni nezanadával, že jo? To je jako za volantem. Osobně by mi vyhovovalo lépe, kdyby byl pořad postaven výlučně na vaření a konzumaci s následným, kultivovaným, hodnocením. Absolutně nehodnotím, kde ti lidé bydlí, jestli jsou to lidé obyčejní, kuchaři začátečníci nebo mazáci. Je fajn, že jdou a zkusí si to. Já bych na ně neměla. Vadí mi pojetí Tv Prima. Výhra by měla být ve formě poukazu do vyhlášené restaurace, nebo vstupenka do kurzu vaření! A ne tohle, co se tam děje teď... ()

Reklama

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné peklo, které je tu a tam korunováno nějakým mimořádným zjevem z řad nejstrašnějších kreatur. Nejvíc mě na tom, krom neuvěřitelného množství variací na hovězí polévku a kuře s broskví, baví povinná zábava, kterou musí hostitel zabavit hosty. Nejlepší byl asi amatérský režisér, který s hovady točil film na handycam a tvářil se u toho jako Pišta z Hrací hory:-)) Odpad dávám za neskutečně odporný výkon Vydry s Bouškovou, které nemám rád a tady je nesnáším. Hýk wow ()

Mononoke. 

všechny recenze uživatele

Stupidity Čápů s mákem to nedosahuje, ale těsně jí šlape na paty. Předkrm salátek z nepravého kraba, pórková polévka s magi (nevadí že pórek půlka osazenstva nejí, kdyžtak je ještě dotlačíte baketou), jako hlavní chod halušky s lečem (ano i toho jsme se dočkali) a třešničkou na dortu pak bude velmi originální zmrzlinový dezert z Lídlu s oschlou jahůdkou. A za tu snahu ani nevyhrajete, protože vám nepřející a zakomplexovaní spoluhráči burani z Buranova napálí nízký počet bodů. No není ten život nespravedlivý? ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Je velmi složité hodnotit tento pořad především kvůli nezvykle kontroverzní dualitě obsahu a formy - na jedné straně rádoby vtipný buranský komentář a problematický televizní formát, na straně druhé nezpochybnitelná přidaná hodnota. V případě pořadu Prostřeno jde víc než jen o obyčejnou kulinářskou reality show. Dívejme se do nastaveného televizního zrcadla - téměř sociologická sonda do spíše střední a starší generace Čechů coby národa buranů a lidí naprosto bez invence, vkusu a úrovně. Pan Vojta ze Šumavských Hoštic mi promine... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (12)

  • Za deset let se v pořadu o výhru ucházelo 1 764 účastníků, kteří ve svých domovech připravili a servírovali 8 800 chodů. Mezi soutěžící byla rozdělena výhra v celkové výši 17 425 000 Kč, diváci pak získali 480 000 Kč. [Zdroj: časopis Blesk TV Mánie] (Duoscop)
  • Při udělování výhry hraje píseň „Bitter Sweet Symphony“ od The Verve. (SONY_)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama