Reklama

Reklama

Prostřeno!

(pořad)
všechny plakáty
Trailer
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 50 min

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Jana Boušková, Ivanka Devátá, Yemi Akinyemi, Zbyněk Merunka, Ludmila Žemberyová, Martin Stropnický, Veronika Žilková (více)
(další profese)

VOD (1)

Pět soutěžících, pět večeří, menu tradiční i exotická! Reality show Prostřeno! je každodenní návštěvou vašich domovů, přehlídkou tanců kolem plotny, lákavou ochutnávkou, ale i sondou odolnosti zúčastněných. Dívejte se a HODNOŤTE! Kromě šedesátitisícové výhry, která je výsledkem klání soupeřů, je tu i deset tisíc pro každého, koho zvolí diváci. Vyhrát může dokonce i divák, který se jen zúčastní hlasování. A to celých 10 tisíc korun! (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (641)

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Ačkoli nejsem zásadně pravidelný divák, několik okamžiků této buranské stupidity mi neuniklo, takže jsem se uvolil celému světu sdělit svůj názor na tento výkal psa baskervillského. Za prvé, já si vážím jídla a to prosím i neodborně uvařeného, tudíž bych si nedovolil křivit xicht nad talířem. To, jak hodnotí někteří trapní ledvinokamenní paskřivci, se přesně trefilo do vkusu dnešní hnusné rozežrané a jídlem plýtvající doby/světadílu. Pakliže v dnešní době existují místa, kde skutečně lidé nemají co jíst, u nás se ohrnuje nos. A já trpím averzí ku všem, kteří mají hubu plnou "Mě to nechutná!, Ta rýže je převařená, sejra málo uleželej, chleba nedopečenej", atd. Že si prolezou barák skrz naskrz jako červotoči proužkovaní záchodovou mísu nevyjímaje, to je taky gól. Vyvolení hadr. A k tomu komentář Bouškové a Vydry a je vymalováno, páchnoucí konzumní průjem teče, jen to mlaská...Ovšem za díl s Kazmou pět hvězd! ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Takovejch kreténů se těžko sejde pod jednou střechou víc. Opravdu reálně jsem uvažovala, že se do tohoto pořadu přihlásím. Ovšem představa lidí, kteří si jen stěžují a naschvál hodnotí jídlo i stolování záporně mě od toho odrazuje. I kdybyste jim totiž dali zlatý servis a upekli srnce na pomerančích, dostanete 1 bod...takže se spíš bavím tou lidskou primitivností ()

Reklama

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Nezlobte se na mě, ale tenhle pseudopořad o vaření jinak ani hovnotit nemůžu.. Pomineme-li moji profesní zainteresovanost, nevím, co mě uráží víc.. Samotná naprosto křupanská hlavní myšlenka nebo ubohé rádoby vtipné neustále se opakující doprovodné komentáře typu "šmejděníčko, šmejděníčko, šmejdění.." upocených zlatokopů Vydry a Bouškové, z nichž se jednomu opravdu obrací žaludek, přičemž právě oni vám zaručí jednu jedinou jistotu tohoto veledíla, a to že se rozhodně neposerete, smíchy !! To už by bylo na jednoho příliš mnoho zaměstnaných otvorů !! ;) Nicméně jeden si tak začne patřičně vážit jiného mistra bonmotů, prezidenta Zemana, ty jeho totiž sice mnohdy páchnou senilitou a becherovkou, navíc ho omlouvá ta viróza, ale nikdy nevkusným kreténismem ukázkového českého burana !! Když Vás někdo pozve na večeři, přijdete s úmyslem se mu vysmívat, jak žije, bydlí, jak si hraje na kuchaře bez jediného náznaku sebereflexe ?? Přijdete s úmyslem ho co nejvíc urazit a s vkusným timingem vypotit poučnou kuchařskou poznámku, po níž každý profesionál vztekle brousí nože?? Tato odporná nestravitelná zhovadilá reality show bez špetky elementární lidské slušnosti mě natolik irituje, že za ta léta, co ho TV Břečka - Prima neustále tlačí do vysílaní, nejsem schopen pochopit, jak neskutečně velkou má sledovanost.. Navíc každá další epizoda téhle zrůdnosti jen potvrzuje, že ta přidaná hodnota v podobě jakési úchylně bizarní sociologické sondy se zde vlastně jen naprosto nechtěně vyskytla.. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Kvanta lidičků se na čtyřicet minut denně mění na gurmety a kulinářsky geniální gastroznalce... nebo si to alespoň myslí. Reality záležitosti tvořej lidi, takže záleží na tom, jaká sebranka se u stolu sejde - dokud se dohaduje banda pokorných maminek o tom, že stehno chtělo dopéct a brambory přihřát, zábava padá někam za sporák, ovšem s příchodem přechytralých taktizátorů, sociálních dinosaurů a konfliktních pitomců sledovatelnost strmě stoupá až ke čtyřem hvězdičkám! Včetně krásné satisfakce pokaždé, kdy idiot dostane po čuni. Teda málo bodů. Konflikty divadýlka s upřímností tu místy nabývají epických rozměrů a je hezký vidět, že i tahle pochybná zábava o lidech a jejich kvalitách dost vypovídá - o ničem jiným to není a nikdy nebude. Na vaření kadí pes. ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Svatá svačino takto rozprostřená! Tak toto je doslova sračka oslova a do mísy prosráno! . . . A Ivánku, kamaráde, stálo ti TO za to? °-/ - - - P.S. A teď si jdu uklohnit nějakou tu soběsamou šlichtu... - - - P.P.S. Post blitkem: No a ta víajpížumpa? No chápu, že proti lidodemo žádnej dyšputát, ale ty >elity< - no těm bych rovnou nakadil do úst... °-(.. - - - - - (Na primeroidní trdlovizi sledován záměrně! celý jeden brněnský týden s dvěma vcelku normálními chlápky a třemi zrůdami /zjevně/ ženského pohlaví, kdy se až člověku chvílemi otvíral pověstný nožík v kapse, co že se to všechno odehrává v podělaných dámských myslích nízkého iq, zato však vysokého sebevědomí minutových celebřití... . . . Průběžně pak /...před i po.../ občas jen nahlédnuto nahodile pro potvrzení teze, že lezou hovna po železe, hodnocení po brněnských srairée 24.1.2011 otráveně mnohé, komentář zde s malým odstupem /promiň, ale prostě jsem Ti to Ivane musel říct.../ jako stotřicátýšestý - 9.2.2011) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (12)

  • Při udělování výhry hraje píseň „Bitter Sweet Symphony“ od The Verve. (SONY_)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama