Reklama

Reklama

Prostřeno!

(pořad)
všechny plakáty
Trailer
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 50 min

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Jana Boušková, Ivanka Devátá, Yemi Akinyemi, Zbyněk Merunka, Ludmila Žemberyová, Martin Stropnický, Veronika Žilková (více)
(další profese)

Pět soutěžících, pět večeří, menu tradiční i exotická! Reality show Prostřeno! je každodenní návštěvou vašich domovů, přehlídkou tanců kolem plotny, lákavou ochutnávkou, ale i sondou odolnosti zúčastněných. Dívejte se a HODNOŤTE! Kromě šedesátitisícové výhry, která je výsledkem klání soupeřů, je tu i deset tisíc pro každého, koho zvolí diváci. Vyhrát může dokonce i divák, který se jen zúčastní hlasování. A to celých 10 tisíc korun! (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (640)

Sonnery 

všechny recenze uživatele

Nejvýstižnější ukázka sloganu "blb dostal moc"... Blb dostal padesátiminutový prostor v televizi a musí světu ukázat, že vařit, mluvit, stolovat a strkat žrádlo vkusně do huby umí jedině on. Miluju, když blb neví, že je blb, tím získává sebedůvěru a chce se před kamerama vytáhnout. No a k tomu vždycky nějaká ta žrasovní ňaminečka - tuhle raketa se sejrem z kopce Motombo v Ugandě, támhle "Výstavní gratinovaný steak se zlatým měsícem podávaný na dřevě", což je normální flákota na oleji s vařeným bramborem. Úsměvný ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

"Ukliďte a všechno vyčistěte, přijdou hosté a budete soutěžit o 40 litrů". Vadí mi, že interiéry domácností některých soutěžících působí až moc uměle. Chtěl bych to vidět reálněji. Myslím tím, že by mě prostě zajímalo, jestli by tam tak měli uklizeno, když by nevěděli, že má někdo přijít:) Dále obdivuji hezké byty, nebo zrekonstruované domy. A pak že lidi nemaj prachy:) Škoda, že pořad "Prostřeno" vidím jen půl hodiny (i když občas na netu zhlédnu díl celý), protože pak přepínám na seriál "Ulici". Jen občas mě nějaký díl opravdu nadchne, jako se to stalo např. dne 8. 11. 2011. Upoutala mě slečna, která se na první pohled nezdá. Když vařila, tak se neskutečně klepala a byla nervózní. Vypadala jako úplné neviňátko a šokem bylo, když u ní hosté objevili šuplík plný robertků, čemuž se všichni divili:) Nebo díl vysílaný dne 22. 2. 2012 kde vařila mladá holka Veronika, která sice vypadala, jako když pořád spí, ale skvěle vařila. Tím chci říci, že zde v tomto pořadu hodně záleží na tom, jací lidé soutěží. Hodnocení proto průměrné. Jinak ale dobrý nápad zrealizovat tento počin. Myslím, že přesně tento typ pořadu na našich obrazovkách chyběl. ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Normálny človek by sa tam nikdy neprihlásil. Veď kto by si pustil tlupu úplne cudzích ľudí do spálne? A koho by bavilo počúvať trapné pripomienky na každú pič*vinu v teple vlastného domova? Od Prostřeno nečakajte niečo netradičné na jedlo. Keď už sa tam nejaký gurmán prihlási, tak chce logicky vyhrať a nebude riskovať, že by jeho súperi žerúci celý život párky, kura, rybu jedine z konzervy, zemiaky na jeden spôsob skolabovali pri vybočení z konzumnej rutiny. Dobre sa pozerá na toto strápňovanie pochybných existencií pred celým národom, ale vidieť 754 x po sebe kuřecí vývar, řízek a dezert z piškotů je naozaj SM. ()

Disk 

všechny recenze uživatele

Za dokonalou pětici dílů s Metadonem. O tomhle se bude mluvit ještě dlouho nejen v české youtube komunitě. Bylo to něco naprosto výjimečného, co v dějinách tohoto obskurního pořadu nemá obdoby. Jasně, je to kontroverzní a tuhle sérii cílovka určitě nepobere, ale stoprocentně si stojím za tím, že podobné oživení Prostřeno potřebovalo jako sůl. Pokud jde o jednotlivé postavy z Oldova repertoáru, u mě vedou Kung Fury a Bruno, protože tihle dva mě dokázala přivést k několika záchvatům smíchu. ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Svatá svačino takto rozprostřená! Tak toto je doslova sračka oslova a do mísy prosráno! . . . A Ivánku, kamaráde, stálo ti TO za to? °-/ - - - P.S. A teď si jdu uklohnit nějakou tu soběsamou šlichtu... - - - P.P.S. Post blitkem: No a ta víajpížumpa? No chápu, že proti lidodemo žádnej dyšputát, ale ty >elity< - no těm bych rovnou nakadil do úst... °-(.. - - - - - (Na primeroidní trdlovizi sledován záměrně! celý jeden brněnský týden s dvěma vcelku normálními chlápky a třemi zrůdami /zjevně/ ženského pohlaví, kdy se až člověku chvílemi otvíral pověstný nožík v kapse, co že se to všechno odehrává v podělaných dámských myslích nízkého iq, zato však vysokého sebevědomí minutových celebřití... . . . Průběžně pak /...před i po.../ občas jen nahlédnuto nahodile pro potvrzení teze, že lezou hovna po železe, hodnocení po brněnských srairée 24.1.2011 otráveně mnohé, komentář zde s malým odstupem /promiň, ale prostě jsem Ti to Ivane musel říct.../ jako stotřicátýšestý - 9.2.2011) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (12)

  • Vedle pěti soutěžících je na place sedm dalších lidí: režisér, asistent režie, produkce, kameramani a technik. [Zdroj: časopis Blesk TV Mánie] (Duoscop)
  • Za deset let se v pořadu o výhru ucházelo 1 764 účastníků, kteří ve svých domovech připravili a servírovali 8 800 chodů. Mezi soutěžící byla rozdělena výhra v celkové výši 17 425 000 Kč, diváci pak získali 480 000 Kč. [Zdroj: časopis Blesk TV Mánie] (Duoscop)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama