Reklama

Reklama

Prostřeno!

(pořad)
všechny plakáty
Trailer
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 50 min

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Jana Boušková, Ivanka Devátá, Yemi Akinyemi, Zbyněk Merunka, Ludmila Žemberyová, Martin Stropnický, Veronika Žilková (více)
(další profese)

VOD (1)

Pět soutěžících, pět večeří, menu tradiční i exotická! Reality show Prostřeno! je každodenní návštěvou vašich domovů, přehlídkou tanců kolem plotny, lákavou ochutnávkou, ale i sondou odolnosti zúčastněných. Dívejte se a HODNOŤTE! Kromě šedesátitisícové výhry, která je výsledkem klání soupeřů, je tu i deset tisíc pro každého, koho zvolí diváci. Vyhrát může dokonce i divák, který se jen zúčastní hlasování. A to celých 10 tisíc korun! (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (641)

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Ačkoli nejsem zásadně pravidelný divák, několik okamžiků této buranské stupidity mi neuniklo, takže jsem se uvolil celému světu sdělit svůj názor na tento výkal psa baskervillského. Za prvé, já si vážím jídla a to prosím i neodborně uvařeného, tudíž bych si nedovolil křivit xicht nad talířem. To, jak hodnotí někteří trapní ledvinokamenní paskřivci, se přesně trefilo do vkusu dnešní hnusné rozežrané a jídlem plýtvající doby/světadílu. Pakliže v dnešní době existují místa, kde skutečně lidé nemají co jíst, u nás se ohrnuje nos. A já trpím averzí ku všem, kteří mají hubu plnou "Mě to nechutná!, Ta rýže je převařená, sejra málo uleželej, chleba nedopečenej", atd. Že si prolezou barák skrz naskrz jako červotoči proužkovaní záchodovou mísu nevyjímaje, to je taky gól. Vyvolení hadr. A k tomu komentář Bouškové a Vydry a je vymalováno, páchnoucí konzumní průjem teče, jen to mlaská...Ovšem za díl s Kazmou pět hvězd! ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

To kyselo je moc kyselé, stůl je moc hranatý a talíře moc kulaté aneb vyvolejte konflikt a dostanete více zaplaceno, protože lidé přesně po tomhle touží.. V klidu si počkám na finálový týden, kdy bude v pátek posledním hostitelem ve svém florentském bytě Hannibal Lecter a naservíruje čtyřem zbylým omámeným soutěžícím jejich neužívaná mozková centra studu a soudnosti - pěkně s podušenými žampióny, brusinkovým paté a s vynikajícím Campolongo di Torbe ročník 88. Při té božské baště z vlastní otevřené lebky je pak zcela jistě ani nenapadne vznést připomínku k drobné pavučince, s níž si pohrává průvan u doktorovy kuchyňské garnýže.. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Asi se mi budete smát, ale tohle si opravdu užívám. Hlavně ten týden s tou cigaňou neměl chybu. Dokonce i komentář Vydry s Bouškovou se mi líbí. A tak teda nebudu nějak šetřit na hvězdičkách a dám maxximum, ale rozhodně chápu lidi, kteří suveréně dají odpad, protože každému přece chutná něco jiného, ne? ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Tohle to není obyčejný (š)kulinářský kuchařský pořad ale něco víc. Skvělá oddychovka, takhle po náročném dni, člověk pozná formou jakési reality, zcela obyčejné lidi, vidí jak žijí, co mají rádi atp. Jak ale píše Djkoma, obyčejní lidé mě také až tak moc neberou, ne že bych jimi jako Paroubek pohrdal, ale občas to jejich hodnocení nechápu, jak to ale bylo o VIP celebritách o vzrušení bylo postaráno, skvěle jsem se bavil a očekával každý další díl v jedné docela slušné sérii s paní Devátou, Zbyňkem Meruňkou, zpěvákem a tanečníkem Yemim, jednou miskou (teď nevím bohužel jméno) a panem Baudyšem. Tam jsem si dokonce i takhle přes obrazovku pochutnal, nevídáno, celebrity mě normálně jinak moc neberou, ale zde jsem je ještě zkousnul, zřejmě to bylo tím, že šlo o docela nekonfliktní a zcela normální složení ze slušných lidí.. Daleko lepší než jakýkoliv současný kuchařský pořad s Babicou i bez Babici...ps; Hodnocení odpad neberu, lidi hodnotí už čistě z principu, buď jak stádo, podobně jako u telenovel, kde mnohokrát neviděli ani ten jeden díl, anebo se řídí tradice, co je komerční je náležitě blbé.. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

"Ukliďte a všechno vyčistěte, přijdou hosté a budete soutěžit o 40 litrů". Vadí mi, že interiéry domácností některých soutěžících působí až moc uměle. Chtěl bych to vidět reálněji. Myslím tím, že by mě prostě zajímalo, jestli by tam tak měli uklizeno, když by nevěděli, že má někdo přijít:) Dále obdivuji hezké byty, nebo zrekonstruované domy. A pak že lidi nemaj prachy:) Škoda, že pořad "Prostřeno" vidím jen půl hodiny (i když občas na netu zhlédnu díl celý), protože pak přepínám na seriál "Ulici". Jen občas mě nějaký díl opravdu nadchne, jako se to stalo např. dne 8. 11. 2011. Upoutala mě slečna, která se na první pohled nezdá. Když vařila, tak se neskutečně klepala a byla nervózní. Vypadala jako úplné neviňátko a šokem bylo, když u ní hosté objevili šuplík plný robertků, čemuž se všichni divili:) Nebo díl vysílaný dne 22. 2. 2012 kde vařila mladá holka Veronika, která sice vypadala, jako když pořád spí, ale skvěle vařila. Tím chci říci, že zde v tomto pořadu hodně záleží na tom, jací lidé soutěží. Hodnocení proto průměrné. Jinak ale dobrý nápad zrealizovat tento počin. Myslím, že přesně tento typ pořadu na našich obrazovkách chyběl. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (12)

  • Ústřední znělka pořadu je úryvkem z písně „Fly or Die“ od hip hopových N.E.R.D. (Fenk)
  • Vedle pěti soutěžících je na place sedm dalších lidí: režisér, asistent režie, produkce, kameramani a technik. [Zdroj: časopis Blesk TV Mánie] (Duoscop)
  • Za deset let se v pořadu o výhru ucházelo 1 764 účastníků, kteří ve svých domovech připravili a servírovali 8 800 chodů. Mezi soutěžící byla rozdělena výhra v celkové výši 17 425 000 Kč, diváci pak získali 480 000 Kč. [Zdroj: časopis Blesk TV Mánie] (Duoscop)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama