Reklama

Reklama

Prostřeno!

(pořad)
všechny plakáty
Trailer
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 50 min

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Jana Boušková, Ivanka Devátá, Yemi Akinyemi, Zbyněk Merunka, Ludmila Žemberyová, Martin Stropnický, Veronika Žilková (více)
(další profese)

VOD (1)

Pět soutěžících, pět večeří, menu tradiční i exotická! Reality show Prostřeno! je každodenní návštěvou vašich domovů, přehlídkou tanců kolem plotny, lákavou ochutnávkou, ale i sondou odolnosti zúčastněných. Dívejte se a HODNOŤTE! Kromě šedesátitisícové výhry, která je výsledkem klání soupeřů, je tu i deset tisíc pro každého, koho zvolí diváci. Vyhrát může dokonce i divák, který se jen zúčastní hlasování. A to celých 10 tisíc korun! (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (641)

Disk 

všechny recenze uživatele

Za dokonalou pětici dílů s Metadonem. O tomhle se bude mluvit ještě dlouho nejen v české youtube komunitě. Bylo to něco naprosto výjimečného, co v dějinách tohoto obskurního pořadu nemá obdoby. Jasně, je to kontroverzní a tuhle sérii cílovka určitě nepobere, ale stoprocentně si stojím za tím, že podobné oživení Prostřeno potřebovalo jako sůl. Pokud jde o jednotlivé postavy z Oldova repertoáru, u mě vedou Kung Fury a Bruno, protože tihle dva mě dokázala přivést k několika záchvatům smíchu. ()

DaViD´82 odpad!

všechny recenze uživatele

Oslava čecháčkovské (kulinářské) malosti, u kterého budete mít pocit, že váš ovladač je "nějakej rozbitej". Ať již totiž máte sebelepší a seberychlejší, tak vám stejně bude připadat, že se to přepíná/vypíná celou věčnost. A během té věčnosti žvatlají otrávení VydroBouškové a vám mozkové buňky odumírají a odumírají a... Odumírají. ()

Reklama

marhoul 

všechny recenze uživatele

Někdy to zapnu a mrknu se. Dost hloupé je, že soutěžící hrají o prachy. Také četné primitivní projevy vařících jsou na škodu, přestože je jasné, že jde Primě o záměr, aby pořad táhnul. Kdo by si v kuchyni nezanadával, že jo? To je jako za volantem. Osobně by mi vyhovovalo lépe, kdyby byl pořad postaven výlučně na vaření a konzumaci s následným, kultivovaným, hodnocením. Absolutně nehodnotím, kde ti lidé bydlí, jestli jsou to lidé obyčejní, kuchaři začátečníci nebo mazáci. Je fajn, že jdou a zkusí si to. Já bych na ně neměla. Vadí mi pojetí Tv Prima. Výhra by měla být ve formě poukazu do vyhlášené restaurace, nebo vstupenka do kurzu vaření! A ne tohle, co se tam děje teď... ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Takovejch kreténů se těžko sejde pod jednou střechou víc. Opravdu reálně jsem uvažovala, že se do tohoto pořadu přihlásím. Ovšem představa lidí, kteří si jen stěžují a naschvál hodnotí jídlo i stolování záporně mě od toho odrazuje. I kdybyste jim totiž dali zlatý servis a upekli srnce na pomerančích, dostanete 1 bod...takže se spíš bavím tou lidskou primitivností ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Před třemi,čtyřmi roky jsem se na Prostřeno díval celkem pravidelně,ale po čase mi začalo docházet,že jde stále méně o vaření a stále více o televizí organizovanou závist a nesnášenlivost,v případě že v pořadu zavládne klid,Prima hbitě zasáhne a pomocí sugestivních otázek,které neuslyšíme,ale zprostředkují nám je odpovědi soutěžících,navede společný raft do divokých peřejí.Vskutku realita!Hvězdičku jsem udělil za to,že na obrazovku uniklo i několik normálních týdnů. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (12)

  • Natáčení jednoho dílu probíhá v reálném čase a všechno se musí stihnout za jeden den. Začíná se kolem deváté ráno a končí kolem desáté večer. Kompletní materiál připravený k odvysílání se připravuje šest dní. [Zdroj: časopis Blesk TV Mánie] (Duoscop)
  • Za deset let se v pořadu o výhru ucházelo 1 764 účastníků, kteří ve svých domovech připravili a servírovali 8 800 chodů. Mezi soutěžící byla rozdělena výhra v celkové výši 17 425 000 Kč, diváci pak získali 480 000 Kč. [Zdroj: časopis Blesk TV Mánie] (Duoscop)
  • Za deset let se v pořadu nikdy nevařila rajská nebo koprovka. [Zdroj: časopis Blesk TV Mánie] (Duoscop)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama