Reklama

Reklama

Prostřeno!

(pořad)
všechny plakáty
Trailer
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 50 min

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Jana Boušková, Ivanka Devátá, Yemi Akinyemi, Zbyněk Merunka, Ludmila Žemberyová, Martin Stropnický, Veronika Žilková (více)
(další profese)

Pět soutěžících, pět večeří, menu tradiční i exotická! Reality show Prostřeno! je každodenní návštěvou vašich domovů, přehlídkou tanců kolem plotny, lákavou ochutnávkou, ale i sondou odolnosti zúčastněných. Dívejte se a HODNOŤTE! Kromě šedesátitisícové výhry, která je výsledkem klání soupeřů, je tu i deset tisíc pro každého, koho zvolí diváci. Vyhrát může dokonce i divák, který se jen zúčastní hlasování. A to celých 10 tisíc korun! (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (640)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Mylně jsem se domníval, že tento pořad, který sleduje Cejny s Hříbečkem moc rád, bude jen dalším českým trapáckým pořadem. Ale opak je pravdou a nyní se i já se svým miláčkem Leninkou nemůžeme tohoto pořadu nabažit. Vadí mi jen bodovací systém a urychlené vyhlašování vítěze. Ale jinak se jedná o zajímavý pořad a myslím si, že vaření v něm není tím nejzajímavějším prvkem. ()

Disk 

všechny recenze uživatele

Za dokonalou pětici dílů s Metadonem. O tomhle se bude mluvit ještě dlouho nejen v české youtube komunitě. Bylo to něco naprosto výjimečného, co v dějinách tohoto obskurního pořadu nemá obdoby. Jasně, je to kontroverzní a tuhle sérii cílovka určitě nepobere, ale stoprocentně si stojím za tím, že podobné oživení Prostřeno potřebovalo jako sůl. Pokud jde o jednotlivé postavy z Oldova repertoáru, u mě vedou Kung Fury a Bruno, protože tihle dva mě dokázala přivést k několika záchvatům smíchu. ()

Reklama

marhoul 

všechny recenze uživatele

Někdy to zapnu a mrknu se. Dost hloupé je, že soutěžící hrají o prachy. Také četné primitivní projevy vařících jsou na škodu, přestože je jasné, že jde Primě o záměr, aby pořad táhnul. Kdo by si v kuchyni nezanadával, že jo? To je jako za volantem. Osobně by mi vyhovovalo lépe, kdyby byl pořad postaven výlučně na vaření a konzumaci s následným, kultivovaným, hodnocením. Absolutně nehodnotím, kde ti lidé bydlí, jestli jsou to lidé obyčejní, kuchaři začátečníci nebo mazáci. Je fajn, že jdou a zkusí si to. Já bych na ně neměla. Vadí mi pojetí Tv Prima. Výhra by měla být ve formě poukazu do vyhlášené restaurace, nebo vstupenka do kurzu vaření! A ne tohle, co se tam děje teď... ()

castor 

všechny recenze uživatele

Unikátní vymývání mozků, z kterého se stává tak trochu droga, která diváka sjede podle atraktivnosti složení pětice soutěžících. Nejlepší jsou ti knedlo-vepřo-zelo typy, co spálí i obyčejný řízek a druhým pomlouvají chuťovou nevyváženost nějaké delikatesy. Na Primu velmi slušný nápad, který až tak moc neurazí.. tomuhle odpad nelze dát!! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pořady o vaření taky moc nemusím a nikdy nevidím víc jak jeden – tři díly za cca měsíc. Líbí se mi sledovat mentalitu některých rádoby kuchařů, kteří po celou dobu chválí jak je všechno „dobré a skvělé“ a když dojde na hodnocení tak dají malou známku. Taktizování je potřeba, ale taky na to musím mít (musím umět sám dobře vařit), abych si neudělal leda tak ostudu v televizi. Co se mi nelíbí vůbec je prohlídka bytu. Nejde ani tak o nakouknutí do všech pokojů, ale spíše lození do šuplíků – osahávání spodního prádla atd… (tohle mi už přijde pěkně trapné). ()

Galerie (7)

Zajímavosti (12)

  • Dne 13 .9. 2019, poprvé v historii pořadu, pan Petr dostal plný počet 40 bodů. To se ještě nikdy nikomu nepoštěstilo dostat tolik bodů. (TheSlezy)
  • Za deset let se v pořadu o výhru ucházelo 1 764 účastníků, kteří ve svých domovech připravili a servírovali 8 800 chodů. Mezi soutěžící byla rozdělena výhra v celkové výši 17 425 000 Kč, diváci pak získali 480 000 Kč. [Zdroj: časopis Blesk TV Mánie] (Duoscop)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama