Reklama

Reklama

Prostřeno!

(pořad)
všechny plakáty
Trailer
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 50 min

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Jana Boušková, Ivanka Devátá, Yemi Akinyemi, Zbyněk Merunka, Ludmila Žemberyová, Martin Stropnický, Veronika Žilková (více)
(další profese)

VOD (1)

Pět soutěžících, pět večeří, menu tradiční i exotická! Reality show Prostřeno! je každodenní návštěvou vašich domovů, přehlídkou tanců kolem plotny, lákavou ochutnávkou, ale i sondou odolnosti zúčastněných. Dívejte se a HODNOŤTE! Kromě šedesátitisícové výhry, která je výsledkem klání soupeřů, je tu i deset tisíc pro každého, koho zvolí diváci. Vyhrát může dokonce i divák, který se jen zúčastní hlasování. A to celých 10 tisíc korun! (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (641)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Ale tak pokud to má sledovanost, tak proč takové pořady nedělat? Lidi chtějí zábavu, sami si ji vytvářejí, ještě se zdokonalují ve vaření a ukážou v telce. Co tohle píšu, tak je zde 3 380 hodnocení. To už má jasnou vypovídající hodnotu o tom, že tolik uživatelů ví, o čem pořad je a občas na něj koukli. ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Na téhle skororealityshow je vlastně smutná legrace, že je opravdu o realitě... ale ne o tom, co tam zúčastnění hrají a žvaní ve vidině namastění si kapsy za to, že si odtrpěj nějaké to jídlo u ostatních..... ale právě o "té naší prima sousedské" české povaze ve stylu "když mi chcípla koza, ať chcípne i sousedovi". Plus nenahraný postsocialistický realismus domácího vkusu... Je to opravdu sonda do života, kterou nezamaskují ani ty makabrózní voiceover komentáře. První reality show za víc než odpad (za zmíněnou stránku 3*). ()

Reklama

prome odpad!

všechny recenze uživatele

Hodnocení se vztahuje ke dvěma dílům. Ti lidi, co se v těch dílech vyskytli, by si víceméně zasloužili facku. Tolik blbých keců za takovou chvíli jsem už nějakou dobu neslyšel. A ty jejich tzv. "hodnocení". Škoda slov. Doufám, že už nikdy nebudu tomuto odpadu vystaven. Před tím jsem měl ještě nějakou náladu, ale toto mi ji srazilo na bod mrazu. ()

Rogue 

všechny recenze uživatele

ježiš, to je tak strašně skvělé! Modrá uklidňuje, mám ráda knihy, především encyklopedie a největší osobní vztah mám ke dvoum květinám. Bakety, vánoční kaktus po babičce a geniálně tupý Vydra a chytračící Boušková. Miluju vítací sestřihy. Myslím, že se na to nedokážu nedívat. Neberu to osobně, že bych byla blbá, protože to já vim, že nejsem. ()

ainny 

všechny recenze uživatele

To je šílený pořad. Viděla jsem jenom pár dílů a zůstává mi rozum stát nad tím co jsou lidé schopni udělat pro peníze. Z představy, že mi někdo bude prolejzat byt a ještě to komentovat na kameru mám pupínky. O kritice jídla ani nemluvě, i když ta je tady na místě neb je to soutěž.. A ve finále ještě vymýšlet nějakou stupidní zábavu pro ostatní... P.S. Kvůli kamarádce jsem začala pořad sledovat pozorněji a přidala jsem dvě hvězdičky. Taková sonda do lidských povah se hned tak nevidí. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (12)

  • Ústřední znělka pořadu je úryvkem z písně „Fly or Die“ od hip hopových N.E.R.D. (Fenk)
  • Natáčení jednoho dílu probíhá v reálném čase a všechno se musí stihnout za jeden den. Začíná se kolem deváté ráno a končí kolem desáté večer. Kompletní materiál připravený k odvysílání se připravuje šest dní. [Zdroj: časopis Blesk TV Mánie] (Duoscop)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama