Reklama

Reklama

Prostřeno!

(pořad)
všechny plakáty
Trailer
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 50 min

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Jana Boušková, Ivanka Devátá, Yemi Akinyemi, Zbyněk Merunka, Ludmila Žemberyová, Martin Stropnický, Veronika Žilková (více)
(další profese)

VOD (1)

Pět soutěžících, pět večeří, menu tradiční i exotická! Reality show Prostřeno! je každodenní návštěvou vašich domovů, přehlídkou tanců kolem plotny, lákavou ochutnávkou, ale i sondou odolnosti zúčastněných. Dívejte se a HODNOŤTE! Kromě šedesátitisícové výhry, která je výsledkem klání soupeřů, je tu i deset tisíc pro každého, koho zvolí diváci. Vyhrát může dokonce i divák, který se jen zúčastní hlasování. A to celých 10 tisíc korun! (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (641)

castor 

všechny recenze uživatele

Unikátní vymývání mozků, z kterého se stává tak trochu droga, která diváka sjede podle atraktivnosti složení pětice soutěžících. Nejlepší jsou ti knedlo-vepřo-zelo typy, co spálí i obyčejný řízek a druhým pomlouvají chuťovou nevyváženost nějaké delikatesy. Na Primu velmi slušný nápad, který až tak moc neurazí.. tomuhle odpad nelze dát!! ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Pojďte budem šmejdit !!! Aha, on to je ale pořad o vaření.... hmmm - a o tom to je. Divák tohoto pořadu ani tak moc nechce vědět jak se dělá bešamel. Ten chce z křesla obýváku čmuchat někomu doma, šmejdit na zahradě, v kuchyni... No a když se spálí hostiteli guláš, supr - tím lépe. Ale to jídlo jde až za tím. Krásně se to ukazuje na případu těch, co si hosty pozvou do vypůjčeného bytu či domku... To jsou pak kecy! Ale o tom vlastně reality Tv je. Pro mně je to ale - odpad ()

Reklama

Rogue 

všechny recenze uživatele

ježiš, to je tak strašně skvělé! Modrá uklidňuje, mám ráda knihy, především encyklopedie a největší osobní vztah mám ke dvoum květinám. Bakety, vánoční kaktus po babičce a geniálně tupý Vydra a chytračící Boušková. Miluju vítací sestřihy. Myslím, že se na to nedokážu nedívat. Neberu to osobně, že bych byla blbá, protože to já vim, že nejsem. ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné peklo, které je tu a tam korunováno nějakým mimořádným zjevem z řad nejstrašnějších kreatur. Nejvíc mě na tom, krom neuvěřitelného množství variací na hovězí polévku a kuře s broskví, baví povinná zábava, kterou musí hostitel zabavit hosty. Nejlepší byl asi amatérský režisér, který s hovady točil film na handycam a tvářil se u toho jako Pišta z Hrací hory:-)) Odpad dávám za neskutečně odporný výkon Vydry s Bouškovou, které nemám rád a tady je nesnáším. Hýk wow ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Jako televizní pořad se mi líbí,ale raději bych vypnul zvuk,protože poslouchat trapné poznámky Bouškové a Vydry je jako si dřít prdel a šmrkgel papír. Jejich poznámky jsou buď čteny ze scénáře psané blbé puberťačky a nebo někoho,kdo nemá smysl pro styl a humor a doma se mu nevede. Ti dva to fakt kazí,kdyby dokázali komentovat dění okolo,ale oni jen řeknou něco ve stylu. "Hm to vypadá dobře." "Ta vařit umí." Škoda,protože nápad je dobrej,ikdyž kdoví z čeho tohle byl odvar. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (12)

  • Dne 13 .9. 2019, poprvé v historii pořadu, pan Petr dostal plný počet 40 bodů. To se ještě nikdy nikomu nepoštěstilo dostat tolik bodů. (TheSlezy)
  • Ústřední znělka pořadu je úryvkem z písně „Fly or Die“ od hip hopových N.E.R.D. (Fenk)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama