Reklama

Reklama

Prostřeno!

(pořad)
všechny plakáty
Trailer
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 50 min

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Jana Boušková, Ivanka Devátá, Yemi Akinyemi, Zbyněk Merunka, Ludmila Žemberyová, Martin Stropnický, Veronika Žilková (více)
(další profese)

VOD (1)

Pět soutěžících, pět večeří, menu tradiční i exotická! Reality show Prostřeno! je každodenní návštěvou vašich domovů, přehlídkou tanců kolem plotny, lákavou ochutnávkou, ale i sondou odolnosti zúčastněných. Dívejte se a HODNOŤTE! Kromě šedesátitisícové výhry, která je výsledkem klání soupeřů, je tu i deset tisíc pro každého, koho zvolí diváci. Vyhrát může dokonce i divák, který se jen zúčastní hlasování. A to celých 10 tisíc korun! (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (641)

Crocuta 

všechny recenze uživatele

DaViD´82, igi B., verbal - všichni máte doslova a do písmene pravdu, ale lidi zlatí, vždyť je to všechno tak třeskutě zábavné - lidská malost, trapnost a ubohost v té nejčistší formě a v balení k tomu šitém na míru - úplně stejně debilním jako účinkující :D. Jeden z mých nejoblíbenějších guilty pleasure pořadů. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Na to, jak plivu po většině současné televizní tvorby, musím říct, že se při shlédnutí několika posledních dílů hodně dobře bavím a navíc žrádýlko, na to já nedám dopustit. Spolu s Vylomeninama asi to nejlepší, co se v oblasti českých tv show s obsazením z lidu v telce nachází. Jen z komentátorské dvojice bolí hlava a panenky zažívaj pěkné otáčky. Další mínusové body ještě za první pětiminutovku, prohlídku bytů a dodatečnou zábavu, to mi přijde tak nějak zbytečné. Ač přiznávám, prvních patnáct minut nesleduju, nebaví mě sledovat vaření a naturálie jako spíš nátury českých strávníků. A jak diskuze na FB a jinde potvrzují, že na to chování co týden kdekdo nemá nervy, stejně se na další díl podívají taky. Aby ne, je to potutelná prča (a za tu jdu o hvězdu vejš). 70% ()

Reklama

Subjektiv

všechny recenze uživatele

Dnes jsem navštívil v nemocnici svou nebohou matku. Nebohá být musí - zdravotnické služby jsou sice na úrovni a objektivní nález uspokojivý, je však nucena sledovat tuto a jiné zhůvěřilosti, což se neblaze projevuje na jejím psychickém stavu. Ještě štěstí, že ji už propouštějí. +++++ Dík okolnostem, jež tu nehodlám rozebírat, jsem musel absolvovat návštěvu za běhu prakticky celého Prostřena! Tak moc jsem tím trpěl. Tak moc. Marně jsem na otázku moderátora: "Kdo by chtěl více vědět o (jméno jsem po freudovsku vytěsnil?" odpovídal: "Já tedy rozhodně ne." Dozvěděl jsem všechno o té osobě, jejíž ňadra byla rámem obrazovky nepojmutelná. Všechno. +++++ Povšiml jsem pak si zajímavé věci. V devadesátkách, když se poprvé objevila reklama v podobě přerušitelky různých pořadů, bych něco takového považoval za nemožné. Ale stalo se. Když v půlce přetrhl Prostřeno blok reklam, seznal jsem, že se mi nesmírně ulevilo, pookřál jsem a užíval si jejich invenci, profesionalitu a relativní neinvazivnost. Reklama je pro mě ode dneška svatá. Svatá! +++++ Zážitek byl odpadový a mít jich víc, udělil bych jej. Ale dokud mě milosrdný osud šetří dalších dílů, nehodnotím. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Normální díly Prostřeno! s obyčejnými lidmi mě příliš nezajímají, ale VIP díly s celebritami druhé nebo třetí cenové (se vší úctou k nim!) jsou jiná. Rozhodně už vím, že takový Jemi je sympatický a skromný kluk, co má neskutečně stylový byt (aneb když se spojí klasické mtvácké jak bydlí bohatí a vařečka:-D). ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pořady o vaření taky moc nemusím a nikdy nevidím víc jak jeden – tři díly za cca měsíc. Líbí se mi sledovat mentalitu některých rádoby kuchařů, kteří po celou dobu chválí jak je všechno „dobré a skvělé“ a když dojde na hodnocení tak dají malou známku. Taktizování je potřeba, ale taky na to musím mít (musím umět sám dobře vařit), abych si neudělal leda tak ostudu v televizi. Co se mi nelíbí vůbec je prohlídka bytu. Nejde ani tak o nakouknutí do všech pokojů, ale spíše lození do šuplíků – osahávání spodního prádla atd… (tohle mi už přijde pěkně trapné). ()

Galerie (7)

Zajímavosti (12)

  • Dne 13 .9. 2019, poprvé v historii pořadu, pan Petr dostal plný počet 40 bodů. To se ještě nikdy nikomu nepoštěstilo dostat tolik bodů. (TheSlezy)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama