Reklama

Reklama

Prostřeno!

(pořad)
všechny plakáty
Trailer
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 50 min

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Jana Boušková, Ivanka Devátá, Yemi Akinyemi, Zbyněk Merunka, Ludmila Žemberyová, Martin Stropnický, Veronika Žilková (více)
(další profese)

VOD (1)

Pět soutěžících, pět večeří, menu tradiční i exotická! Reality show Prostřeno! je každodenní návštěvou vašich domovů, přehlídkou tanců kolem plotny, lákavou ochutnávkou, ale i sondou odolnosti zúčastněných. Dívejte se a HODNOŤTE! Kromě šedesátitisícové výhry, která je výsledkem klání soupeřů, je tu i deset tisíc pro každého, koho zvolí diváci. Vyhrát může dokonce i divák, který se jen zúčastní hlasování. A to celých 10 tisíc korun! (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (641)

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Jako televizní pořad se mi líbí,ale raději bych vypnul zvuk,protože poslouchat trapné poznámky Bouškové a Vydry je jako si dřít prdel a šmrkgel papír. Jejich poznámky jsou buď čteny ze scénáře psané blbé puberťačky a nebo někoho,kdo nemá smysl pro styl a humor a doma se mu nevede. Ti dva to fakt kazí,kdyby dokázali komentovat dění okolo,ale oni jen řeknou něco ve stylu. "Hm to vypadá dobře." "Ta vařit umí." Škoda,protože nápad je dobrej,ikdyž kdoví z čeho tohle byl odvar. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Někdy to zapnu a mrknu se. Dost hloupé je, že soutěžící hrají o prachy. Také četné primitivní projevy vařících jsou na škodu, přestože je jasné, že jde Primě o záměr, aby pořad táhnul. Kdo by si v kuchyni nezanadával, že jo? To je jako za volantem. Osobně by mi vyhovovalo lépe, kdyby byl pořad postaven výlučně na vaření a konzumaci s následným, kultivovaným, hodnocením. Absolutně nehodnotím, kde ti lidé bydlí, jestli jsou to lidé obyčejní, kuchaři začátečníci nebo mazáci. Je fajn, že jdou a zkusí si to. Já bych na ně neměla. Vadí mi pojetí Tv Prima. Výhra by měla být ve formě poukazu do vyhlášené restaurace, nebo vstupenka do kurzu vaření! A ne tohle, co se tam děje teď... ()

Reklama

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Kde jsou ty časy kdy vysílali Prima vařečku, na kterou se dalo alespoň koukat? Když slyším hlas pana Vydry v tomto pořadu začínám dostávat kopřivku(a to mi jináč nevadí) a to nemluvě ani o soutěžících, kteří tam praktikují propracovanější teorie jak toho druhého znemožnit, než v seriálu Borgiové a to už je co říct. 20% ()

prome odpad!

všechny recenze uživatele

Hodnocení se vztahuje ke dvěma dílům. Ti lidi, co se v těch dílech vyskytli, by si víceméně zasloužili facku. Tolik blbých keců za takovou chvíli jsem už nějakou dobu neslyšel. A ty jejich tzv. "hodnocení". Škoda slov. Doufám, že už nikdy nebudu tomuto odpadu vystaven. Před tím jsem měl ještě nějakou náladu, ale toto mi ji srazilo na bod mrazu. ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Znáte to, nejdřív je z něčeho vykulenej, voči navršku palice, ale pak spadne počáteční euforie a stává se z toho nightmare... Tak tohle přesně pasuje na tenhle pořad, který se změnil v sympatickou výměnu receptů na podivnou plejádu exhibicionistů, kteří mají vaření jako záminku, aby si honili své ego v TV.... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (12)

  • Vedle pěti soutěžících je na place sedm dalších lidí: režisér, asistent režie, produkce, kameramani a technik. [Zdroj: časopis Blesk TV Mánie] (Duoscop)
  • Natáčení jednoho dílu probíhá v reálném čase a všechno se musí stihnout za jeden den. Začíná se kolem deváté ráno a končí kolem desáté večer. Kompletní materiál připravený k odvysílání se připravuje šest dní. [Zdroj: časopis Blesk TV Mánie] (Duoscop)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama