Reklama

Reklama

Prostřeno!

(pořad)
všechny plakáty
Trailer
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 50 min

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Jana Boušková, Ivanka Devátá, Yemi Akinyemi, Zbyněk Merunka, Ludmila Žemberyová, Martin Stropnický, Veronika Žilková (více)
(další profese)

VOD (1)

Pět soutěžících, pět večeří, menu tradiční i exotická! Reality show Prostřeno! je každodenní návštěvou vašich domovů, přehlídkou tanců kolem plotny, lákavou ochutnávkou, ale i sondou odolnosti zúčastněných. Dívejte se a HODNOŤTE! Kromě šedesátitisícové výhry, která je výsledkem klání soupeřů, je tu i deset tisíc pro každého, koho zvolí diváci. Vyhrát může dokonce i divák, který se jen zúčastní hlasování. A to celých 10 tisíc korun! (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (641)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Znáte ty situace, kdy k vám přijde na oběd (večeři) squadra lidí, které pořádně neznáte - třeba rodina snoubenky/snoubence? Posadíte je ke svátečnímu stolu, nikdo neví o čem mluvit, tak je z toho trapné mlčení, trapné úsměvy, trapné šmejdění po vašem bytě a trapné plkání o hovnu. Mezi vší tou trapností pobíháte vy se snahou zalíbit se, křečovitě vytaženými koutky a vyceněnými zuby, kladete na stůl pochutiny a víte, že vám budou pokrytecky pochváleny, ale v duchu si návštěva bude říkat: "Blivajz!" A teď si představte, že by do téhle "idylky" někdo dotáhnul kameru a celou tu nezáživnou trapnost natáčel. Přidejte si k tomu výhru 25 táců a máte nový pořad TV PRIMA "Prostřeno!" Skutečně zoufalé, nekoukatelné, iritující a jedinou hvězdičku dávám z lítosti k protagonistům... i když oni za tu trapárnu berou peníze, tak jim to asi stojí za to utrpení. Vydržela jsem do předkrmu, víc po mě nemůžete žádat. 15% EDIT 2011: Dnes jsem zvládla pořad sledovat, dokud hostitelka nepředepsala jako zábavný poobědový program karaoke, hodnocení zvyšuji na 20-- ať nežeru - 21%! EDIT 2013: Už jsem několik dílů vydržela celých, asi mi měkne mozek - na důkaz tohoto faktu přihazuju hvězdičku! 33% ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Jako televizní pořad se mi líbí,ale raději bych vypnul zvuk,protože poslouchat trapné poznámky Bouškové a Vydry je jako si dřít prdel a šmrkgel papír. Jejich poznámky jsou buď čteny ze scénáře psané blbé puberťačky a nebo někoho,kdo nemá smysl pro styl a humor a doma se mu nevede. Ti dva to fakt kazí,kdyby dokázali komentovat dění okolo,ale oni jen řeknou něco ve stylu. "Hm to vypadá dobře." "Ta vařit umí." Škoda,protože nápad je dobrej,ikdyž kdoví z čeho tohle byl odvar. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Normální díly Prostřeno! s obyčejnými lidmi mě příliš nezajímají, ale VIP díly s celebritami druhé nebo třetí cenové (se vší úctou k nim!) jsou jiná. Rozhodně už vím, že takový Jemi je sympatický a skromný kluk, co má neskutečně stylový byt (aneb když se spojí klasické mtvácké jak bydlí bohatí a vařečka:-D). ()

Genero 

všechny recenze uživatele

Tak dnešní gurmánské orgie bych hodnotil vcelku pozitivně, paní Eržika byla pozorná hostitelka. Bohužel Blitky mořského vlka s arašídovou pomazánkou jsem nemohl okusit, protože mám na luštěniny od útlého dětství alergii. Naopak Sobolí prdel nadívaná ondatřími čuráčky v bešamelové omáčce byla krmě par excellence. Rovněž zábava se zapalováním větrů se mi zdála milá a vkusná a báječně jsem se při ní po celodenním popojíždění hovnocucem odreagoval. Takže podtrženo sečteno, paní Eržika ode mě dostane za dnešní večer zcela zaslouženě pět bodů. ()

Snorlax odpad!

všechny recenze uživatele

Prima vystihla, že Češi jsou šmíráci, kteří rádi jedí. A tak proč jim neposkytnout obé v jednom pořadu? Výsledkem je pořad, ve kterém je vaření až tak zhruba na osmdesáté koleji. O soutěžení v něm také nejde, protože hodnocení by snad ani nemohlo být více neobjektivní. Takže zbývá pouze sledovat vzorky jednotlivých odchylek od psychického zdraví. A dobře se bavit na účet individuí, která si pro vidinu nevysoké výhry nechají pročesat byt podlahy po strop, investují peníze, čas a úsilí do vaření svých oblíbených jídel, aby záhy zjistili, že zvěřinový guláš servírují veganovi, který je alergický na lepek, leč přesto se rozhodl hupsnout na čtyři večeře na slepo. A k tomu všemu žvaní Vydra s Bouškovou takové ptákoviny, že tím musí urážet i inteligenci retardovaných jedinců. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (12)

  • Za deset let se v pořadu nikdy nevařila rajská nebo koprovka. [Zdroj: časopis Blesk TV Mánie] (Duoscop)
  • Dne 13 .9. 2019, poprvé v historii pořadu, pan Petr dostal plný počet 40 bodů. To se ještě nikdy nikomu nepoštěstilo dostat tolik bodů. (TheSlezy)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama