Reklama

Reklama

Prostřeno!

(pořad)
všechny plakáty
Trailer
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 50 min

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Jana Boušková, Ivanka Devátá, Yemi Akinyemi, Zbyněk Merunka, Ludmila Žemberyová, Martin Stropnický, Veronika Žilková (více)
(další profese)

VOD (1)

Pět soutěžících, pět večeří, menu tradiční i exotická! Reality show Prostřeno! je každodenní návštěvou vašich domovů, přehlídkou tanců kolem plotny, lákavou ochutnávkou, ale i sondou odolnosti zúčastněných. Dívejte se a HODNOŤTE! Kromě šedesátitisícové výhry, která je výsledkem klání soupeřů, je tu i deset tisíc pro každého, koho zvolí diváci. Vyhrát může dokonce i divák, který se jen zúčastní hlasování. A to celých 10 tisíc korun! (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (641)

DaViD´82 odpad!

všechny recenze uživatele

Oslava čecháčkovské (kulinářské) malosti, u kterého budete mít pocit, že váš ovladač je "nějakej rozbitej". Ať již totiž máte sebelepší a seberychlejší, tak vám stejně bude připadat, že se to přepíná/vypíná celou věčnost. A během té věčnosti žvatlají otrávení VydroBouškové a vám mozkové buňky odumírají a odumírají a... Odumírají. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Znáte ty situace, kdy k vám přijde na oběd (večeři) squadra lidí, které pořádně neznáte - třeba rodina snoubenky/snoubence? Posadíte je ke svátečnímu stolu, nikdo neví o čem mluvit, tak je z toho trapné mlčení, trapné úsměvy, trapné šmejdění po vašem bytě a trapné plkání o hovnu. Mezi vší tou trapností pobíháte vy se snahou zalíbit se, křečovitě vytaženými koutky a vyceněnými zuby, kladete na stůl pochutiny a víte, že vám budou pokrytecky pochváleny, ale v duchu si návštěva bude říkat: "Blivajz!" A teď si představte, že by do téhle "idylky" někdo dotáhnul kameru a celou tu nezáživnou trapnost natáčel. Přidejte si k tomu výhru 25 táců a máte nový pořad TV PRIMA "Prostřeno!" Skutečně zoufalé, nekoukatelné, iritující a jedinou hvězdičku dávám z lítosti k protagonistům... i když oni za tu trapárnu berou peníze, tak jim to asi stojí za to utrpení. Vydržela jsem do předkrmu, víc po mě nemůžete žádat. 15% EDIT 2011: Dnes jsem zvládla pořad sledovat, dokud hostitelka nepředepsala jako zábavný poobědový program karaoke, hodnocení zvyšuji na 20-- ať nežeru - 21%! EDIT 2013: Už jsem několik dílů vydržela celých, asi mi měkne mozek - na důkaz tohoto faktu přihazuju hvězdičku! 33% ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Mylně jsem se domníval, že tento pořad, který sleduje Cejny s Hříbečkem moc rád, bude jen dalším českým trapáckým pořadem. Ale opak je pravdou a nyní se i já se svým miláčkem Leninkou nemůžeme tohoto pořadu nabažit. Vadí mi jen bodovací systém a urychlené vyhlašování vítěze. Ale jinak se jedná o zajímavý pořad a myslím si, že vaření v něm není tím nejzajímavějším prvkem. ()

Sonnery 

všechny recenze uživatele

Nejvýstižnější ukázka sloganu "blb dostal moc"... Blb dostal padesátiminutový prostor v televizi a musí světu ukázat, že vařit, mluvit, stolovat a strkat žrádlo vkusně do huby umí jedině on. Miluju, když blb neví, že je blb, tím získává sebedůvěru a chce se před kamerama vytáhnout. No a k tomu vždycky nějaká ta žrasovní ňaminečka - tuhle raketa se sejrem z kopce Motombo v Ugandě, támhle "Výstavní gratinovaný steak se zlatým měsícem podávaný na dřevě", což je normální flákota na oleji s vařeným bramborem. Úsměvný ()

prome odpad!

všechny recenze uživatele

Hodnocení se vztahuje ke dvěma dílům. Ti lidi, co se v těch dílech vyskytli, by si víceméně zasloužili facku. Tolik blbých keců za takovou chvíli jsem už nějakou dobu neslyšel. A ty jejich tzv. "hodnocení". Škoda slov. Doufám, že už nikdy nebudu tomuto odpadu vystaven. Před tím jsem měl ještě nějakou náladu, ale toto mi ji srazilo na bod mrazu. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (12)

  • Za deset let se v pořadu o výhru ucházelo 1 764 účastníků, kteří ve svých domovech připravili a servírovali 8 800 chodů. Mezi soutěžící byla rozdělena výhra v celkové výši 17 425 000 Kč, diváci pak získali 480 000 Kč. [Zdroj: časopis Blesk TV Mánie] (Duoscop)
  • Natáčení jednoho dílu probíhá v reálném čase a všechno se musí stihnout za jeden den. Začíná se kolem deváté ráno a končí kolem desáté večer. Kompletní materiál připravený k odvysílání se připravuje šest dní. [Zdroj: časopis Blesk TV Mánie] (Duoscop)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama