Reklama

Reklama

Prostřeno!

(pořad)
všechny plakáty
Trailer
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 50 min

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Jana Boušková, Ivanka Devátá, Yemi Akinyemi, Zbyněk Merunka, Ludmila Žemberyová, Martin Stropnický, Veronika Žilková (více)
(další profese)

VOD (1)

Pět soutěžících, pět večeří, menu tradiční i exotická! Reality show Prostřeno! je každodenní návštěvou vašich domovů, přehlídkou tanců kolem plotny, lákavou ochutnávkou, ale i sondou odolnosti zúčastněných. Dívejte se a HODNOŤTE! Kromě šedesátitisícové výhry, která je výsledkem klání soupeřů, je tu i deset tisíc pro každého, koho zvolí diváci. Vyhrát může dokonce i divák, který se jen zúčastní hlasování. A to celých 10 tisíc korun! (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (641)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Tak buď jsme opravdu národ dutých kebulí, nebo platí teze, že se do televizních estrád hlásí přednostně nižší vrstva planktonu. A není rozhodující, zda si před kamery zaskočí přivydělat k popelařině, nebo demonstrovat dekadentní nevkus zbohatlíka. Nikdo mi totiž nenamluví, že zde jde především o kulinářské umění. Voayérské oblézání soukromých prostor žranec čvaňhajícího zoufalce mluví za vše. Zajímala by mě velikost onoho drobku z koláče, který si poctivě zapisuje recepisy a neprská pouze odsuzující věty na adresu soutěžících maminek, týnek, staromládenců a gayů. Já to tedy nejsem. Hodnotit mohu pouze z hlediska samce, který své partnerce dopřává několikrát týdně až trapnou volnost v manipulaci s ovladačem. Jako úlitbu zase ona toleruje mou tendenci dabovat ústřední postavy vlastními, příhodnými texty, od čehož však překvapivě ustupuji. Přes mé vulgarismy totiž zaniká lidová moudrost, distribuovaná Vydří rodinkou, což - a to snad uznáte - je škoda. Ony poetické bláboly, které snad sepisuje sám Alby Reichel, hutně dotvářejí atmosféru amatérského dokumentu na téma kretenismus v české společnosti. Hvězdu dávám za fakt, že mohu každý všední večer pokřikovat na svou milující rákosku že je PROTŘENO. Dělám to cestou z hajzlu. ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Nezlobte se na mě, ale tenhle pseudopořad o vaření jinak ani hovnotit nemůžu.. Pomineme-li moji profesní zainteresovanost, nevím, co mě uráží víc.. Samotná naprosto křupanská hlavní myšlenka nebo ubohé rádoby vtipné neustále se opakující doprovodné komentáře typu "šmejděníčko, šmejděníčko, šmejdění.." upocených zlatokopů Vydry a Bouškové, z nichž se jednomu opravdu obrací žaludek, přičemž právě oni vám zaručí jednu jedinou jistotu tohoto veledíla, a to že se rozhodně neposerete, smíchy !! To už by bylo na jednoho příliš mnoho zaměstnaných otvorů !! ;) Nicméně jeden si tak začne patřičně vážit jiného mistra bonmotů, prezidenta Zemana, ty jeho totiž sice mnohdy páchnou senilitou a becherovkou, navíc ho omlouvá ta viróza, ale nikdy nevkusným kreténismem ukázkového českého burana !! Když Vás někdo pozve na večeři, přijdete s úmyslem se mu vysmívat, jak žije, bydlí, jak si hraje na kuchaře bez jediného náznaku sebereflexe ?? Přijdete s úmyslem ho co nejvíc urazit a s vkusným timingem vypotit poučnou kuchařskou poznámku, po níž každý profesionál vztekle brousí nože?? Tato odporná nestravitelná zhovadilá reality show bez špetky elementární lidské slušnosti mě natolik irituje, že za ta léta, co ho TV Břečka - Prima neustále tlačí do vysílaní, nejsem schopen pochopit, jak neskutečně velkou má sledovanost.. Navíc každá další epizoda téhle zrůdnosti jen potvrzuje, že ta přidaná hodnota v podobě jakési úchylně bizarní sociologické sondy se zde vlastně jen naprosto nechtěně vyskytla.. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Unikátní vymývání mozků, z kterého se stává tak trochu droga, která diváka sjede podle atraktivnosti složení pětice soutěžících. Nejlepší jsou ti knedlo-vepřo-zelo typy, co spálí i obyčejný řízek a druhým pomlouvají chuťovou nevyváženost nějaké delikatesy. Na Primu velmi slušný nápad, který až tak moc neurazí.. tomuhle odpad nelze dát!! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Polévka mi chutnala, ale byla taková … no … vlastně mi moc nechutnala." Vaření beru pouze jako předehru k jídlu, takže pořady o vaření jdou trošku mimo mě. Prostřeno je však jiné, protože tady jde o slídění, pomlouvání a plivání do jídla, což mě stejně dokázalo bavit maximálně pět minut. Proto jsem se odpadovému Prostřenu začal vyhýbat velkým obloukem, ale pak přišel Kazma se Skejprem a dokázali mi, že při vhodně zvoleném úhlu pohledu si tenhle připálený a přesolený nesmysl jednu hvězdu zaslouží. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Obyčejný lidi tady mají možnost říct do kamery JAK JIM CHUTNALO JÍDLO a většina z nich si těch svejch 15 minut slávy zatraceně užívá, neboť věděj, že je to s největší pravděpodobností naposled, kdy můžou bejt V TELEVIZI důležitý. Takže pokora stranou, dobře, horší je, když jejich kulinářský umění stojí za pendrek, takže se tím zároveň trochu ztrapňujou, což je ale zase to, co mě na tom nejvíc baví. Šmejdění po domácnostech komentovat nebudu, to je bulvárně hnusný a odporný. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (12)

  • Za deset let se v pořadu o výhru ucházelo 1 764 účastníků, kteří ve svých domovech připravili a servírovali 8 800 chodů. Mezi soutěžící byla rozdělena výhra v celkové výši 17 425 000 Kč, diváci pak získali 480 000 Kč. [Zdroj: časopis Blesk TV Mánie] (Duoscop)
  • Natáčení jednoho dílu probíhá v reálném čase a všechno se musí stihnout za jeden den. Začíná se kolem deváté ráno a končí kolem desáté večer. Kompletní materiál připravený k odvysílání se připravuje šest dní. [Zdroj: časopis Blesk TV Mánie] (Duoscop)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama