Reklama

Reklama

Prostřeno!

(pořad)
všechny plakáty
Trailer
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 50 min

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Jana Boušková, Ivanka Devátá, Yemi Akinyemi, Zbyněk Merunka, Ludmila Žemberyová, Martin Stropnický, Veronika Žilková (více)
(další profese)

VOD (1)

Pět soutěžících, pět večeří, menu tradiční i exotická! Reality show Prostřeno! je každodenní návštěvou vašich domovů, přehlídkou tanců kolem plotny, lákavou ochutnávkou, ale i sondou odolnosti zúčastněných. Dívejte se a HODNOŤTE! Kromě šedesátitisícové výhry, která je výsledkem klání soupeřů, je tu i deset tisíc pro každého, koho zvolí diváci. Vyhrát může dokonce i divák, který se jen zúčastní hlasování. A to celých 10 tisíc korun! (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (641)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Znáte ty situace, kdy k vám přijde na oběd (večeři) squadra lidí, které pořádně neznáte - třeba rodina snoubenky/snoubence? Posadíte je ke svátečnímu stolu, nikdo neví o čem mluvit, tak je z toho trapné mlčení, trapné úsměvy, trapné šmejdění po vašem bytě a trapné plkání o hovnu. Mezi vší tou trapností pobíháte vy se snahou zalíbit se, křečovitě vytaženými koutky a vyceněnými zuby, kladete na stůl pochutiny a víte, že vám budou pokrytecky pochváleny, ale v duchu si návštěva bude říkat: "Blivajz!" A teď si představte, že by do téhle "idylky" někdo dotáhnul kameru a celou tu nezáživnou trapnost natáčel. Přidejte si k tomu výhru 25 táců a máte nový pořad TV PRIMA "Prostřeno!" Skutečně zoufalé, nekoukatelné, iritující a jedinou hvězdičku dávám z lítosti k protagonistům... i když oni za tu trapárnu berou peníze, tak jim to asi stojí za to utrpení. Vydržela jsem do předkrmu, víc po mě nemůžete žádat. 15% EDIT 2011: Dnes jsem zvládla pořad sledovat, dokud hostitelka nepředepsala jako zábavný poobědový program karaoke, hodnocení zvyšuji na 20-- ať nežeru - 21%! EDIT 2013: Už jsem několik dílů vydržela celých, asi mi měkne mozek - na důkaz tohoto faktu přihazuju hvězdičku! 33% ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Znáte to, nejdřív je z něčeho vykulenej, voči navršku palice, ale pak spadne počáteční euforie a stává se z toho nightmare... Tak tohle přesně pasuje na tenhle pořad, který se změnil v sympatickou výměnu receptů na podivnou plejádu exhibicionistů, kteří mají vaření jako záminku, aby si honili své ego v TV.... ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

To kyselo je moc kyselé, stůl je moc hranatý a talíře moc kulaté aneb vyvolejte konflikt a dostanete více zaplaceno, protože lidé přesně po tomhle touží.. V klidu si počkám na finálový týden, kdy bude v pátek posledním hostitelem ve svém florentském bytě Hannibal Lecter a naservíruje čtyřem zbylým omámeným soutěžícím jejich neužívaná mozková centra studu a soudnosti - pěkně s podušenými žampióny, brusinkovým paté a s vynikajícím Campolongo di Torbe ročník 88. Při té božské baště z vlastní otevřené lebky je pak zcela jistě ani nenapadne vznést připomínku k drobné pavučince, s níž si pohrává průvan u doktorovy kuchyňské garnýže.. ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

DaViD´82, igi B., verbal - všichni máte doslova a do písmene pravdu, ale lidi zlatí, vždyť je to všechno tak třeskutě zábavné - lidská malost, trapnost a ubohost v té nejčistší formě a v balení k tomu šitém na míru - úplně stejně debilním jako účinkující :D. Jeden z mých nejoblíbenějších guilty pleasure pořadů. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Kvanta lidičků se na čtyřicet minut denně mění na gurmety a kulinářsky geniální gastroznalce... nebo si to alespoň myslí. Reality záležitosti tvořej lidi, takže záleží na tom, jaká sebranka se u stolu sejde - dokud se dohaduje banda pokorných maminek o tom, že stehno chtělo dopéct a brambory přihřát, zábava padá někam za sporák, ovšem s příchodem přechytralých taktizátorů, sociálních dinosaurů a konfliktních pitomců sledovatelnost strmě stoupá až ke čtyřem hvězdičkám! Včetně krásné satisfakce pokaždé, kdy idiot dostane po čuni. Teda málo bodů. Konflikty divadýlka s upřímností tu místy nabývají epických rozměrů a je hezký vidět, že i tahle pochybná zábava o lidech a jejich kvalitách dost vypovídá - o ničem jiným to není a nikdy nebude. Na vaření kadí pes. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (12)

  • Za deset let se v pořadu nikdy nevařila rajská nebo koprovka. [Zdroj: časopis Blesk TV Mánie] (Duoscop)
  • Natáčení jednoho dílu probíhá v reálném čase a všechno se musí stihnout za jeden den. Začíná se kolem deváté ráno a končí kolem desáté večer. Kompletní materiál připravený k odvysílání se připravuje šest dní. [Zdroj: časopis Blesk TV Mánie] (Duoscop)
  • Dne 13 .9. 2019, poprvé v historii pořadu, pan Petr dostal plný počet 40 bodů. To se ještě nikdy nikomu nepoštěstilo dostat tolik bodů. (TheSlezy)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama