Reklama

Reklama

Prostřeno!

(pořad)
všechny plakáty
Trailer
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 50 min

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Jana Boušková, Ivanka Devátá, Yemi Akinyemi, Zbyněk Merunka, Ludmila Žemberyová, Martin Stropnický, Veronika Žilková (více)
(další profese)

VOD (1)

Pět soutěžících, pět večeří, menu tradiční i exotická! Reality show Prostřeno! je každodenní návštěvou vašich domovů, přehlídkou tanců kolem plotny, lákavou ochutnávkou, ale i sondou odolnosti zúčastněných. Dívejte se a HODNOŤTE! Kromě šedesátitisícové výhry, která je výsledkem klání soupeřů, je tu i deset tisíc pro každého, koho zvolí diváci. Vyhrát může dokonce i divák, který se jen zúčastní hlasování. A to celých 10 tisíc korun! (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (641)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Před třemi,čtyřmi roky jsem se na Prostřeno díval celkem pravidelně,ale po čase mi začalo docházet,že jde stále méně o vaření a stále více o televizí organizovanou závist a nesnášenlivost,v případě že v pořadu zavládne klid,Prima hbitě zasáhne a pomocí sugestivních otázek,které neuslyšíme,ale zprostředkují nám je odpovědi soutěžících,navede společný raft do divokých peřejí.Vskutku realita!Hvězdičku jsem udělil za to,že na obrazovku uniklo i několik normálních týdnů. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Ale tak pokud to má sledovanost, tak proč takové pořady nedělat? Lidi chtějí zábavu, sami si ji vytvářejí, ještě se zdokonalují ve vaření a ukážou v telce. Co tohle píšu, tak je zde 3 380 hodnocení. To už má jasnou vypovídající hodnotu o tom, že tolik uživatelů ví, o čem pořad je a občas na něj koukli. ()

Reklama

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Stopadesátikilová paní Jana stojí ve své maloměstské kuchyni 1,2 x 1 m a slzy hořkosti stékají přes její masitý podbradek a smutně kanou do základu pro svíčkovou. A ani se jí nedivím, když jí slečna Ivetka, odpudivá to blondýna, jejíž bystrost osciluje někde mezi závodní uklízečkou a jeřábnicí z Nové huti, před chvíli řekla, že hovězí vývar s játrovými knedlíčky, se kterým se srala nejmíň dvě hodiny, chutnal jako odvar z fuseklí a navíc byl studený. "Svině jedna!", procedí mezi vzlyky paní Jana a mohutně potáhne nosem, aby byl ten chrchel, jenž jemně dochutí Ivetčin hlavní chod, řádně žlutý a viskózní. Mezitím ostatní bez zardění důkladně prolézají její malometrážní 2+1 a obdivují všechny ty panenky s porcelánovými hlavami, troubící jeleny, fotky kočiček na stěnách a socialistické tapety, které pamatují generála Svobodu. "Má to moc hezký, Janička", rozplývá se prudce neheterosexuální pan Mirek, "ale na můj vkus je tu trochu málo růžové". Stoletý Václav má dilema, jestli se soustředit na zásuvku s hostitelčiným jumbo spodním prádlem nebo na udržení moči a stolice. Pubertální Miloš s nagelovanými vlasy se žoviálně, s rukama v kapsách houpe na patách, žvýká orbitku a předstírá naprostou lhostejnost dokonce i k prošlapanému, sytě červenému koberci se zašlými fleky kočičí moči. Je totiž děsně kúl, tak ať je to v televizi znát! Jen sem tam mrkne po Ivetě, která mu svýma šilhavýma očima vysílá jasný signál s nadějí na zásun. To taková paní Milena, kníratý babochlap neurčitého věku, otevřeně nad rozkošným hnízdečkem paní Jany ohrnuje nos a je jí líto, že kamery ještě nepřenášejí pachy. "Jak může někdo bydlet v takovém bordelu", pronáší zhnuseně, jakoby mimochodem mrkne do kamery a utírá si do svých prověšených Solexek od Vietnamců prst, kterým před chvíli rozmazala tunu prachu na stropě mahagonového sekretáře s růžovým porcelánem. "Doufám, že budeme mít aspoň čisté talíře!!". Mezitím pan Václav zahuhňá cosi o prdeli a vydá se do umakartového jádra pátrat po toaletě. Mirek se zatím mazlí s každým žužu růžovým hrníčkem s květinovými vzory a zasněně vzdychá. Jen Miloš s výrazem "vyližte mi prdel" pořád stojí na místě, nicméně začíná se trochu nudit, což se projevuje narůstající frekvencí žvýkání. Naštěstí se již z kuchyně ozve chraplavý baryton paní Jany, oznamující, že je Prostřeno, a tak ta šestice krásných, milých a vkusných lidí, jejichž inteligenční kvocient dá v součinu nádherné, dvojciferné číslo, ten dokonalý vzorek národa, může zasednout k extrémně malému stolu a pochlebovat paní Janě, jak se jí to náramně povedlo, aby pak mohli o samotě do kamery nepokrytecky prohlásit, že se to nedalo žrát, protože ta kráva neví, že se do svíčkové dává dešanel. Ještěže tu v pozadí máme Vydru a to jeho krpaté monstrum, kteří svými třeskutě vtipnými bonbonmoty dokáží odtáhnout divákovu pozornost od tohohle matrýria a přinutí jej myslet jen na zvracení. A já si příště raději zase otevřu žumpu a budu čtyřicet minut zírat na to, jak v ní plavou hovna! ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Pojďte budem šmejdit !!! Aha, on to je ale pořad o vaření.... hmmm - a o tom to je. Divák tohoto pořadu ani tak moc nechce vědět jak se dělá bešamel. Ten chce z křesla obýváku čmuchat někomu doma, šmejdit na zahradě, v kuchyni... No a když se spálí hostiteli guláš, supr - tím lépe. Ale to jídlo jde až za tím. Krásně se to ukazuje na případu těch, co si hosty pozvou do vypůjčeného bytu či domku... To jsou pak kecy! Ale o tom vlastně reality Tv je. Pro mně je to ale - odpad ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Svatá svačino takto rozprostřená! Tak toto je doslova sračka oslova a do mísy prosráno! . . . A Ivánku, kamaráde, stálo ti TO za to? °-/ - - - P.S. A teď si jdu uklohnit nějakou tu soběsamou šlichtu... - - - P.P.S. Post blitkem: No a ta víajpížumpa? No chápu, že proti lidodemo žádnej dyšputát, ale ty >elity< - no těm bych rovnou nakadil do úst... °-(.. - - - - - (Na primeroidní trdlovizi sledován záměrně! celý jeden brněnský týden s dvěma vcelku normálními chlápky a třemi zrůdami /zjevně/ ženského pohlaví, kdy se až člověku chvílemi otvíral pověstný nožík v kapse, co že se to všechno odehrává v podělaných dámských myslích nízkého iq, zato však vysokého sebevědomí minutových celebřití... . . . Průběžně pak /...před i po.../ občas jen nahlédnuto nahodile pro potvrzení teze, že lezou hovna po železe, hodnocení po brněnských srairée 24.1.2011 otráveně mnohé, komentář zde s malým odstupem /promiň, ale prostě jsem Ti to Ivane musel říct.../ jako stotřicátýšestý - 9.2.2011) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (12)

  • Vedle pěti soutěžících je na place sedm dalších lidí: režisér, asistent režie, produkce, kameramani a technik. [Zdroj: časopis Blesk TV Mánie] (Duoscop)
  • Za deset let se v pořadu nikdy nevařila rajská nebo koprovka. [Zdroj: časopis Blesk TV Mánie] (Duoscop)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama