Reklama

Reklama

Prostřeno!

(pořad)
všechny plakáty
Trailer
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 50 min

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Jana Boušková, Ivanka Devátá, Yemi Akinyemi, Zbyněk Merunka, Ludmila Žemberyová, Martin Stropnický, Veronika Žilková (více)
(další profese)

VOD (1)

Pět soutěžících, pět večeří, menu tradiční i exotická! Reality show Prostřeno! je každodenní návštěvou vašich domovů, přehlídkou tanců kolem plotny, lákavou ochutnávkou, ale i sondou odolnosti zúčastněných. Dívejte se a HODNOŤTE! Kromě šedesátitisícové výhry, která je výsledkem klání soupeřů, je tu i deset tisíc pro každého, koho zvolí diváci. Vyhrát může dokonce i divák, který se jen zúčastní hlasování. A to celých 10 tisíc korun! (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (641)

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Takovejch kreténů se těžko sejde pod jednou střechou víc. Opravdu reálně jsem uvažovala, že se do tohoto pořadu přihlásím. Ovšem představa lidí, kteří si jen stěžují a naschvál hodnotí jídlo i stolování záporně mě od toho odrazuje. I kdybyste jim totiž dali zlatý servis a upekli srnce na pomerančích, dostanete 1 bod...takže se spíš bavím tou lidskou primitivností ()

DaViD´82 odpad!

všechny recenze uživatele

Oslava čecháčkovské (kulinářské) malosti, u kterého budete mít pocit, že váš ovladač je "nějakej rozbitej". Ať již totiž máte sebelepší a seberychlejší, tak vám stejně bude připadat, že se to přepíná/vypíná celou věčnost. A během té věčnosti žvatlají otrávení VydroBouškové a vám mozkové buňky odumírají a odumírají a... Odumírají. ()

Reklama

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Nezlobte se na mě, ale tenhle pseudopořad o vaření jinak ani hovnotit nemůžu.. Pomineme-li moji profesní zainteresovanost, nevím, co mě uráží víc.. Samotná naprosto křupanská hlavní myšlenka nebo ubohé rádoby vtipné neustále se opakující doprovodné komentáře typu "šmejděníčko, šmejděníčko, šmejdění.." upocených zlatokopů Vydry a Bouškové, z nichž se jednomu opravdu obrací žaludek, přičemž právě oni vám zaručí jednu jedinou jistotu tohoto veledíla, a to že se rozhodně neposerete, smíchy !! To už by bylo na jednoho příliš mnoho zaměstnaných otvorů !! ;) Nicméně jeden si tak začne patřičně vážit jiného mistra bonmotů, prezidenta Zemana, ty jeho totiž sice mnohdy páchnou senilitou a becherovkou, navíc ho omlouvá ta viróza, ale nikdy nevkusným kreténismem ukázkového českého burana !! Když Vás někdo pozve na večeři, přijdete s úmyslem se mu vysmívat, jak žije, bydlí, jak si hraje na kuchaře bez jediného náznaku sebereflexe ?? Přijdete s úmyslem ho co nejvíc urazit a s vkusným timingem vypotit poučnou kuchařskou poznámku, po níž každý profesionál vztekle brousí nože?? Tato odporná nestravitelná zhovadilá reality show bez špetky elementární lidské slušnosti mě natolik irituje, že za ta léta, co ho TV Břečka - Prima neustále tlačí do vysílaní, nejsem schopen pochopit, jak neskutečně velkou má sledovanost.. Navíc každá další epizoda téhle zrůdnosti jen potvrzuje, že ta přidaná hodnota v podobě jakési úchylně bizarní sociologické sondy se zde vlastně jen naprosto nechtěně vyskytla.. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

"Ukliďte a všechno vyčistěte, přijdou hosté a budete soutěžit o 40 litrů". Vadí mi, že interiéry domácností některých soutěžících působí až moc uměle. Chtěl bych to vidět reálněji. Myslím tím, že by mě prostě zajímalo, jestli by tam tak měli uklizeno, když by nevěděli, že má někdo přijít:) Dále obdivuji hezké byty, nebo zrekonstruované domy. A pak že lidi nemaj prachy:) Škoda, že pořad "Prostřeno" vidím jen půl hodiny (i když občas na netu zhlédnu díl celý), protože pak přepínám na seriál "Ulici". Jen občas mě nějaký díl opravdu nadchne, jako se to stalo např. dne 8. 11. 2011. Upoutala mě slečna, která se na první pohled nezdá. Když vařila, tak se neskutečně klepala a byla nervózní. Vypadala jako úplné neviňátko a šokem bylo, když u ní hosté objevili šuplík plný robertků, čemuž se všichni divili:) Nebo díl vysílaný dne 22. 2. 2012 kde vařila mladá holka Veronika, která sice vypadala, jako když pořád spí, ale skvěle vařila. Tím chci říci, že zde v tomto pořadu hodně záleží na tom, jací lidé soutěží. Hodnocení proto průměrné. Jinak ale dobrý nápad zrealizovat tento počin. Myslím, že přesně tento typ pořadu na našich obrazovkách chyběl. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Znáte ty situace, kdy k vám přijde na oběd (večeři) squadra lidí, které pořádně neznáte - třeba rodina snoubenky/snoubence? Posadíte je ke svátečnímu stolu, nikdo neví o čem mluvit, tak je z toho trapné mlčení, trapné úsměvy, trapné šmejdění po vašem bytě a trapné plkání o hovnu. Mezi vší tou trapností pobíháte vy se snahou zalíbit se, křečovitě vytaženými koutky a vyceněnými zuby, kladete na stůl pochutiny a víte, že vám budou pokrytecky pochváleny, ale v duchu si návštěva bude říkat: "Blivajz!" A teď si představte, že by do téhle "idylky" někdo dotáhnul kameru a celou tu nezáživnou trapnost natáčel. Přidejte si k tomu výhru 25 táců a máte nový pořad TV PRIMA "Prostřeno!" Skutečně zoufalé, nekoukatelné, iritující a jedinou hvězdičku dávám z lítosti k protagonistům... i když oni za tu trapárnu berou peníze, tak jim to asi stojí za to utrpení. Vydržela jsem do předkrmu, víc po mě nemůžete žádat. 15% EDIT 2011: Dnes jsem zvládla pořad sledovat, dokud hostitelka nepředepsala jako zábavný poobědový program karaoke, hodnocení zvyšuji na 20-- ať nežeru - 21%! EDIT 2013: Už jsem několik dílů vydržela celých, asi mi měkne mozek - na důkaz tohoto faktu přihazuju hvězdičku! 33% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (12)

  • Za deset let se v pořadu nikdy nevařila rajská nebo koprovka. [Zdroj: časopis Blesk TV Mánie] (Duoscop)
  • Dne 13 .9. 2019, poprvé v historii pořadu, pan Petr dostal plný počet 40 bodů. To se ještě nikdy nikomu nepoštěstilo dostat tolik bodů. (TheSlezy)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama