Reklama

Reklama

Prostřeno!

(pořad)
všechny plakáty
Trailer
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 50 min

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Jana Boušková, Ivanka Devátá, Yemi Akinyemi, Zbyněk Merunka, Ludmila Žemberyová, Martin Stropnický, Veronika Žilková (více)
(další profese)

VOD (1)

Pět soutěžících, pět večeří, menu tradiční i exotická! Reality show Prostřeno! je každodenní návštěvou vašich domovů, přehlídkou tanců kolem plotny, lákavou ochutnávkou, ale i sondou odolnosti zúčastněných. Dívejte se a HODNOŤTE! Kromě šedesátitisícové výhry, která je výsledkem klání soupeřů, je tu i deset tisíc pro každého, koho zvolí diváci. Vyhrát může dokonce i divák, který se jen zúčastní hlasování. A to celých 10 tisíc korun! (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (641)

heyda 

všechny recenze uživatele

Asi se mi budete smát, ale tohle si opravdu užívám. Hlavně ten týden s tou cigaňou neměl chybu. Dokonce i komentář Vydry s Bouškovou se mi líbí. A tak teda nebudu nějak šetřit na hvězdičkách a dám maxximum, ale rozhodně chápu lidi, kteří suveréně dají odpad, protože každému přece chutná něco jiného, ne? ()

villon17 

všechny recenze uživatele

V tenhle čas mám přesně náladu na televizi, svačinku, a tak co jinýho se hodí víc, než si v kuchyni zapnout televizku a nadlábnout se u Prostřeno! Je sranda vidět, jak se někdo snaží se tvářit mile před cizíma lidma, chválit je za jejich jídlo, i když si stejně jenom přeje, aby něco zkazili. Hlavně musí bejt všechno domácí:D. ()

Reklama

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Tohle to není obyčejný (š)kulinářský kuchařský pořad ale něco víc. Skvělá oddychovka, takhle po náročném dni, člověk pozná formou jakési reality, zcela obyčejné lidi, vidí jak žijí, co mají rádi atp. Jak ale píše Djkoma, obyčejní lidé mě také až tak moc neberou, ne že bych jimi jako Paroubek pohrdal, ale občas to jejich hodnocení nechápu, jak to ale bylo o VIP celebritách o vzrušení bylo postaráno, skvěle jsem se bavil a očekával každý další díl v jedné docela slušné sérii s paní Devátou, Zbyňkem Meruňkou, zpěvákem a tanečníkem Yemim, jednou miskou (teď nevím bohužel jméno) a panem Baudyšem. Tam jsem si dokonce i takhle přes obrazovku pochutnal, nevídáno, celebrity mě normálně jinak moc neberou, ale zde jsem je ještě zkousnul, zřejmě to bylo tím, že šlo o docela nekonfliktní a zcela normální složení ze slušných lidí.. Daleko lepší než jakýkoliv současný kuchařský pořad s Babicou i bez Babici...ps; Hodnocení odpad neberu, lidi hodnotí už čistě z principu, buď jak stádo, podobně jako u telenovel, kde mnohokrát neviděli ani ten jeden díl, anebo se řídí tradice, co je komerční je náležitě blbé.. ()

S.Quentin QUALE odpad!

všechny recenze uživatele

Není nad to jít k cizýmu člověkovi na večeřu za účelem fuckingu. Co víc, podělit se o tom s celým národem. Zajímavostí je jistě i to, že se jedná o kouzelný pořad. Onehdá jsem slyšel dva důchodce diskutovat o obsahu dílu z předchozího dne. Jeden druhému barvitě vysvětloval, jak jeden z účastníků to měl výborný, jak to bylo parádně dochucený, no a jak ta druhá kráva to měla hnusný, že se to nedalo žrat!!! Jelikož nepředpokládám, že již existuje technologie na zprostřednování chuťových vjemů pomocí TV, jsem přesvedčený, že tento pořad je kouzelný.....v tom, jak dělat z lidí dementy....Odpad jak vyšitej! ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

DaViD´82, igi B., verbal - všichni máte doslova a do písmene pravdu, ale lidi zlatí, vždyť je to všechno tak třeskutě zábavné - lidská malost, trapnost a ubohost v té nejčistší formě a v balení k tomu šitém na míru - úplně stejně debilním jako účinkující :D. Jeden z mých nejoblíbenějších guilty pleasure pořadů. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (12)

  • Natáčení jednoho dílu probíhá v reálném čase a všechno se musí stihnout za jeden den. Začíná se kolem deváté ráno a končí kolem desáté večer. Kompletní materiál připravený k odvysílání se připravuje šest dní. [Zdroj: časopis Blesk TV Mánie] (Duoscop)
  • Ústřední znělka pořadu je úryvkem z písně „Fly or Die“ od hip hopových N.E.R.D. (Fenk)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama