Reklama

Reklama

Prostřeno!

(pořad)
všechny plakáty
Trailer
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 50 min

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Jana Boušková, Ivanka Devátá, Yemi Akinyemi, Zbyněk Merunka, Ludmila Žemberyová, Martin Stropnický, Veronika Žilková (více)
(další profese)

Pět soutěžících, pět večeří, menu tradiční i exotická! Reality show Prostřeno! je každodenní návštěvou vašich domovů, přehlídkou tanců kolem plotny, lákavou ochutnávkou, ale i sondou odolnosti zúčastněných. Dívejte se a HODNOŤTE! Kromě šedesátitisícové výhry, která je výsledkem klání soupeřů, je tu i deset tisíc pro každého, koho zvolí diváci. Vyhrát může dokonce i divák, který se jen zúčastní hlasování. A to celých 10 tisíc korun! (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (640)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Normálny človek by sa tam nikdy neprihlásil. Veď kto by si pustil tlupu úplne cudzích ľudí do spálne? A koho by bavilo počúvať trapné pripomienky na každú pič*vinu v teple vlastného domova? Od Prostřeno nečakajte niečo netradičné na jedlo. Keď už sa tam nejaký gurmán prihlási, tak chce logicky vyhrať a nebude riskovať, že by jeho súperi žerúci celý život párky, kura, rybu jedine z konzervy, zemiaky na jeden spôsob skolabovali pri vybočení z konzumnej rutiny. Dobre sa pozerá na toto strápňovanie pochybných existencií pred celým národom, ale vidieť 754 x po sebe kuřecí vývar, řízek a dezert z piškotů je naozaj SM. ()

villon17 

všechny recenze uživatele

V tenhle čas mám přesně náladu na televizi, svačinku, a tak co jinýho se hodí víc, než si v kuchyni zapnout televizku a nadlábnout se u Prostřeno! Je sranda vidět, jak se někdo snaží se tvářit mile před cizíma lidma, chválit je za jejich jídlo, i když si stejně jenom přeje, aby něco zkazili. Hlavně musí bejt všechno domácí:D. ()

Reklama

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Pojďte budem šmejdit !!! Aha, on to je ale pořad o vaření.... hmmm - a o tom to je. Divák tohoto pořadu ani tak moc nechce vědět jak se dělá bešamel. Ten chce z křesla obýváku čmuchat někomu doma, šmejdit na zahradě, v kuchyni... No a když se spálí hostiteli guláš, supr - tím lépe. Ale to jídlo jde až za tím. Krásně se to ukazuje na případu těch, co si hosty pozvou do vypůjčeného bytu či domku... To jsou pak kecy! Ale o tom vlastně reality Tv je. Pro mně je to ale - odpad ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pořady o vaření taky moc nemusím a nikdy nevidím víc jak jeden – tři díly za cca měsíc. Líbí se mi sledovat mentalitu některých rádoby kuchařů, kteří po celou dobu chválí jak je všechno „dobré a skvělé“ a když dojde na hodnocení tak dají malou známku. Taktizování je potřeba, ale taky na to musím mít (musím umět sám dobře vařit), abych si neudělal leda tak ostudu v televizi. Co se mi nelíbí vůbec je prohlídka bytu. Nejde ani tak o nakouknutí do všech pokojů, ale spíše lození do šuplíků – osahávání spodního prádla atd… (tohle mi už přijde pěkně trapné). ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Na Slovensku už dávnejšie vysiela tento formát TV Markíza pod názvom "Bez servítky". Ide presne o to isté, takže vlastne len skopírujem časť komentára, ktorým som sa ku tomuto projektu vyjadril: Ďaľšia podradná televízna relácia o varení. No tento krát je to naozaj niečo výnimočne stupidné. Kuchárska reality show, v ktorej sa navzájom hostia piati trapkovia z prostého ľudu, ktorí sú ochotní šaškovať pred kamerou. Následne hodnotia jeden druhého. Niečo otrasné. Odpad! ()

Galerie (7)

Zajímavosti (12)

  • Při udělování výhry hraje píseň „Bitter Sweet Symphony“ od The Verve. (SONY_)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama