Reklama

Reklama

Prostřeno!

(pořad)
všechny plakáty
Trailer
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 50 min

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Jana Boušková, Ivanka Devátá, Yemi Akinyemi, Zbyněk Merunka, Ludmila Žemberyová, Martin Stropnický, Veronika Žilková (více)
(další profese)

VOD (1)

Pět soutěžících, pět večeří, menu tradiční i exotická! Reality show Prostřeno! je každodenní návštěvou vašich domovů, přehlídkou tanců kolem plotny, lákavou ochutnávkou, ale i sondou odolnosti zúčastněných. Dívejte se a HODNOŤTE! Kromě šedesátitisícové výhry, která je výsledkem klání soupeřů, je tu i deset tisíc pro každého, koho zvolí diváci. Vyhrát může dokonce i divák, který se jen zúčastní hlasování. A to celých 10 tisíc korun! (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (641)

Subjektiv

všechny recenze uživatele

Dnes jsem navštívil v nemocnici svou nebohou matku. Nebohá být musí - zdravotnické služby jsou sice na úrovni a objektivní nález uspokojivý, je však nucena sledovat tuto a jiné zhůvěřilosti, což se neblaze projevuje na jejím psychickém stavu. Ještě štěstí, že ji už propouštějí. +++++ Dík okolnostem, jež tu nehodlám rozebírat, jsem musel absolvovat návštěvu za běhu prakticky celého Prostřena! Tak moc jsem tím trpěl. Tak moc. Marně jsem na otázku moderátora: "Kdo by chtěl více vědět o (jméno jsem po freudovsku vytěsnil?" odpovídal: "Já tedy rozhodně ne." Dozvěděl jsem všechno o té osobě, jejíž ňadra byla rámem obrazovky nepojmutelná. Všechno. +++++ Povšiml jsem pak si zajímavé věci. V devadesátkách, když se poprvé objevila reklama v podobě přerušitelky různých pořadů, bych něco takového považoval za nemožné. Ale stalo se. Když v půlce přetrhl Prostřeno blok reklam, seznal jsem, že se mi nesmírně ulevilo, pookřál jsem a užíval si jejich invenci, profesionalitu a relativní neinvazivnost. Reklama je pro mě ode dneška svatá. Svatá! +++++ Zážitek byl odpadový a mít jich víc, udělil bych jej. Ale dokud mě milosrdný osud šetří dalších dílů, nehodnotím. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Před třemi,čtyřmi roky jsem se na Prostřeno díval celkem pravidelně,ale po čase mi začalo docházet,že jde stále méně o vaření a stále více o televizí organizovanou závist a nesnášenlivost,v případě že v pořadu zavládne klid,Prima hbitě zasáhne a pomocí sugestivních otázek,které neuslyšíme,ale zprostředkují nám je odpovědi soutěžících,navede společný raft do divokých peřejí.Vskutku realita!Hvězdičku jsem udělil za to,že na obrazovku uniklo i několik normálních týdnů. ()

Reklama

duklak2 

všechny recenze uživatele

"Ukliďte a všechno vyčistěte, přijdou hosté a budete soutěžit o 40 litrů". Vadí mi, že interiéry domácností některých soutěžících působí až moc uměle. Chtěl bych to vidět reálněji. Myslím tím, že by mě prostě zajímalo, jestli by tam tak měli uklizeno, když by nevěděli, že má někdo přijít:) Dále obdivuji hezké byty, nebo zrekonstruované domy. A pak že lidi nemaj prachy:) Škoda, že pořad "Prostřeno" vidím jen půl hodiny (i když občas na netu zhlédnu díl celý), protože pak přepínám na seriál "Ulici". Jen občas mě nějaký díl opravdu nadchne, jako se to stalo např. dne 8. 11. 2011. Upoutala mě slečna, která se na první pohled nezdá. Když vařila, tak se neskutečně klepala a byla nervózní. Vypadala jako úplné neviňátko a šokem bylo, když u ní hosté objevili šuplík plný robertků, čemuž se všichni divili:) Nebo díl vysílaný dne 22. 2. 2012 kde vařila mladá holka Veronika, která sice vypadala, jako když pořád spí, ale skvěle vařila. Tím chci říci, že zde v tomto pořadu hodně záleží na tom, jací lidé soutěží. Hodnocení proto průměrné. Jinak ale dobrý nápad zrealizovat tento počin. Myslím, že přesně tento typ pořadu na našich obrazovkách chyběl. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Na Slovensku už dávnejšie vysiela tento formát TV Markíza pod názvom "Bez servítky". Ide presne o to isté, takže vlastne len skopírujem časť komentára, ktorým som sa ku tomuto projektu vyjadril: Ďaľšia podradná televízna relácia o varení. No tento krát je to naozaj niečo výnimočne stupidné. Kuchárska reality show, v ktorej sa navzájom hostia piati trapkovia z prostého ľudu, ktorí sú ochotní šaškovať pred kamerou. Následne hodnotia jeden druhého. Niečo otrasné. Odpad! ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Kde jsou ty časy kdy vysílali Prima vařečku, na kterou se dalo alespoň koukat? Když slyším hlas pana Vydry v tomto pořadu začínám dostávat kopřivku(a to mi jináč nevadí) a to nemluvě ani o soutěžících, kteří tam praktikují propracovanější teorie jak toho druhého znemožnit, než v seriálu Borgiové a to už je co říct. 20% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (12)

  • Dne 13 .9. 2019, poprvé v historii pořadu, pan Petr dostal plný počet 40 bodů. To se ještě nikdy nikomu nepoštěstilo dostat tolik bodů. (TheSlezy)
  • Za deset let se v pořadu nikdy nevařila rajská nebo koprovka. [Zdroj: časopis Blesk TV Mánie] (Duoscop)
  • Vedle pěti soutěžících je na place sedm dalších lidí: režisér, asistent režie, produkce, kameramani a technik. [Zdroj: časopis Blesk TV Mánie] (Duoscop)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama