Reklama

Reklama

Prostřeno!

(pořad)
všechny plakáty
Trailer
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 50 min

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Jana Boušková, Ivanka Devátá, Yemi Akinyemi, Zbyněk Merunka, Ludmila Žemberyová, Martin Stropnický, Veronika Žilková (více)
(další profese)

VOD (1)

Pět soutěžících, pět večeří, menu tradiční i exotická! Reality show Prostřeno! je každodenní návštěvou vašich domovů, přehlídkou tanců kolem plotny, lákavou ochutnávkou, ale i sondou odolnosti zúčastněných. Dívejte se a HODNOŤTE! Kromě šedesátitisícové výhry, která je výsledkem klání soupeřů, je tu i deset tisíc pro každého, koho zvolí diváci. Vyhrát může dokonce i divák, který se jen zúčastní hlasování. A to celých 10 tisíc korun! (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (641)

duklak2 

všechny recenze uživatele

"Ukliďte a všechno vyčistěte, přijdou hosté a budete soutěžit o 40 litrů". Vadí mi, že interiéry domácností některých soutěžících působí až moc uměle. Chtěl bych to vidět reálněji. Myslím tím, že by mě prostě zajímalo, jestli by tam tak měli uklizeno, když by nevěděli, že má někdo přijít:) Dále obdivuji hezké byty, nebo zrekonstruované domy. A pak že lidi nemaj prachy:) Škoda, že pořad "Prostřeno" vidím jen půl hodiny (i když občas na netu zhlédnu díl celý), protože pak přepínám na seriál "Ulici". Jen občas mě nějaký díl opravdu nadchne, jako se to stalo např. dne 8. 11. 2011. Upoutala mě slečna, která se na první pohled nezdá. Když vařila, tak se neskutečně klepala a byla nervózní. Vypadala jako úplné neviňátko a šokem bylo, když u ní hosté objevili šuplík plný robertků, čemuž se všichni divili:) Nebo díl vysílaný dne 22. 2. 2012 kde vařila mladá holka Veronika, která sice vypadala, jako když pořád spí, ale skvěle vařila. Tím chci říci, že zde v tomto pořadu hodně záleží na tom, jací lidé soutěží. Hodnocení proto průměrné. Jinak ale dobrý nápad zrealizovat tento počin. Myslím, že přesně tento typ pořadu na našich obrazovkách chyběl. ()

Snorlax odpad!

všechny recenze uživatele

Prima vystihla, že Češi jsou šmíráci, kteří rádi jedí. A tak proč jim neposkytnout obé v jednom pořadu? Výsledkem je pořad, ve kterém je vaření až tak zhruba na osmdesáté koleji. O soutěžení v něm také nejde, protože hodnocení by snad ani nemohlo být více neobjektivní. Takže zbývá pouze sledovat vzorky jednotlivých odchylek od psychického zdraví. A dobře se bavit na účet individuí, která si pro vidinu nevysoké výhry nechají pročesat byt podlahy po strop, investují peníze, čas a úsilí do vaření svých oblíbených jídel, aby záhy zjistili, že zvěřinový guláš servírují veganovi, který je alergický na lepek, leč přesto se rozhodl hupsnout na čtyři večeře na slepo. A k tomu všemu žvaní Vydra s Bouškovou takové ptákoviny, že tím musí urážet i inteligenci retardovaných jedinců. ()

Reklama

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Ale tak pokud to má sledovanost, tak proč takové pořady nedělat? Lidi chtějí zábavu, sami si ji vytvářejí, ještě se zdokonalují ve vaření a ukážou v telce. Co tohle píšu, tak je zde 3 380 hodnocení. To už má jasnou vypovídající hodnotu o tom, že tolik uživatelů ví, o čem pořad je a občas na něj koukli. ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

DaViD´82, igi B., verbal - všichni máte doslova a do písmene pravdu, ale lidi zlatí, vždyť je to všechno tak třeskutě zábavné - lidská malost, trapnost a ubohost v té nejčistší formě a v balení k tomu šitém na míru - úplně stejně debilním jako účinkující :D. Jeden z mých nejoblíbenějších guilty pleasure pořadů. ()

prome odpad!

všechny recenze uživatele

Hodnocení se vztahuje ke dvěma dílům. Ti lidi, co se v těch dílech vyskytli, by si víceméně zasloužili facku. Tolik blbých keců za takovou chvíli jsem už nějakou dobu neslyšel. A ty jejich tzv. "hodnocení". Škoda slov. Doufám, že už nikdy nebudu tomuto odpadu vystaven. Před tím jsem měl ještě nějakou náladu, ale toto mi ji srazilo na bod mrazu. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (12)

  • Vedle pěti soutěžících je na place sedm dalších lidí: režisér, asistent režie, produkce, kameramani a technik. [Zdroj: časopis Blesk TV Mánie] (Duoscop)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama