Reklama

Reklama

Prostřeno!

(pořad)
všechny plakáty
Trailer
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 50 min

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Jana Boušková, Ivanka Devátá, Yemi Akinyemi, Zbyněk Merunka, Ludmila Žemberyová, Martin Stropnický, Veronika Žilková (více)
(další profese)

VOD (1)

Pět soutěžících, pět večeří, menu tradiční i exotická! Reality show Prostřeno! je každodenní návštěvou vašich domovů, přehlídkou tanců kolem plotny, lákavou ochutnávkou, ale i sondou odolnosti zúčastněných. Dívejte se a HODNOŤTE! Kromě šedesátitisícové výhry, která je výsledkem klání soupeřů, je tu i deset tisíc pro každého, koho zvolí diváci. Vyhrát může dokonce i divák, který se jen zúčastní hlasování. A to celých 10 tisíc korun! (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (641)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Líbila se vám hvězdná pěchota v pořadu Superstar? Ta přehlídka idiotů, co na sebe chtěla upozornit svým neumětelstvím? Pusťte si Prostřeno a dostanete 50 minut čisté srandy. Někdy ale narazíte i na sympatické soutěžící a tak se pořad stává i docela napínavou show. Chce to ale někdy pevné nervy, zbytnělou dávku altruismu a pochopení pro transsexuály. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Za Luciin recept 100%, ale za formát pořadu, který místo postupu při vaření šmíruje srovnatelně s Vyvolenými, hraničí s odpadem. Záleží, jaký tým soutěžících vidíte. Poprvé jsem koukal v říjnu 2010 na partu kolem Lucie a ta se navzájem celkem podporovala. Podruhé v listopadu 2010 jsem viděl partu trotlů, kteří si pomlouvali kulinářství a nakonec dali 8 bodů z deseti. Navíc komentář Václava Vydry a Jany Bouškové je takový nemastný neslaný. Snaha tvůrců okořenit nějakou peckou (kolaps soutěžící) se mi zajídá. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Mylně jsem se domníval, že tento pořad, který sleduje Cejny s Hříbečkem moc rád, bude jen dalším českým trapáckým pořadem. Ale opak je pravdou a nyní se i já se svým miláčkem Leninkou nemůžeme tohoto pořadu nabažit. Vadí mi jen bodovací systém a urychlené vyhlašování vítěze. Ale jinak se jedná o zajímavý pořad a myslím si, že vaření v něm není tím nejzajímavějším prvkem. ()

ainny 

všechny recenze uživatele

To je šílený pořad. Viděla jsem jenom pár dílů a zůstává mi rozum stát nad tím co jsou lidé schopni udělat pro peníze. Z představy, že mi někdo bude prolejzat byt a ještě to komentovat na kameru mám pupínky. O kritice jídla ani nemluvě, i když ta je tady na místě neb je to soutěž.. A ve finále ještě vymýšlet nějakou stupidní zábavu pro ostatní... P.S. Kvůli kamarádce jsem začala pořad sledovat pozorněji a přidala jsem dvě hvězdičky. Taková sonda do lidských povah se hned tak nevidí. ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Ačkoli nejsem zásadně pravidelný divák, několik okamžiků této buranské stupidity mi neuniklo, takže jsem se uvolil celému světu sdělit svůj názor na tento výkal psa baskervillského. Za prvé, já si vážím jídla a to prosím i neodborně uvařeného, tudíž bych si nedovolil křivit xicht nad talířem. To, jak hodnotí někteří trapní ledvinokamenní paskřivci, se přesně trefilo do vkusu dnešní hnusné rozežrané a jídlem plýtvající doby/světadílu. Pakliže v dnešní době existují místa, kde skutečně lidé nemají co jíst, u nás se ohrnuje nos. A já trpím averzí ku všem, kteří mají hubu plnou "Mě to nechutná!, Ta rýže je převařená, sejra málo uleželej, chleba nedopečenej", atd. Že si prolezou barák skrz naskrz jako červotoči proužkovaní záchodovou mísu nevyjímaje, to je taky gól. Vyvolení hadr. A k tomu komentář Bouškové a Vydry a je vymalováno, páchnoucí konzumní průjem teče, jen to mlaská...Ovšem za díl s Kazmou pět hvězd! ()

Galerie (7)

Zajímavosti (12)

  • Vedle pěti soutěžících je na place sedm dalších lidí: režisér, asistent režie, produkce, kameramani a technik. [Zdroj: časopis Blesk TV Mánie] (Duoscop)
  • Za deset let se v pořadu o výhru ucházelo 1 764 účastníků, kteří ve svých domovech připravili a servírovali 8 800 chodů. Mezi soutěžící byla rozdělena výhra v celkové výši 17 425 000 Kč, diváci pak získali 480 000 Kč. [Zdroj: časopis Blesk TV Mánie] (Duoscop)
  • Ústřední znělka pořadu je úryvkem z písně „Fly or Die“ od hip hopových N.E.R.D. (Fenk)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama