Reklama

Reklama

VOD (1)

Slavoj Houslice má fotbalový tým a nerudného trenéra Pepika Hnátka, kterého se všichni bojí. Kapitán týmu Jirka Luňák mu podlézá, ale s ostatními spoluhráči ho za jeho zády pomlouvají. Doufá, že to bude právě on, kdo by po něm mohl převzít funkci. Jenže Hnátek se do odchodu na trenérskou penzi nikterak nechystá. Nařídí mužům další trénink, ti se ale vzbouří a dohodnou se, že na něj nepřijdou. Rozčilený trenér začne běhat po vesnici a snaží se je k tomu donutit všemi možnými prostředky. Nakonec však zůstane ležet před svým domem v bezvědomí. Uvědomí si, že je s ním něco v nepořádku, a vyhledá známého lékaře. Od něj se dozví, že prodělal infarkt a že musí jít na vyšetření. Jeho výsledek ho nepotěší, dozvídá se, že potřebuje nové srdce a že bude zařazen na transplantační listinu. Hnátek se to za každou cenu snaží udržet v tajnosti. Nakonec se vše dozví zdravotník týmu a od něj i ostatní hráči. Tým v době jeho nepřítomnosti vyhrál zápas s výrazně silnějším soupeřem, což Hnátkovým kritikům dodává odvahy. Výsledkem je dočasné postavení mimo funkci. Za to se jim Hnátek pomstí... (TV Nova)

(více)

Diskuze

Al90

Al90 (hodnocení, recenze)

Stingo

Taky mi vylozene lezl na nervy,byt Hartlem tak ho poslu za to jeho protivne chovani davno do .... ale asik to mel ve scenu pak Krobot

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

BrunoAnthony

BrunoAnthony (hodnocení, recenze)

Protože jsem k tomuto vesnickému fotbalu zprostředkovaně přičuchnul, tak můžu potvrdit, že atmosféru se podařilo vystihnout . Samozřejmě až na ny výstřelky jako je střílení vzduchovkou  atp. Ale mluva  a emoce jsou autentické. I když, přece jen, filmu by slušelo kapánek více mámtonahákismu. Fotbalisti na vsi často hrajou jen a aby se mohli po zápase společně ožrat.

Stingo

Stingo (hodnocení, recenze)

Toho Hnátka bych fakt chtěla mít doma. Zkazil mi celej film.

na příspěvěk reagoval Al90

KnightErik

KnightErik (hodnocení, recenze)

Bude mít seriál nějaké pokračování v podobě druhé řady nebo dalšího filmu?Neví se něco zajímavého ? :)

Gmisiycs

Gmisiycs (hodnocení, recenze)

Taky jsem uvažoval, uvažoval. Na nic jsem nepřišel. Tento film nechám bez hodnocení. Nejsem kritik, jen si obecně pamatuji, čemu jsem dal 5 a čemu tři a vlastně nevím, co dát tomuhle filmu. Zábava tam byla, byla tam i nuda. Na seriály se odmítám dívat, kouknu max na jeden, dva díly. Vyjma Friends a MASH. Vážně nevím. Měl-li bych to brát jako samostatný film, je to tak na dvě. Když vím, že je to vlastně seriálový pilot a opravdu se přinutil podívat ještě na jeden libovolný díl, musel bych dát odpad. A to zase nechci. Mám českou kinematografii rád a odpouštím ji věci, které zahraničním filmům nedaruji ani náhodou. Nechám to spát. Podobně, jako jsem nevěděl "Účastníci zájezdu". Hodnotil jsem ho opravdu až letos. Kdo jste viděl seriál, máte lehčí volbu ;-)

Skarface

Skarface (hodnocení, recenze)

PetrVabruscak: Jak se to vezme, něco tomu chybělo, ne že by to bylo špatný, člověk se pobaví pořádně se zasměje , ale jinak příběh mi přijde nudnej. Serial je rozhodně lepší , tam se člověk nenudí vůbec

Skarface

Skarface (hodnocení, recenze)

A já si na to zajdu do kina zejtra po práci a už se kure*sky těším :) Podle traileru to vypadá super :D To zas ze mě lidi v kině budou mít radost až se tam budu tlemit :D

Milwa

Milwa (hodnocení, recenze)

Mě pobavila už první minuta a králikárna:)) "Kvašňák"

Kejdlo

Kejdlo (hodnocení, recenze)

Osobně dávám odpad jen značně znechucujícím věcem. Kameňák je blbost, ale neznechucuje mě a dejme tomu že napoprvé jsem se u něj slušně bavil. Pokračování bylo už jen vaření z vody. Ale aby mě znechucovaly, na to je je Troška až moc velká citlivka :)

gonga

gonga (hodnocení, recenze)

Žralok: Nechci to tu zatěžovat OTA, ale Kameňák ...škoda slov. Vskutku ale při jeho odpadování nejde o filmové snobství. A nemyslím, že by Troška nutně musel být považován za špatného režiséra, jen točí sračkovité filmy, které se ale líbí obecnému lidu. Typický masscult, aspoň si ale na nic nehraje. 

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

Pilda17: Mam to s Kameňákem stejně. Nevidim jedinej důvod proč tomu dávat odpad. I mě se to líbilo a jednou za čas se na to rád kouknu jako na odreagovačku. Ale holt tady na CSFD se to bere asi stylem- Troška je považovanej za špatnýho režiséra tak musim všem jeho filmum namlátit odpady a budu silnej a dobrej machr-kritik ;)

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

kapsomut: Nejspíš otázka chuti a zdá se mi, že Kameňáku dávají lidi odpady z principu.. Je to jen o humoru a o vtipech, ale proč by mi to mohlo vadit, fakt nechápu..

kapsomut

kapsomut (hodnocení, recenze)

Pilda17: právě, že suchar vůbec nejseš .. Kameňák je super, a "odborníci" na csfd domu dávaj odpady aby byli za velký kritiky ...

ozzak30

ozzak30 (hodnocení, recenze)

ClintEastwood: :D a že Pepik Hnátek je spartan jak se patří a fakt ty slávisty nemá rád (ale to už vlastně ví celá nemocnice) :D

Enšpígl

Enšpígl (hodnocení, recenze)

Ten úspěch přeboru je paráda, čím větší úspěch tím větší šance na další Okresní přebor, teda snad.

Fitin

Fitin (hodnocení, recenze)

gonga: Chvilku jsem přemýšlel, jestli na ten Kameňák reagovat, ale nakonec jsem to nechal být. ;D

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

gonga: Možná jsem suchar, ale mě humor v Kameňáku baví, sice bych to nemohl vidět pravidelně, ale když se podívám jednou za nějaký čas, tak se řežu smíchy.. 

ClintEastwood

ClintEastwood (hodnocení, recenze)

ozzak30: Honza Muchow slávista, režisér Honza Prušinovský slávista, Luděk Sobota (pardon - Vašek Orel) slávista... Jen ten Jarda Kuželů a Jiřina Luňáků v čele s Pepikem jsou nám takoví rudí. :-) Ale nevadí, stejně je mám rád. :-)

kristian13

kristian13 (hodnocení, recenze)

Možná film trochu zklame příznivce Kameňáku 1 - 3 protože se nesmějete každou minutu - ale film z fotbalového prostředí má opravdu blízko k realitě.Něco mezi Vesničkou střediskovou a Hoří má panenko.

Fitin

Fitin (hodnocení, recenze)

kapsomut: Zajdi do kina, ne? Konečně něco co nezačíná na "Muži..., Ženy..., Líbáš..." a ty budeš čekat na DVD a rip? 

Bohemia1984

Bohemia1984 (hodnocení, recenze)

Film se nedá se seriálem srovnat, nesahá mu ani po paty. Jestli Vám stačí k tomu aby jste se chlámaly pár slov jako jsou kunda, píča nebo pojď prcat tak bežte na film, u těhle slov kino nejvíc řvalo. Někomu to stačí ale MĚ rozhodně ne.

Imrwere

Imrwere (hodnocení, recenze)

kapsomut:

Je bohužel známo, jak DVD tvorba u českých filmů trvá ... Moje rada tedy zní, běž do kina.

j@hn

j@hn (hodnocení, recenze)

<SPOIL>Tahle hra není pro tebe, di hrát rači automaty</SPOIL> :-D .. a Krobot je génius .. + Bertík v roli šéfsvětskýho taky potěšil (Bezruči 4ever) .. 4 zcela zasloužený hvězdy

Kraian

Kraian (hodnocení, recenze)

Tak dnešní návštěva kina mě bohužel zklamala a docela mě překvapuje množství oslavných recenzí a komentářů. Ve filmu sice zazněla spousta super hlášek, které určitě časem zlidovějí, bylo fajn vidět staré známé ze seriálu plus skvělého Miroslava Krobota. Co mi vadilo bylo, jakým způsobem se tvůrci vypořádali se zápletkou okolo Pepíkovo zdraví. Na mě působilo docela depresivně, že jsem v každé druhé scéně chtě nechtě očekával, kdy to s ním definitivně sekne a konec to celé jenom podtrhnul (nechápu, čemu se půlka sálu pří scéně s přejezdem tak smála).  Pro mě nakonec kupodivu docela hořká a depresivní podívaná, asi jsem se na dnešek špatně vyspal :-)

wariz

wariz (hodnocení, recenze)

Prosimvás kdo hrál přítele té mladé kolotočařky? Ten s knírkem. Dík

O.Peta

O.Peta (hodnocení, recenze)

Chris Masters: Že si někdo na apríla dělá takovou zbytečnou práci, ale každopádně je to vtipný :D

hadouken

hadouken (hodnocení, recenze)

ozzak30: Tam chybí o moc víc lidí. Třeba Václav Neužil mladší, který hraje doktora.

Související novinky

Zemřel herec Norbert Lichý

Zemřel herec Norbert Lichý

18.01.2024

Ve věku pouhých 59 let dnes zemřel velký sympaťák, rodák z Ostravy, filmový a divadelní herec Norbert Lichý. Zprávu potvrdila jeho rodina i Divadlo Petra Bezruče, s nímž je herec celý život úzce… (více)

Kinokavárna na Rock for People

Kinokavárna na Rock for People

30.06.2015

Oscarové filmy, kultovní české seriály, přehlídku tvorby mladých nadějí českých filmových škol, originální Kinokavárnu s vybraným filmovým menu od Aerofilms a nádavkem diskuze s tvůrci. Festival Rock… (více)

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

06.01.2013

Stejně jako v loňském roce, i letos vám přinášíme přehled nejlepších filmů uplynulého roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Nejoblíbenějším… (více)

Best Film Fest 2012

Best Film Fest 2012

07.07.2012

Volné seskupení čtyř jednosálových artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a Mat pořádá od 12. do 18. července tohoto rokuBEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších… (více)

Reklama

Reklama