Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Londýně řádí tajemný maskovaný vrah, který si dává velmi záležet na dramatické prezentaci svých zločinů. Sám sebe totiž vidí jako současnou reinkarnaci nepolapitelného přízraku, který vstoupil do městských legend pod přízviskem Skákající Jack. Ve skutečnosti je to zakomplexovaný zkrachovalý student umělecké školy, nepolapitelný ovšem bohužel zatím zůstává a co hůř, podařilo se mu unést seržanta Ripleyho. Navíc vše nasvědčuje tomu, že se chystá opustit scénu nějakým opravdu spektakulárním zločinem. To ovšem není jediný Lutherův problém. Na žádost dávné známé se pokusil zachránit ze spárů kuplířského gangu její dceru Jenny, a nyní je gangstery vydírán, aby jim šel na ruku. A Ripleymu se mezitím rychle krátí čas. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

oasismanik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aha, takže tá predchádzajúca časť bola slabšia, lebo to bol akýsi úvod, sledumeme pokračovanie minulej časti a nie nový prípad, to sa mi páči takýto štýl a Elba hrá ešte lepšie ako doteraz. ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I know men like you the way you know men like me, and I know you wouldn't have done this if you believed there was the least chance of it coming back on you. Well, guess what. It's come back on you like the Hand of God, and the next words from your mouth will determine the weight and velocity of the staggering tonnage of shit that's about to plummet onto your head." ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osobne mi tento prípad príliš nesadol, čo je spôsobené ako otravným Cameronom, tak napríklad aj Johnovou dedukciou, ktorá sa ukáže byť správna v tú pravú chvíľu, lenže cítiť, že ide o scenáristickú barličku. Svojim spôsobom sa uzavrie aj "súkromná" línia, alebo si to aspoň minútu pred koncom myslíme, lenže tvorcovia sa rozhodnú nakoniec inak. Tak som zvedavý na druhú časť série, či bude celkové hodnotenie rovnako vysoké ako na prvýkrát. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama