Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Během dočasného odchodu od policie žije Luther v ústraní na chatě na okraji Anglie. Návštěva jeho starých kolegů však přinese nové šokující informace, které Luthera opět zatáhnou zpět do Londýna, aby pokračoval v hledání pravdy. Ve městě mezitím řádí děsivý sériový vrah, který konzumuje části těl svých obětí. Schenk a jeho tým, kteří sledují stopy vedoucí od jednoho místa činu k dalšímu, musí rozluštit zvrácenou logiku, která všechny oběti spojuje. Tenhle vraždící génius je však pro policii příliš silným soupeřem, který ji dokáže ve všech směrech přelstít. Krátce nato se Luther vrací zpátky na scénu, odhodlaný vypálit vrahovi rybník dřív, než k hromadě mrtvol přibyde další zohavené tělo. (HBO Europe)

(více)

Recenze (8)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začína to tak, že ani nemáte pocit, že sledujete ďalšiu sériu Luthera. Ten sa "odprace" na typické britské pobrežie s osamelým domkom, až máte chuť tam ísť za ním a stráviť tak letné prázdniny pekne v chladnejšom prostredí. Ale pohoda dlho nevydrží, prichádza správa o smrti starej známej (ale kto by tomu veril) a k slovu sa dostáva ďalší psychopatický vrah, tentokrát zdatný ajtíčkár, čiže bude ešte veselo. ()

Reklama

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naťahuje sa to, kým sa niečo reálne spraví, no kamera aj strih sú hypnotické. DnB ukážka kvality. Luther si ide nekompromisne za svojím a opäť porušuje zákony. The old schol geezer from Islington, George Cornelius je tiež pôsobivý a dostáva hlavnú postavu slušne do varu. Výbuch preberie z kľudného tempa a slušne zvýši adrenalín. Fajn epizóda, no seriál už dosiahol aj lepšie, toto sa zdá byť rutinou výborného scenáristu, ktorý sa do toho momentálne poriadne neoprel. ()

CSSML 

všechny recenze uživatele

Dosud jsem tomuto seriálu o sympatickém svéhlavém černošském inspektorovi, kterému tiše závidím jeho sbírku šedých obleků, mohl vyčítat pouze zbytečnou brutalitu zločinců, občasné horrorové scény a veskrze naivní zápletky, ovšem v tomto díle mě nepříjemně překvapila homosexuální agitka. Prý „přítelkyně čeká miminko“. Chudák dítě bez otce. „Běda zemi a moři, neboť ďábel sestoupil k vám se zlostí velikou, věda, že má času málo.“ (Zj. 12, 12) ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Tvůrci tu tlačí na pilu až to hezké není, ale ty kanibalské orgie, vraždy dětí, účty s podsvětím, atd. atp. ... no nevemte to! I díky stále vynikající atmosféře a kompletně výbornému obsazení za mne plný počet. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama