Reklama

Reklama

Ledové sny

Trailer

Obsahy(1)

Mladá, krásná a talentovaná Alexis Winston pochází z malého městečka a stává se krasobruslařskou superstar. Ale její cesta k úspěchu není vůbec snadná. Stojí ji spoustu úsilí, sebezapření a hlavně - ve starém domově zanechává i svého milovaného přítele. Když Alexis po tragickém pádu oslepne, potřebuje někoho, kdo by jí věřil; někoho, kdo by ji přesvědčil, že má dost sil znovu si obout brusle a uskutečnit svůj sen. V dojemném, inspirativním a emocionálním remaku romantického filmu, který byl v roce 1978 nominován na Oscara® (Nejlepší původní píseň – Through the Eyes of Love), se představují americké krasobruslařky Taylor Firth a Molly Oberstar, olympijská zpravodajka NBC Andrea Joyce a olympijská medailistka Michelle Kwan. Zažijte sílu a radost ze skutečné lásky…na ledě i mimo něj. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

ViktorEl 

všechny recenze uživatele

Film ako vyšitý na dlhé nudné večery. Športovo nabitý film s dosť veľkou romantickou nádieľkou, celkom peknou hudbou, a konečne peknými zábermi krasokorčuľovania (neznášam, keď ukážu nohy krasokorčuliara a tvár herca, je to potom dosť amatérske.) Podľa mňa druhý najlepší film s touto témou (prvý je u mňa film Ľadové ostrie.) Romantika tu bola na správnom mieste, hlavní predstavitelia boli síce neznámi, ale celkom sympatickí. Určite to nie je film pre náročných divákov, ale rozhodne stojí za pozretie, a možno sa vám to aj bude páčiť:D ()

xzajox 

všechny recenze uživatele

Povedzme si na rovinu, na ženské krasokorčuľovanie je radosť sa pozerať. Najmä, ak dievča na ľade naozaj predvádza pekné kúsky plus to napätie pri každom skoku, či spadne alebo nie. To je však asi všetko, čo ma pri tomto filme potešilo. Hlavný problém filmu tkvie v dvoch veciach. Scénár je totálny kus klišé, kedy každý, kto videl alebo prečítal aspoň 5 romantických filmov / kníh, vie, čo sa môže stať a následne posr*ť. Áno, a presne to sa aj stane a pos*rie... Druhý problém je v ne-hercoch. T.Firth je zrejme krasokorčuliarka a je to vidieť aj na jej herectve, ostatní okolo nej sú prinajlepšom rovnako ne-herci. Hlavne som neveril mladým zaľúbencom ani jediný moment "lásky". Skôr som sa za nich hanbil, ako keď som prvý krát sledoval seba na videu zo stužkovej... Nenene, toto možno bol pekný poh-ľad na-ľad, ale nie na to ostatné. Slabota 25% - 1* ()

Reklama

mira.l 

všechny recenze uživatele

No... tři hvězdičky jenom proto, že se na ženské krasobruslení pěkně kouká, jak už tady v komentářích zaznělo. Možná bych šel i do čtyř, celkem se mi to líbilo, ovšem ten konec byl opravdu praštěný, jak už tady v komentářích taky zaznělo. Přijde mi zcela neuvěřitelné a nereálné, aby něco takového dokázala na značně nestabilních a vratkých bruslích nevidomá osoba, která nevidí kam jede, jak daleko má k mantinelu, plus to všechno ostatní, co to obnáší, byť byla předtím skvělá bruslařka. Ten konec byl doják, který na mě osobně teda nějak nezafungoval, spíš to celé srazil níž a docela se divím, že sebou flákla, až když zakopla o plyšáky naházené na led. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Čuměl jsem na to s mojí a přestože jsem to od první minuty pokládal za zbytečnou ztrátu času, nakonec jsem se dodíval až dokonce. Romantické dojáky sice moc nemusím, ale co bych pro svoji drahou polovičku neudělal. Naštěstí tam hrála celkem pohledná herečka a i ty jejich hadříky nestojí za zahození. ()

Karmyn 

všechny recenze uživatele

Netušila jsme o čem film je, jediné co jsem věděla, že je o krasobruslení (to napoví už jenom název) a tak jsem očekávala něco podobného jako série Ledové ostří, ano bylo to podobné, ale tady slečně nešlo jenom o to zvítězit, ale o to dělat něco co ji baví a žít tím. Film mě velmi překvapil a na nudná odpoledne je ideální. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama