Reklama

Reklama

Lullaby

Krátkometrážní / Horor / Thriller
USA, 2009, 24 min

Režie:

Eric Hurt

Hrají:

Mark Joy
(další profese)

Recenze (4)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Presne v toto som dúfal, fajnový, napínavý kraťas, na celovečeráky Eric ešte nedorástol, pretože mu chýbajú skúsenosti, na tieto drobné chuťovky však rozhodne má. Načo zbytočne komplikovaný dej, načo veľa postáv, načo premrštená stopáž. Stačí jedna hlavná postava (v tomto prípade mladá opatrovateľka starajúca sa o mimino) a jeden škaredý duch starej ženy, ktorý by chcel dieťa pre seba. A môže sa začať fajnová duchárska jednohubka, ktorá funguje po atmosferickej stránke ako zo škatuľky. Hlavná hrdinka sympatická, ľakačky fungujú, duch dokáže vydesiť aj napriek trochu slabšiemu stvárneniu. Režiséra zatiaľ rozhodne nezatracujem, mohlo by z neho ešte niečo byť. ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Velmi povedený a do detailů propracovaný komorní hororový kraťas. Mladá studentka si chce během psaní své práce přivydělat, a tak hlídá malé miminko v odlehlém domě, kde bude mít na svou práci klid. Není ale jediná, kdo se o něj bude chtít postarat. Samotné téma má již samo o sobě grády, ale společně s povedenými maskami a plíživou kamerou po rozlehlém domě to dostává tu pravou šťávu. Na tak krátkém prostoru se stačilo rozvinout i několik menších zápletek a zakončení bylo neuvěřitelně mrazivé. Zkrátka co všechno nedokážou odstartovat malé věcičky. Takže plný počet nedávám jen z toho důvodu, že chování hlavní aktérky v jedné scéně bylo tak padlé na hlavu, až se mi chtělo brečet. 80% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ako zákusok po nejakom lepšom ( a dlhšom ) horore, je tento krátkometrážny snímok ideálny. Má všetko, čo pravá žánrovka mať má, len v o niečo slabšom prevedení. Ale ako hovorím, na dezert fajn. ()

Reklama

Reklama