Maniac Cop

Krátkometrážní / Horor

USA, 2008

Jay Chattaway

• Mi Nü-Chai

Nedivím se, že se žádný remake nakonec nekonal. Na místě autorů původní série Maniac Cop bych tyhle amatéry uplatila, ať prochapadlo tu kameru zahodí a jdou třeba okopávat tykve.(11.3.2010)

Tenhle necelý 4 minutový snímek má cosi do sebe,atmosféra a hudba jdou skvěle do sebe,skvělá scéna a dobře nasvícená. Cordellovi nejde vidět do tváře a to se mi líbilo,snad vraždy mohly být více dotáhnuté a krvavé,přesto jako filmeček mě velice potěšil.(12.3.2011)

Trojminútový, nekomerčný fanúšikovský výtvor, po 20.rokoch remakujúci úvodnú scénu z Maniac Copa. Nebolo to zlé, kamera ušla, bol tam aj náznak hustej atmosféry a predovšetkým chválim hudbu, silne evokujúcu originál. Ako pocta pôvodnému filmu to je podľa mňa OK, ale tiež si myslím, že remake by bol zatiaľ zbytočnou cestou.(29.11.2010)

• korbitch22

Za hudbu,slušný pokus o atmosféru.Jinak to je hrozně odfláknutý,ovšem pokud bych to viděl ze svého pohledu amatéra,který by chtěl něčeho podobného dosáhnout,měl bych dát víc,ovšem vede ve mě myšlenka,že bych to natočil líp :-D(19.7.2011)

• Jigsaw88

Docela slabý pokus o remake nebo spíše parodii filmu, ale za snahu jednu hvězdu dám... k vidění zde : http://www.youtube.com/watch?v=UAeb2u9jGxQ(23.2.2011)

Takový průměr, zas tak zlé to nebylo. Chtěl jsem dát za dvě, ale díky hudbě jednu přidávám...(3.5.2011)

• Kolssteyn

Poněkud dřevnaté jak přezrálá kedlubna. Asi ještě není čas na remake.(6.3.2010)

• Mysantrop

Na amatérské fanouškovské krátkometrážní nízkorozpočtové poměry jde o solidní počin. Kamera mi sice nesedla, ale skvělá hudební ůčast původního J. Chattawaye víc než potěšila.(26.12.2011)

Veselé:D(28.9.2011)