Reklama

Reklama

Protiúder

(seriál)
  • Velká Británie Strike Back
Trailer 6
Velká Británie / USA, (2010–2020), 57 h 25 min (Minutáž: 43–48 min)

Předloha:

Chris Ryan (kniha)

Hrají:

Philip Winchester, Sullivan Stapleton, Rhona Mitra, Robson Green, Michelle Lukes, Charles Dance, Andrew Lincoln, Shane Taylor, Richard Armitage, Jimi Mistry (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(76)

Spojenectví mezi dvěma speciálními agenty trpí zásadním rozporem – první je americký odpadlík, druhý elitní britský špión. Ovšem to jim nezabrání odvážně se pouštět do nejrůznějších krkolomných akcí.  Napínavý thriller s dějem, který koresponduje s událostmi dnešní doby se soustředí na dva členy přísně tajné antiteroristické organizace, známou pod názvem Section 20: britského seržanta Michaela Stonebridge a bývalého amerického vojáka Damiena Scotta. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Tak jsem rozjel šestou sérii a při pohledu na úvodní titulky, kdy dva týpci parašutují, jsem si musel vybavit automaticky Stonebridge a Scotta s jejich výtlemem. Jsem se po chvíli rozbrečel, že tam nejsou :) achjo, už po prvních pěti minutách mi ta dvojka chybí...

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

cariada

První série je rozdělená na dvouepizody. Další série pak zhruba taky tak. Ale kvalita pak hodně klesla dolů. No pro některé nahoru... Těžko říct. Záleží na osobních preferencích.

limuhobb

limuhobb (hodnocení, recenze)

vBaker

Ano, je to jedna z hodně používaných zbrani v tomto seriálu, včetně modifikací. Můžu soudit ze prvních 4 řad, nové díly jsem neviděl.

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Sakra to je kvalitativní sešup. Raději to měli ukončit a tohle si pojmenovat jinak.

vozralec

vozralec (hodnocení, recenze)

alienemo

Je to tak nějak, jak píšeš. Taková jakoby kopírka, ale nemají na původní obsazení. A furt tam cpou ženský do řídících úloh. Vlastně jsem ani nevěděl, že tam bude nová parta. Až podle znělky mi to začalo docházet. A zatím velkej úlet bylo např.: "jsou to dobří vojáci, nezabíjej je... Střílím jen, abych je zastrašil" To už je prostě moc, asi trochu korektnost se tam vloudila. No stejně to dokoukám, ale mám pocit, že teď už je to na úrovni normálních special forces seriálů jako jsou Seal Team, The Brave atd.

alienemo

alienemo (hodnocení, recenze)

Ouwen

Tazko povedat. Videl som zatial len prve dva diely. Bohuzial sa mi zda, ze vsetko co robilo serial skvelym slo do priemeru. A najviac za to moze snaha skopirovat povodny format.1. Hlavny hrdinovia maju byt dvaja chlapi, Brit a Amik tak ako predtym ale bohuzial nova dvojka ani zdaleka nema take charizma a co je hlavny problem, ani taku chemiu. 2 Hlavny hrdinovia vlastne nie su hlavny kedze tým vedie zenska. Proste ten typ zenske co ma 50 kg s topankami ale zmalti 4 chlapov, uprostred puste ma DOKONALY makeup a ani si nezaspini uniformu. 3. Sex a nahe zeny - downgrade. sex tam je naznaceny a na krasne nahe zeny zabudni. 4. Akcia - prve serie sa vyznacovali skvelou akciou a obcas aj hodne krvavou. Akcia v tejto serii je zatial silny priemer. Dost tomu skodi prave obsadenie ktoremu to drsnactvo proste neverim.

 

Toto je len moj nazor. Rad si precitam nazor niekoho ineho, mozno som len prehnane kriticky vzhladom na ocakavania

na příspěvěk reagoval Ouwen, vozralec

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

sleduje někdo 6 sérii? co nová parta, jaká je? co akční scény, jsou pořád skvělý?

na příspěvěk reagoval alienemo

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Sakra, včera jsem seriálu zvedl počet hvězdiček a dnes kouknu na šílené 5x05 a 5x06 a zas to musím snížit. Ono i ty další to nezachraňují. Nejspíše to bude prostředím které finální díly stylizuje do prostředí jako je v těch příšerných filmech se Segalem.

alienemo

alienemo (hodnocení, recenze)

Nutne povedat ze cakanie sa vyplatilo. Piata seria je zatial o dost lepsia ako stvrta. Hlavne pozitivum je zaporak v podobe Michelle Yeoh. Akcia je lepsie robena, napaditejsia. Vtipy takisto funguju lepsie. Zatial po styroch dieloch spokojnost

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Je třeba říct, že první dvě epizody (což je vlastně první mise, neboť tohle je seriál složený ze samých dvoudílů) mě nijak moc nechytli. Další dvě mosi však přinesli čerstvý vítr a seriál nabral zajímavý motiv. Agent John Porter působí jako James Bond a celý je to zajímavý a s nápadem. Finále první série bylo dost dobrý Andrew Lincoln jehož mám rád jako Ricka z Walking dead... to na konci zahrál fakt úžasně. Co byla však škoda je, že každá mise probíhala tak nějak stejně... hlavní postava se nechala zajmout a zevnitř dostávala nějakýho člověka ven.
Pak přišel přesun na jinou televizní stanici a s ní druhá série. Nové postavy, nový tvurčí tým, místo jednoho tahouna tu byli 2 parťáci a atmosféra se změnila z Jamese Bonda na válečné Call of duty. No a dopadlo to tak, že první mise v hotelu byla parádní s nejlepším momentem, který seriál přivedl. Zbytek série byl spíše průměr, který zabilo naprosto debilní finále. Ve kterém hlavní záporák prozrazuje zápletku 3 krát po sobě a vždycky jinak. 3tí série začala naprosto strašně. První 4 její epizody jsou čistokrevnej odpad! Nezajímavá akce, nudný děj, příšerné CGI, a nulové charaktery postav. Pak přišel 5tý díl, který byl zase jeden z těch hodně povedených, ale jeho pokračování díl 6tý byl zase nuda a průměrnost k uzoufání. A Akce je naprosto debilní jenom po sobě 10 lidí střílí. Je to hrozně nepřehledné a nic víc se tam neděje.
Abych to shrnul první série tak za 4* druhá série byla někdy na 4* někdy na 1*. A třetí série nudnej nezajímavej odpad! Po 6tém díle 3tí série jsem seriál přestal sledovat. Příšerný scénář, nulové charaktery, žádný posun v žádném směru, spoustu postav co hned zemřou a ani si nezapamujete jejich jména, zmatený a nelogický děj, špatné efekty, trapné dialogy, nudná a nezajímavá akce, a neustálí stereotyp. Kolikrát jsem se i přistihl přitom jak vůbec nevím co se na obrazovce děje. Hodnocení je tak "vysoké" jen kvůli první sérii a pár lepším epizodám v sérii druhé. Horší a méně nápaditý scénář jsem snad ještě neviděl. 1* 18%

alienemo

alienemo (hodnocení, recenze)

No tak tato stvrta seria pre mna zatial riadne sklamanie. Prve tri diely boli nekonecne dlhe. Nevyuzite lokacie, humpolacka akcia, Aj tie hlasky a podpichovanie je tak akosi nasilu.

alienemo

alienemo (hodnocení, recenze)

Bizzy

Lol tak ty si mimo. Serial ma za sebou 3 diely odvysielane. Momentalne bola v sobotu pauza a pokracuje 4ta seria dalej. Sem tam nechapem ako tu moze niekto tresnut takuto kravinu.

Bizzy

Bizzy (hodnocení, recenze)

Pokud by to někoho zajímalo za necelých 5 dní začíná 4. série tohoto skvělého seriálu.

na příspěvěk reagoval alienemo

RizekCRF

RizekCRF (hodnocení, recenze)

Tolik českých samopalů SA 58 v modernizované variantě pohromadě jsem ještě neviděl.

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

Celkom slušné, z prvej série najleoší diel jednoznačne Zimbabwe, ale vadil mi príliš bondovský John Porter.

Krysap

Krysap (hodnocení, recenze)

Tak první díl docela šel, včerejší Zimbabwe začínalo slibně (nevím proč mě vždycky potěší, když je někde ve filmu sniper i s pozorovatelem).. I ten kriminál byl docela fajn, ale potom.. Členové elitní jednotky zimbabwské armády se chovali jak vemena (např. když se postaví před barák, v němž tuší nepřítele, doprostřed cesty a čumí).. no a když hlavní Rambo začal zachraňovat pro děj naprosto nepodstatný spratky, přičemž samozřejmě nemohlo chybět dojemné kázání od krásné sestry boží, tak to už bylo opravdu moc! Tuhle vstuvku si autoři měli odpustit.  Taky mě fascinovalo, jak frajer s prostřelenýma zádama a pupkem druhej den běhá a skáče jakoby nic (kdo byl třeba jenom na operaci s kýlou, tak si dovede představit, jaký to je mít díru v břichu). Navíc sem-tam dost pitomý hlášky.. Dala bych dvě hvězdičky - za tu kobru a za zimbabwskýho velitele, kterýmu jsem začala fandit.  No nevim.. ještě dám šanci dalším dílům, protože mám ráda military prostředí, ale rozhodně nemůžu sdílet nadšení některých fandů zde.

Kein

Kein (hodnocení, recenze)

Nesmyslné chování, nelogičnosti a hrdinové-nadčlověci tenhle seriál strašně shazují.  3*

Radmila67

Radmila67 (hodnocení, recenze)

Zdar, nějak mi chybí informace o herci, který hraje Damiena Skotta - Sullivan Stapleton. Budou?

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

nj jenže druhá řada má s tou první společné jedině to, že tam na začátku zabijou hlavniho hrdinu serie první toť vše. Klidně se ten seriál mohl jmenovat jinak.

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Dobrej seriál, Škoda jen, že novinářce v prvním dílu usekli druhou ruku :)

 (hodnocení, recenze)

Second series
On August 2010, it was reported that Sky has commissioned a 10-part second series. The series is expected to return on screen by late 2011.

Reklama

Reklama