Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní komedie o rodičích a dětech. Setkali se dva – Jindra Pospíšil (L. Mrkvička), rozvedený mladý otec se dvěma kluky – dvojčaty (P. Forman a M. Forman), o které se starají především jeho rodiče (J. Kemr a L. Vostrčilová), a Ivanka Nováková (J. Obermaierová) , svobodná matka s malou dcerkou (R. Holíková), o kterou se také starají prarodiče (P. Maršálková a Č. Řanda). Jindra a Ivana se zamilují, ale ani jeden z nich nemá nemá odvahu přiznat existenci svých ratolestí. A když se k tomuto kroku konečně odhodlají, už je pozdě! Zradila je náhoda. Jsou tu totiž ještě dědečkové, kteří se při setkání v parku pořádně pochlubí svými rodinami. A protože mají obrovskou fantazii, všechno se poněkud zamotá… (Česká televize)

(více)

Recenze (21)

Marthos 

všechny recenze uživatele

On je rozvedený. Ona svobodná. Ale oba mají děti. A jeden druhému to tají. Vtipná situační komedie Vlastimila Nesrsty i po letech pobaví několika zdařilými gagy a zároveň připomene plejádu vynikajících herců v čele s Josefem Kemrem a Čestmírem Řandou v rolích dědečků. ()

Peabody 

všechny recenze uživatele

kdyby to mělo 20 minut, možná bych přidal, uměle natahovaná a režisérem neumětelem natočená bakalářka podle rutinního scénáře V Nesrsty . Ta hvězdička je za pana Kemra, který dokázal i minigesty hrát a nebyla to jen jeho rutina, kteroiu nabízeli všichni ostatní. Dnešní úmrtí pana Mrkvičky mne mrzí, ale tady nic moc neukázal, dtto Jaromíra Obermaierová, ani Čestmér Řanda. Co se bude odehrávat je jasné cca po pěti minutách. Obě babičky nehrají taky nic, takže celkově je to skoro k ničemu. Je to ještě z doby, kdy SS točil v TV, než pak v rozkvětu normalizace vtrhl na Barrandov, aby nás obohatil Mými bráchy, Popraskem na E4, Kluky z bronzu, Sny o Zambezi a podobnými srágorami. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Ale jo, takový příběh by se dal považovat i jako příběh ze života. Svobodný otec či svobodná matka, ono je to ve výsledku jedno. Oba žijící sami mohou mít děti, o které se kvůli pracovní vytíženosti převážně starají prarodiče. A osudová životní dráha způsobí, že se zrovna takoví lidé potkají a najdou v sobě zalíbení. Tématem celého dějství je upřímné přiznání o existenci dětí. Jak na to partner zareaguje? Přijme to a nebo uteče? Ne každý má odvahu jít se vším s pravdou ven. A tady se ukazuje, že si tím procházejí jak muži, tak i ženy. Vyřeší se to samozřejmě poněkud šalamounsky, jak se na úsměvný televizní povídku sluší a patří. Příběh jednoduchý, úsměvný a snad v jistém smyslu i moralizační. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Jeden vztah dvou samoživitelů paralelně sledovaný ze dvou domácností. Vtipný scénář Vlastimila Nesrsty je zbytečně zdlouhavý. ()

Una111 

všechny recenze uživatele

Bída s nouzí! Křečovitost doby vzniku z toho přímo čiší. I jinak dobří herci tu hrají mizerně a nepřirozeně. Ani se jim nedivím, vždyť scénář taky nic moc. Mimochodem dnes by Jindra a Ivanka spolu bez skrupulí žili a s nemanželským dítětem stejně jako s rozvodem by si hlavu vůbec nelámali! Vždyť dnes se 55 % prvorozených dětí rodí nesezdaným rodičům, věk prvorodiček se stále zvyšuje, porodnost je jedna z nejnižších na světě (1,23 dětí na 1 ženu!) a civilní manželství je už pouhou formalitou a přežitkem. Inu, "pokrok" ničím nezastavíš... ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama