Reklama

Reklama

E zuo ju zhi wen

(seriál)
  • Tchaj-wan 惡作劇之吻 (více)
všechny plakáty

Série(2) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Následky jednoho zemětřesení jsou pro Xiang Qin a jejího otce katastrofální. Jejich nový dům se zbortil. Tato tragédie je vysílána v televizi, kde Xiang Qina otce poznají jeho přátelé, kteří se rozhodnou podat pomocnou ruku – nabídnou jim, aby se přestěhovali k nim domů. Vše je odsouhlaseno, ale jaké je to pro Xiang Qin překvapení, když zjistí, že tatínkovi přátelé jsou rodiče Jiang Zhi Shu, školního génia, kterému se pokusila vyznat lásku, což skončilo velmi trapným zážitkem. V tak těsné blízkosti svému idolu, bude schopná Xiang Qin dát konečně svůj milostný život dohromady, nebo ji nakonec zbudou jen chladná slova a zlomené srdce? Jak to dopadne, když se hloupá dívka zamiluje do chlapce s IQ přes 200? (Zíza)

(více)

Recenze (5)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Ona je naprosto tupý člověk s IQ 70 a opravdu větší u ní nenajdete, i kdybyste se setsakramensky snažili. On má naopak IQ na rozdávání, že prej nad 200. Ona ho miluje a tááák moc. On ji nemiluje, alespoň ne na začátku, nechce mít s ní nic společného. Ha, ha, to nevyjde. IQ-tykve má velmi vtipné představy. Vůbec se u toho člověk dobře baví. Některé scény bych úplně vyškrtla, byly naprosto zbytečné a trochu nudné. I když to má 30 dílů, strávila jsem u toho 3 dny, nevadí to. A dokonce to pokračuje v dalších 20 dílech, tak uvidíme, kdy bude čas se na ně vrhnout. Doporučuji jako naprostou oddychovku, nebo pokud si chcete zvednou náladu, není nic lepšího, cítila jsem se při sledování báječně, bavila se, jen ta milá IQ-tykve mi občas lezla na nervy, protože ona vážně byla tak tupá... že se géniovi nedivím, že se k ní choval tak, jak se k ní choval, a že ji zlobil. Theme song se mi líbil (oni vůbec seriál doprovází asi 3 hlavní písničky, které vám hrají při určitých scénách, ale otravné nejsou, i když je slyšíte po 10), tedy takhle - vždycky jsem si zapěla 1. dvě a poslední dvě věty (čirou náhodou shodné :-D) a tím to haslo. Navíc ten konec... bože, já na to koukala s otevřenou pusou a teď jsem nevěděla, jestli se mám smát, spadnout pod stůl, omdlít, nebo zaplakat nad scénáristama, který roupama nevěděli co už. Myslím tím úplně poslední díl, kde... hele, podívejte se, určitě to stojí za to, protože tenhle seriál umí zvednou náladu. Alespoň mně. Jo a pozor, dokonce i na Taiwanu znají Milana Kunderu, jedna dívčina ho tam čte... :-) Přeloženo. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Určite je to dobrý seriál, chémia medzi hlavnými hrdinami funguje a v druhej sérii ešte viac. Seriál je troška dlhý, ale zábavný, niekedy sa však výlevy hlavnej hrdinky nedajú počúvať, ale to sa stane naozaj iba občas. No, čo sa týka príbehu, hercov, hudby, scenáru a režisérskej práce je veľmi dobrá. Osviežujúca. Čo najviac ale vidno je, ako sa hlavní predstavitelia k sebe správajú. Naozaj by ste im v niektorých situáciách uverili, že sú jedna veľká rodina. Stačí scéna z prvej série, kedy spolu večerajú a asi z 2 min scény je v seriáli 5 min, lebo asi od polovičky začali herci improvizovať. Scéna mala byť braná ako nepodarená, ale režisérovi sa tak zapáčila, že ju tam nechal....:D Odporúčam všetkým si to pozrieť 85% ()

Anet21 

všechny recenze uživatele

⚪Reč z Taiwanu je naozaj o dosť ,,podivnejšia" pre ucho než taká japončina, ale prekvapivo, táto adaptácia mangy je asi o 80% lepšia ako tá japonská z roku 2013.⚪Hlavná hrdinka tu síce je stále blbá jak vagón korčúl, no nie je natoľko afektovaná, v istých momentoch pôsobí jej postava realistickejšie, a aj samotný mužský hrdina je ľudskejší, nie je tak ,,hlúpo" chladný, nepôsobí, že je zabraný len do seba, ale hrdinka obmäkčí jeho povahu a spolu s ňou je oveľa milší, čo sa v japonskej verzii absolútne nestalo, skôr naopak. Dokonca herec v hlavnej úlohe aj vyzerá lepšie, i keď zase pôsobí staršie.⚪Treba ešte pochváliť kvalitnú chémiu medzi hrdinami, ktorá tu naozaj je prítomná a istú väčšiu odvahu v scénach zbližovania (nepredstavovať si nič vulgárne, iba bozky), ktoré pôsobia realistickejšie a prirodzenejšie, naozaj ako od mladého páru.⚪Inak, prehrávanie vedľajších postáv je skoro na úrovni japonskej verzie, rovnako cez 30 dielov na prvú sériu je seriálová samovražda, často sa dá bez strachu pretáčať.⚪Celý seriál je možné zhliadnuť s titulkami aj na Youtube.⚪ ()

enyama 

všechny recenze uživatele

Velmi zábavné a často vtipné:-) Mnohem lepší než japonská verze, kde Kotoko pokaždé, když viděla svůj idol vyjekne jeho jméno s takovým patosem a takovým způsobem, že se to poslouchat nedá. Pradva v devíti dílech nebyl místo na tolik převzdychaných scén jako zde, ale to se přežilo:-)) Nasmála jsem se požehnaně:-) ()

Karala 

všechny recenze uživatele

30 dílů je opravdu hodně, ale k proprání všeho možného i nemožného, co se ve vztahu těhle dvou odehrává to ani nestačí. Takže druhá řada o 20 epizodách je potěšující skutečnost. Chování hlavní hrdinky je někdy hnáno až do extrémní retardace a byly chvíle, kdy se na to skutečně nedalo koukat. On je zase polobůh a mistr rezervního chladu. Právě proto mi pointa celého příběhu přišla neskutečně utažená za vlasy, ale přestat se na to dívat prostě nejde, protože zvědavost jak se tohle může stát je větší. Někdy to bylo vážně dosti vtipné a jako odpočinkovou záležitost doporučuji. ()

Reklama

Reklama