Reklama

Reklama

Ally Darling pracuje v marketingu, ale její práce jí přináší jen nudu a šeď. Když si toho všimnou šéfové, dostane výpověď. K tomu všemu se navíc dočte, že až devadesát šest procent žen, které měly více než dvacet milenců, se už nikdy nevdá. Ally proto začne počítat, až dojde ke kritické hranici devatenáct, a je v šoku. Rozhodne se žít cudně, dokud nepotká toho opravdu pravého muže, ale vše se zvrtne, když se vyspí se svým šéfem. Pak ale Ally přijde na myšlenku, že svého osudového muže musí najít mezi těmi, kteří už byli jejími milenci. Pomoc při hledání jí nabídne sexy soused, jehož táta byl policistou a on po něm podědil detektivní sklony. Teď se schovává u Ally před svými známostmi na jednu noc a bere ji jako jedinou ženu, u níž se nemusí přetvařovat. Vlastně jsou si dost podobní. (TV Nova)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (268)

Handle 

všechny recenze uživatele

Bez Anny Faris by podle mě tento film byl stejná s*ačka jako polovina romantických komedií. Věřím, že kdyby byl do hlavní role obsazen někdo jiný, skončil bych někde u 2*. :) Jenže Anna Faris je pro mě neskutečně zábavná a i z takového klišé udělala celkem milou a vtipnou věc (a není to poprvé). Nevím, jestli je to zrovna dvakrát objektivní, ale já se prostě bavil... :) ()

Copacabana 

všechny recenze uživatele

Niekedy sa stáva že človek od filmu nič neočakáva, ide iba o zahnanie nudy a ostane príjemne prekvapený. A to bol práve tento prípad. Od začiatku až dokonca som sa dobre bavila. Briskný humor v dialógoch bol presne podľa môjho gusta, no podarilo sa aj pekne vystihnúť podstatu zamilovanosti. Páčil sa mi aj nápad vyzliekacieho basketbalu, ktorý musím niekedy zrealizovať. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Taky máte problém s tím, že jste si spočítali počet svých sexuálních partnerů a on se pohybuje v řádech desítek, nikoli jednotek? Ano, na tomhle předpokladu je založen poměrně jednoduchý příběh této komedie. Ally v podání snesitelné Anny Faris zjistila, že se od údajného průměru 10,5 odchyluje velmi výrazně, protože má za sebou 19 sexuálních partnerů a další je v opilosti na cestě. 20 partnerů, to by mělo být její maximum, a tak z jednoduché logiky došla k závěru, že jejím manželem musí být někdo z předchozích milenců, protože dalšího mít nemůže, neboť by magickou dvacítku překročila. Příběh je založen na jediném článku, který si Ally přečte. Promiskuita není něco úplně normálního, ale aby se z toho dělal takový problém... dobře, pro komedii to není vůbec špatný základ, jenže asi po minutě už víte, jak to skončí a jaký bude průběh. Přesto by film mohl nadchnout komickými scénami. Nenadchne. Párkrát se možná zasmějete, ale jinak je zde příliš klábosení o ničem. Promiskuita se kritizuje, ale nakonec na tom vlastně nezáleží, protože toho pravého může najít každý. Je tedy recept na šťastný život užívání si? Nejsem si jistý, jestli komedie měla mít nějaké širší poselství, ale vím, že Chrise Evanse prostě můžu a že v tomhle filmu na sebe zase strhl pozornost. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/08/jane-eyre-ekologicka-afrika-cislo.html ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak pokud někdo hledá neotřelost, originalitu, tak tenhle film určitě ne. I když na obranu autorů tohodle filmu. Jen debil může hledat v romantický komedii něco víc. Jasně, ty dějový náčrty jsou skoro vždycky stejný, ale jde o to, jak herci hrajou, jaká atmosféra sálá z toho filmu. Tady myslim parádní obsazení. Anna Faris i Chris Ewans jsou sympaťáci. Takže co se týká první hoďky filmu, dobrý. Bohužel po jedný, v těchhle filmech docela běžný scéně už šla kvalita dolů. Škoda. Hodnocení mohlo bejt ještě lepší. 60%. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Tak na filmy jako je tento vážně nemám žaludek. Přiznám se, že jsem vydržela sledovat jen hodinu a tu další hodinu jsem už proklikala do konce, abych aspoň věděla, jak to všechno skončí. Ally je "běhna" a její soused Collin je "děvkař". Jelikož si Ally přečetla v jednom časopise, že normální žena má během života 10 milenců a ona jich má již 20, tak se rozhodne s příležitostným sexem přestat a hledat toho pravého mezi těmi bývalými. V hledání jí pomáhá věčně nadržený Collin, který by ji chtěl dostat do postele no a zkuste hádat, jak to všechno skončí? No samozřejmě, že ten pravý je pořád pod jejím nosem v podobě Collina. Něco tak ubohého, vulgárního a hloupého jsem už dlouho neviděla. Anna Faris mi nikdy nijak extra nevadila, ve Scary Movie byla skvělá, ale zde v delší stopáži a výrazně větší roli pokulhává, její postava je spíš nepříjemná a její podivně chraplavě upištěný hlas začne rychle lézt na mozek (pokud se samozřejmě nedíváte na dabovanou verzi). Chrisi Evansovi se to dá odpustit, neboť už hrál v pár trapných komediích (Bulšit) a tyhle přešlapy vždy vyváží dobrým filmem. Dále mě udivuje účast na filmu Zacharyho Quinta nebo Martina Freemana!!!, kteří sice hrají asi minutové štěky, ale i tak mě vždy děsí účast takových kalibrů v trapných komediích. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Snímek byl natočen na motivy knihy "20 Times a Lady" od Karyn Bosnak. (Terva)
  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Massachusetts, predovšetkým v metropole Boston. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama