Reklama

Reklama

Žena z druhé ruky

(TV film)
Krátkometrážní / Komedie
Česko, 1999, 30 min

Obsahy(1)

Televizní komedie o tom, jak lze získat manželku bez svatby. (oficiální text distributora)

Recenze (6)

triatlet 

všechny recenze uživatele

Ostravské provedení bakalářské povídky ve scénáristické úpravě Michala Najbrta 11 let po svém vzniku nudí svou stylizací (např. staromládeneckého pokoje). Hudební podkres tahá za uši a samotná zápletka je tak krkolomná, že hvězdička je jen za sympatie k Veronice Freimanové a Pavlu Zedníčkovi. ()

sigf07 

všechny recenze uživatele

Co na tento Kleinův kraťas říct... Rozhodně nenudí, skromné televizní zpracování mu sluší a herecké trio Zedníček - Freimanová - Lichý exceluje. Žena z druhé ruky ve mě navodila dojem starších menšíkovsko-sovákových komedií, což můžete brát jednak jako pochvalu, jednak jako upozornění na to, s jakým typem humoru můžete počítat. ()

Petrus1 

všechny recenze uživatele

Tak co čekat od třicetiminutové bakalářské povídky o třech hercích?! Zedníčka mám celkem ráda (vypadá jako můj tatík). Ale celá ta zápletka je přitažená za vlasy. Chtěla bych vidět toho blba, kterej se celej život nechce ženit a pak si za manželku ponechá úplně cizí ženskou, jen aby mu pekla, vařila, prala špinavý trenky a nenadávala mu, když bude denně vysedávat v putice. Bakalářský povídky, teda jestli se nemýlím, byly podle příběhů diváků. Zajímalo by mě, jestli ti dva jsou ještě spolu a co na to naše české úřady... ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama