Reklama

Reklama

VOD (1)

Donucen vylézt ze svého suterénního pokoje kvůli pochůzkám pro svou matku, flákač Jeff možná objeví svůj osud, když celý den doprovází svého bratra, který tajně sleduje svou ženu, aby zjistil jestli ho nepodvádí... Bratři-režiséři Jay a Mark Duplassovi zkoumají v této komedii osud a rodinné vztahy. Jason Segel si zahrál hlavní roli absolutního flákače, který stále žije se svou matkou. Drtivou většinu svého času stráví kouřením trávy a vysvětlováním, že čeká až pochopí svůj vlastní osud, přičemž jako modelový příklad uvádí film Znamení. Jeho bratr Pat (Ed Helms) se živí jako prodejce a momentálně prožívá krizi středního věku a navzdory námitkám své ženy (Judy Greerová) si pořídil zbrusu nový sporťák. Jednoho dne Jeff zvedne telefon a hlas na druhém konci chce mluvit s Kevinem. Zhulenec Jeff to okamžitě považuje za znamení, na které tak dlouho čekal. V průběhu dne si bratři vyřídí všechny nevyřešené problémy, které spolu mají a jejich ztrápená matka (Susan Sarandonová) možná najde poprvé od smrti svého muže lásku. (HBO Europe)

(více)

Videa (13)

Trailer

Recenze (142)

Dreadd 

všechny recenze uživatele

Jeff Who Lives At Home je ve své podstatě nesmírně sympatický film ve svém pojetí k vesmírnému řádu, přesto ale jako celek příliš nenadchne. Film se prezentuje jako komedie, ale z větší části bych děj popsal jako drama a už vůbec bych nesrovnával s produkcí Apatowa. Zda budete zápletku považovat za prvoplánovou a nudnou nebo se vcítíte do Jeffa a zjistíte, že děj se vám snaží říct mnohem víc, to je na vás. Technické zpracování odpovídalo očekáváním, chvílemi se zatřepala kamera, ale nic v toho času moderním profesionálně amatérském hávu, který dokáže spolehlivě zkazit kdejaký zážitek a s přihlédnutím k nižšímu rozpočtu se dá odpustit. Stejně tak velmi jednoduché a neustále se opakující hudební téma je překvapivě funkční, což ani nemuselo být úplně záměrné. Jason Segel opět nezklamal, nejen, že je skvělým komikem a hudebníkem, ale jeho talent je mnohem širší. ()

KOZEL84 odpad!

všechny recenze uživatele

Sice je to už neuvěřitelné,ale hollywoodská žumpa je hlubší než se mohlo zdát.Ano,pod tlející zdechlinou Spielbergovy kokoniny a mart'anskou buznou,bydlí Jeff (u mamky).Jeff je čurák.Chová se jako čurák-mluví jako čurák-a díky dokonalému Segelově splynutí s rolí,se i tváří jako čurák(fakt dík Marshale).Jeff má bratra.I ten je čurák.Řídí jako čurák-k manželce se chová jako čurák-mluví jako čurák (''Chtěl bych být jako ty.''(??!!!)) -a díky ksichtu Eda Helmse i vypadá jako čurák.No asi to má svůj důvod jako všechno (např.:12-tileté dítě umírající po nekonečném martyriu chemoterapií na rakovinu nebo můj naprostý favorit mezi osudy-zmučená znásiln'ovaná a brutálně zavražděná položka na dlouhém seznamu nějakého úchyla.To se takhle spojí vesmír a je to.Druhá možnost je nevyzpytatelný všudydebýlek)Tuhle chorobně tupou zhovadilost je schopný opravdu vyzvracet jen američan.Dokonalý ekvivalent tupce,co si hraje na chytráka a výsledkem je něco tak neuvěřitelně pomýleně trapného a totálně vedle jak ta jedle (nefunkčního),že sem začal uvažovat o velikosti Alláha a zvažuju papíry na boening.Já úplně vidím tu vyjebanou fet'áckou (tu musel být crack,ne tráva) bandu,jak se poplácávají po zádech a mají radost,jak moudrý film natočili.Konec může pohnout tak leda s naivním kreténem s IQ hollywoodského scénaristy (nebo Edy(S)).Mě zbylo jen s výrazem zděšeného úžasu sledovat,jak Jeff s výrazem totálního degena,konečně přilepí tu zasranou šprušli (šichta jak svin'a) a jako každý správný hovnožrout,naplní svůj spešl osud.Nehorázně hloupý a diletantský průjem po kterém mám tak leda chut' vytřít si prdel Coelhovým Alchymistou!!!PS:ale chápu,že spousta z vás se tu najde ()

Reklama

MiniRecenze 

všechny recenze uživatele

Někdo by řekl film ze života se sklonem k dojatosti.Já říkám,co to mělo být?!Film bez jakéhokoliv smyslu u kterého Vám budou padat oční víčka,jak kdyby jste na každém z nich měli kilové závaží.Navíc i na tak krátkou délku se zdá film roztáhaným a nekonečným.Co mě udivilo,ale i potěšilo byla herecká účast S.Sarandon,která byla pro film určitým oživením a zpříjemněním. BEZE SMYSLU!!! ()

runner85 odpad!

všechny recenze uživatele

Dvaja trafení bratia sa stretnú a riešia ako spraviť ovsenú kašu za pomoci banánov a riedidla. Akurát neviem kto to bude jesť ale predpokladám, že minimálne réžia a scenáristi si pochutia. Predstavte si tu srandu, v časoch keď na Slovensku ešte Slovenské telekomunikácie masovo zavádzali pevné linky, tak sme si jednu zaobstarali aj my. Ráno, ešte predtým ako som mal vstať do školy ma zobudilo zvonenie telefónu, rozospato som prišiel k nemu, zdvihol som sluchátko a povedal prosím. Ozvalo sa, potraviny Trebatice?, máte teplé rožky? Ja, že nie, ale môžete priniesť, mám chuť :D. Ale nenapadlo ma prenasledovať ani zdroj telefonátu, ani potraviny Trebatice, ba dokonca ani pekárne. Som ja ale idiot! Koľko dojemných, krásnych a úsmevných situácií som mohol zažiť. Kedže som nezažil, nemohol som oceniť tento film ... ()

kolodej1 

všechny recenze uživatele

příjemný indie příběh, o dovu bratrech, v podstatě outsiderech a jejich vyrovnávání se se životem, na který každý nahlíží trochu jinak. Je to docela vtipné a s odpovídající stopáží, která nestačí unavit. Citlivě natočený snímek, ve kterém se nekonají řádní velké dějiny ani akce, ale přesto se na to dobře kouká a člověk se i pobaví. Mě ten film oslovil, jestlipak to není nějaké znamení? ()

Galerie (55)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v americkom štáte Louisiana, predovšetkým v meste New Orleans. (MikaelSVK)
  • Na konci lze zahlédnou Jeffa (Jason Segel), jak přikrývá dekou svou matku, v dalším záběru na sobě však už deku nemá. (Ignus.cz)
  • Slovom "znamenie", ktoré sprevádza takmer celý film, sa Jeff (Jason Segel) odvoláva na rovnomenný film z roku 2002, v ktorom si zahrali aj Mel Gibson či Joaquin Phoenix. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama