Kobra 11 - Na vlastní pěst (TV film)
Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Auf eigene Faust
Akční / Krimi / Drama
Německo, 2008, 90 min
Axel SandObsah
Po vraždě parťáka Chrise Rittera se Semir postaral o to, aby se pachatel, drogový boss Sander Kalvus, dostal před spravedlnost. K jeho odsouzení je však nezbytně nutná výpověď svědka Haralda Flensmanna, nervního hypochondra, ale i prohnaného taktika. A aby toho nebylo málo, Semir dostává posilu v podobě mladého nezkušeného policisty Bena Jägera, který svou službu u dálniční policie bere pouze jako přestupní stanici ve své kariéře bývalého člena elitního komanda. Může se na něj Semir spolehnout? Jejich první společný úkol vypadá jako rutinní záležitost. Mají dopravit svědka Flensmanna z Kolína k soudu do Berlína. Oba policisty čeká cesta, na kterou do smrti nezapomenou. Semir s Benem pátrají na vlastní pěst po zmizelém svědkovi Flensmannovi, kterého měli dopravit k soudu, aby svědčil v případu drogového dealera Sandera Kalvuse. Najdou ho v lázních Oeyenhaus u zpěvačky Nikki. Semir má opět svého svědka, ale stále jsou mu v patách ti, co ho chtějí odstranit. Po další honičce a přestřelce končí jejich vůz v příkopu rozstřílený. Svědkovi zachrání život neprůstřelná vesta. V cestě pokračuje trojice pěšky, pak na koni, stále sledována a ostřelována mafiány. Semir a Ben svědka nakonec dostanou do helikoptéry a dopraví do Berlína před soud. Flansmann ale vypovídá křivě a Kalvus je osvobozen. Semir a Ben jsou suspendováni. Ale v tu chvíli přichází Semirovi zvláštní zásilka. CD s písní Nikki a vyškrábaným telefonním číslem. Patří muži, který obchoduje s Kolumbií a právě má dostat velkou zásilku drog. Semir a Ben jsou zpátky v akci, ale nestojí proti nim jen narkomafie, ale i zrádce z řad policie. (M.F.STUDIO)
LiVentura
odpad!Kam to "Kobráci" dopracovali, nikdy se mi ani nesnilo o podobných překombinovaných hrůzách.!!! :-((27.7.2011)
MATADOR
Kobra 11- pilotní film ke 13. sezóně. Zní to neuvěřitelně, ale seriál pořád pokračuje, dá se na to koukat. Nový parťák je docela sympaťák a mladé divačky se určitě těší jen a jen na něj, ale mě je nějakej borec šumák. I když se v tomhle pilotu docela otrkávají oba. Jedná se o průměrný pilot, který není tak špatný, jako některý. Fajnový poster :-)(31.3.2010)
Ouwen
Ten křeček, nebo co to bylo na silnici, to bylo moc.(12.8.2011)
BMWM3
Po velmi efektivní smrti Chrise Rittera nastupuje na Chrisovo místo nový Semirův parťák Ben Jaeger.Pilotní film ke třinácté řadě je hodně povedený.(25.4.2011)
LucMosss
Přiznejme si to. Myslím, že toto je nejpovedenější pilot. Komická postavička Haralta Flensmanna zde sedla 'jako vyšitá' stejně jako Tom Beck alias Ben Jäger. Já těm dvěma tleskám! Zde ze sebe vydali herci i scénáristi s kameramanem kriminální maximum :-D .(11.7.2011)
CrashHP
Je to priam neuveriteľné, že tento seriál stále pokračuje, pilotný film už k 13. sérii a vôbec to nie je také zlé, na "starú" Kobru 11 to asi mať už nebude, ale ja to milujem.(4.8.2010)
LukasCL
Po Chrisově smrti přichází na scénu 2.nejlepší Semirův parťák Ben Jäger. Jeho nástup mi připomněl díl, kdy nastoupil Semir. Doufám, že se Ben ohřeje trochu déle než předchozí parťáci. Opět napínavý díl, kde se Semir snaží dostat za katr Sandera Kalvuse, který v minulém díle rozstřílel Chrise na cucky. Spolu s Benem se snaží dopravit k soudu důležitého svědka, který Kalvusovi může zlomit vaz. Kalvus je hnusák se vším všudy a vždycky mě rozesměje věta: Vyřiďte ode mě pozdrav panu Ritterovi! Chrise jsem totiž 2x nemusel.(21.3.2011)
Patrik Ilis
Jeden z mojich najobľúbenejších dielov v Kobre 11 ale nie je môj najobľúbenejší. Možno mali niektoré scény prerobiť ale fajn. Dávam tomuto filmu 75%.(11.4.2011)
marek29
Tento seriál sleduji už od dětství a když mám čas, vždy se na něj rád podívám. Někomu vadí nerealističnost kaskadérských kousků Semira Gerkchana, ale dobře se u toho seriálu relaxuje. Je to perfektní oddechová záležitost. Vždy kvalitní zápletka, někdy krásná super auta a občas i nádherné ženy :-) Na Kobře sem vyrostl a i když nehltám každý díl, pár sérií jsem už zhlédnul a když ji zastihnu v televizi rád se podívám. Nadměrná dávka akce a napětí, lehké množství humoru. Takto by měl vypadat koukatelný seriál. Není asi nikdo kdo by ji neznal, ale pokud přece jenom - Kobru 11 směle doporučuji!(28.1.2012)
Související
- Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: 72 Stunden Angst (TV film) (2011)
- Kobra 11 - Atentát (TV film) (2010)
- Kobra 11 - Konec světa (TV film) (2009)
- Kobra 11 - Město v ohrožení (TV film) (2008)
- Kobra 11 - Na život a na smrt (TV film) (2007)
- Kobra 11 - Na věky věků (TV film) (2004)
- Kobra 11 - Křest ohněm (TV film) (2003)
- Kobra 11 - Nasazení týmu 2: Most smrti (TV film) (2003)
- Kobra 11 - Nasazení týmu 2 (TV seriál) (2003)
- Kobra 11 - Štvanice (TV film) (2002)
- Kobra 11 - Jízda smrti linky 834 (TV film) (2001)
- Kobra 11 - Pekelná jízda na dálnici A4 (TV film) (1999)
- Kobra 11 - Bomby na 92. kilometru (TV film) (1996)
- Kobra 11 (TV seriál) (1996)
Podobné
- Professionals, The (2013)
- Návrat komisaře Rexe (TV seriál) (2008)
- Kriminálka Anděl (TV seriál) (2008)
- Spooks: Code 9 (TV seriál) (2008)
- Mesto tieňov (TV seriál) (2008)
- Kriminálka Paříž (TV seriál) (2006)
- Kriminálka New York (TV seriál) (2004)
- MI5 (TV seriál) (2002)
- Kriminálka Miami (TV seriál) (2002)
- Kriminálka Las Vegas (TV seriál) (2000)
- Kriminálka Kolín (TV seriál) (1999)
- Siska (TV seriál) (1998)
- Profesionálové z CI5 (TV seriál) (1998)
- Komisař Rex, mladá léta (TV film) (1997)
- Stockinger (TV seriál) (1996)
- Komisař Rex (TV seriál) (1994)
- Komisař Rex - Pilot (TV film) (1993)
- Dempsey a Makepeaceová (TV seriál) (1985)
- Profesionálové (TV seriál) (1977)
- Starej (TV seriál) (1977)
- Derrick (TV seriál) (1974)
- Streets of San Francisco, The (TV seriál) (1972)