Reklama

Reklama

Kobra 11 - Série 13 (2008) (série)


Na vlastní pěst (S13E01)

(epizoda)

Po vražde parťáka Chrisa Rittera sa Semir postaral o to, aby sa páchateľ drogový boss Sander Kalvus dostal pred súd. K jeho odsúdenie je však nevyhnutná výpoveď svedka Haralda Flensmanna, nervózneho hypochondra, ale aj prefíkaného taktika. A akoby toho nebolo málo, Semir dostáva posilu v podobe mladého neskúseného policajta Bena Jägera, ktorý svoju službu u diaľničnej polície berie len ako prestupnú stanicu vo svojej kariére bývalého člena elitného komanda. Môže sa na neho Semir spoľahnúť? Ich prvá spoločná úloha vyzerá ako rutinná záležitosť: majú dopraviť svedka Flensmanna z Kolína na súd do Berlína. Oboch policajtov čaká cesta, na ktorú do smrti nezabudnú ... Semir s Benom pátrajú na vlastnú päsť po zmiznutom svedkovi Flensmannovi, ktorého mali dopraviť na súd, aby svedčil v prípade drogového dílera Sandera Kalvuse. Nájdu ho v kúpeľoch Oeyenhaus u speváčky Nikki. Semir má opäť svojho svedka, ale stále sú mu v pätách tí, čo ho chcú odstrániť... (TV Markíza)

(více)

Recenze (21)

ohinek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

tohle je ten nejbláznivější díl kobry 11, na který je, co se týče šílených akčních scén, krátká i většina Bondovek. Ty šílené bouračky na dálnici mě nepřestanou bavit snad nikdy, sranda je i když zločinci rozstřílí na hadry policejní stanici, ke konci už to začne být trochu ohrané a co se týče příběhu, je taky dost slabý. Ale na to, jak Semir sestřelí druhý vrtulník na dálnici explozí auta pod ním, na to nikdy nezapomenu :D :D ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když se fanoušci seriálu, ale hlavně hudby Toma Becka mohli po jeho příchodu do Kobry 11 utlouct, mě trvalo několik dílů, než jsem si zvykl na nesourodost ústřední dvojice. Nějak jsem se nemohl přenést přes větší věkový rozdíl mezi Semirem a Benem. Už jen proto bych nemohl sledovat nynější epizody, kdy bylo oznámeno, že se novým Semirovým sidekickem stane dívka, ztvárněná herečkou, jež by mohla být jeho dcerou. ()

Reklama

marek29 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál sleduji už od dětství a když mám čas, vždy se na něj rád podívám. Někomu vadí nerealističnost kaskadérských kousků Semira Gerkchana, ale dobře se u toho seriálu relaxuje. Je to perfektní oddechová záležitost. Vždy kvalitní zápletka, někdy krásná super auta a občas i nádherné ženy :-) Na Kobře sem vyrostl a i když nehltám každý díl, pár sérií jsem už zhlédnul a když ji zastihnu v televizi rád se podívám. Nadměrná dávka akce a napětí, lehké množství humoru. Takto by měl vypadat koukatelný seriál. Není asi nikdo kdo by ji neznal, ale pokud přece jenom - Kobru 11 směle doporučuji! ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co mu je? dostal zachvat alergicky tentononc... tak tahle hlaska je za sto! no musim rict ze krajta4 eh teda pardon kobra11 jde uplne mimo mne z puvodniho serialu jsem neco malo videl ale ani poradne nevim co a netroufam si to hodnotit tenhle skvost jsem zhlednul na doporuceni uzivatele mzss1 ktery mi porad basnil jak je to skvely uzasny a nezapomenutelny a jak to tedy vidim ja? no vidim to na standartni blbost made in Germany jakoze Nemci ukazujou vsude mozne ze maji spoustu prachu muzou znicit iks aut a vubec delaji vsechno proto aby se za kazdou cenu priblizili Americkym akcnakum bohuzel kde není talent a invence tam zustava jenom porad ta sama blazniva a ulitla pakarna takze proc davam 3*? no hlavne proto ze to melo opravdu neskutecny guilty pleasure co chvili jsem se musel nad temi dialogy pribehem a vsim ostatnim placat do kolen tohle se proste neda brat vazne takze kdybych to hodnotil seriozne tak je to mezi odpadem a jednou hvezdou ale sranda to byla fakt neskutecna jinak i kdyz o serii opravdu moc nevim tak mi dochazi ze ze zacatku se jeste asi jednalo o jakz takz seriozni krimi serial kterej se vsak postupem casu vyprofiloval v totalne unrealnou akcni jizdu ale lidi to asi zerou kdyz uz se pokud vim nataci 18 serie nebo kolikata vubec coz je zrejmne dukaz ze i z tisickrat vylouhovaneho nametu se da jeste porad neco vyvarit no co se tech akcnich scen tyce neprekvapim asi kdyz uvedu ze mne vsechny ty desne cool zpomalovacky pri prestrelkach i nehodach aut neskutecne serou ale chapu ze zejmena v Nemecku uz je z toho asi trend takze takhle kravina to je ale vzhledem k tomu jak jsem se nakonec ve finale pobavil k tomu budu shovivavy a na zaver jeste malej postreh pro uzivatele Ouwen k tomu co bylo na silnici to nebyl krecek to byl jezek! ()

Jindrich001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z nejlepších pilotů Kobry 11. Poprvé se objevuje Ben Jäger, kterého jsem si nejvíce oblíbil ze všech Semirových parťáků. V tomto díle spoustu akce, skvělých scén. Akční scény propracované do dokonalosti. Skvělé hlášky, které mě opravdu bavily. Za mě dávám jednoznačně plný počet bodů. Tento díl nešel udělat lépe. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Toto je již devátý pilotní film Kobry 11 a osmý, který produkovala společnost Action Concept. (M.F.STUDIO)

Reklama

Reklama