Reklama

Reklama

VOD (1)

Připravte se na opravdovou noční můru! Gigantičtí a nenasytní krokodýlové vylezli z jezera a terorizují nedaleké městečko. Podaří se obyvatelům přemoci krvelačné bestie? Biolog Nathan Bickerman (Colin Ferguson) se s rodinou přestěhoval k jezeru. Dříve se zde objevilo několik úmrtí po napadení krokodýlem, ovšem místní obyvatelé vědce ujistí, že nebezpeční obojživelníci jsou dávno pryč. Jeho syn však najde několik krokodýlích mláďat a začne je krmit. Z roztomilých ještěrek velmi rychle vyrostou krokodýlí bestie gigantických rozměrů a začnou ohrožovat nejen biologovu rodinu, ale celé městečko. (HBO Europe)

(více)

Recenze (99)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tohle vymyslel chlap, který má až na jeden den v měsíci pořád noční a když si chce zrovna v ten jeden jediný volný den užít se svou krásnou přítelkyní, tak ta mu oznámí, že to právě dostala. Pokud chcete znát v jakým duševním rozpoložení se takový chlap těsně po tomto oznámení nachází je tento film krásnou vizitkou, pokud vás to nezajímá, rádím vám jediný, vemte nohy na ramena a utíkejte před tímhle filmem co nejdál můžete. Jednu hvězdičku za kouzlo nechtěného. ()

vesper001 odpad!

všechny recenze uživatele

„Jednou po mě šel nahatej transvestita s mačetou.“ Škoda, že tvůrci nenatočili tohle, místo hrdinského eposu o komplikovaném vztahu mezi člověkem v plísni a hravými ještěrkami. A co víc, tahle hysterická krokofobie už začíná být přehnaná. Každý dnes ví, že útoky na lidi jsou vždy dílem psychicky narušených jedinců, stačí se semknout, obarvit profilovku na fejsbuku na zeleno a láska zvítězí. Ostatně většina krokodýlů je mírumilovných. PŘECE! ()

Reklama

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Pár hezkých pohledů na hezký holky bez oblečení. Stačí to alespoň na "dostatečnou"? NE! Šílená, nudná, televizní nuda. Budiž k dobru fakt, že tu mnohem víc akce a krokodýlů než ve dvojce. Otázka je, jestli je to vůbec dobře, triky jsou šílený. Jediná vtipná, možná spíš směšná, je tu Yancy Butler, ta holčina, co si objednala Van Dammea v Živým terči. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Bulhari aj s odpadlíkmi s USA vytasili pár kozičiek a odporných ksichtov, aby nám predviedli a opäť dokázali, že minca má vždy dve strany, jingjang, dobro-zlo etc. A tak v nekonečnom mori filmov dostáva na frak krokodíl a všetci s Lacoste budú na posmech. Neradno sa vlastne aj baviť o trikoch napätí, scenári, tupom prevedení bez štipky sebaúcty. Nedostatok ostychu, falošná viera vo svoje sny spraviť film. Zbytočná existencia, ktorá chabo poslúžila dokonca aj ako podmaz k Scrabble. (videné 04.02.2018, Dajto archív) ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Takto jelene vyzerajú vždy?“ – „Ak neexistuje špeciálny druh lietajúcej jelenej hlavy, tak nie.“ Už prvý diel nebol zázrak, o dvojke nehovoriac, takže som od trojky nič nečakal. Preto ma prekvapilo, že prvú asi polhodinu to nebolo ÚPLNE zlé. Bolo to utrpenie, ale oproti FAKT ZLÝM FILMOM to zasa až taký odpad nebol. Navyše, Michael Ironside v úplných žumpách nezvykne hrávať. To som si aspoň myslel. Potom ale prišiel zvyšok filmu - a utopil sa (spolu so mnou) v zapáchajúcej, nevábnej žumpe. Od príšerných, o herecký výkon sa nezmyselne pokúšajúcich hercov cez blbosti (krokodíl je v jednej chvíli nepriestrelný, v druhej mu odrežete hlavu nožíkom) až po „niečo ako scenár“. A predpotopné počítačové triky k tomu. No neberte to. Ale fakt. Neberte to. Nechápem, ako mohlo v roku 2010 vzniknúť niečo tak predpotopné a zastarané, niečo, čo bolo predpotopné a zastarané už v roku 1999, keď malo premiéru prvé JAZERO. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama