Reklama

Reklama

VOD (1)

Připravte se na opravdovou noční můru! Gigantičtí a nenasytní krokodýlové vylezli z jezera a terorizují nedaleké městečko. Podaří se obyvatelům přemoci krvelačné bestie? Biolog Nathan Bickerman (Colin Ferguson) se s rodinou přestěhoval k jezeru. Dříve se zde objevilo několik úmrtí po napadení krokodýlem, ovšem místní obyvatelé vědce ujistí, že nebezpeční obojživelníci jsou dávno pryč. Jeho syn však najde několik krokodýlích mláďat a začne je krmit. Z roztomilých ještěrek velmi rychle vyrostou krokodýlí bestie gigantických rozměrů a začnou ohrožovat nejen biologovu rodinu, ale celé městečko. (HBO Europe)

(více)

Recenze (99)

Stocki odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečná debilita, u které jsem se však náramně bavil. Neuvěřitelné, co je možné dnes všechno natočit. Jednička byla opravdu zlatá, ale tento skvost přesahuje všechny meze. Mám snad u tohoto snímku trnout hrůzou a rvát si vlasy? Nebo mám obdivovat tu úžasnou animaci, kterou by zvládli i v Bohnicích? Nejspíše asi zatleskám geniálně propracovanému scénáři... A jak by řekl pan profesor Syřiště „Ze mě si nikdo srandu dělat nebude, koukej mazat holomku, marš!“. ()

HonzaMag 

všechny recenze uživatele

Do třetice všeho zlého :-( Nesmyslný scénář. Ultrastupidní dialogy, které ani mnohdy nedávají smysl. Směšné triky. Kulhající Michael Ironside (asi dávné zranění z Hvězdné pěchoty; na druhou stranu mu dorostlka ruka...). V hlavní roli zoologa/zoofila zaskakuje "prý dýdžej" Petr Zvěřina z Vyvolených. Jednoduše velká slabota a ztráta času. ()

Reklama

kaylin odpad!

všechny recenze uživatele

„Jezero 3“ je zabíjením celé série, pokračováním druhého dílu, který se o to zasloužil měrou vrchovatou. Není zde nic, co by mělo diváka zaujmout – nejsou zde zajímavé postavy, není zde dobrá zápletka, nejsou zde ani triky, které by stály za to, aby se na ně někdo vůbec podíval. Ty krokodýlové celou dobu vypadají, že se vznášejí ve vzduchu. A to, že tu nějaká holka ukáže prsa, to je opravdu málo na to, aby se na snímek dalo koukat. Zase přeprat krokodýla hasičákem, to je taky věc... ()

herr_carter odpad!

všechny recenze uživatele

tohle je přesně ten film,u kterého si člověk říká,zda dát automaticky odpad, nebo třeba 4 hvězdy za to,že se to tvůrcům vůbec podařilo procpat na video. Odpad samozřejmě vítězí. Michael Ironside, aby mohl zaplatit činži, rád nakonec absolvoval celkovou lobotomii a podepsal ortel zmrdi. Dítě, které krmí krokodýly vakuovaným masem, ukradeným přímo z chlaďáku sámošky, kterého dabuje jedinec z ústavu pro mimořádně retardovanou mládež. A konečně krokodýl, který jakoby mi z programu malování vypadl. Dám nakonec asi 0,5 hvězdy za ty kozy...................moje hodnocení = 0,5 z 10. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Abych tenhle film rovnou nehodil do popelnice spolu s ostatními odpady a nedoufal, že popeláři, tedy jak říká Homer "ty smrduté pytle hnoje", tu budou co nevidět, zkusím předstírat, že se nejedná o horor, ale spíš komedii.. V tom případě jsem se totiž celkem příjemně pobavil, jen Jezero 3 neberte příliš vážně !! Mimochodem účast Michaela Ironsidea mě mile potěšila, už dlouho jsem ho v žádném filmu neviděl.. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama