Reklama

Reklama

VOD (1)

Připravte se na opravdovou noční můru! Gigantičtí a nenasytní krokodýlové vylezli z jezera a terorizují nedaleké městečko. Podaří se obyvatelům přemoci krvelačné bestie? Biolog Nathan Bickerman (Colin Ferguson) se s rodinou přestěhoval k jezeru. Dříve se zde objevilo několik úmrtí po napadení krokodýlem, ovšem místní obyvatelé vědce ujistí, že nebezpeční obojživelníci jsou dávno pryč. Jeho syn však najde několik krokodýlích mláďat a začne je krmit. Z roztomilých ještěrek velmi rychle vyrostou krokodýlí bestie gigantických rozměrů a začnou ohrožovat nejen biologovu rodinu, ale celé městečko. (HBO Europe)

(více)

Recenze (99)

Guzo 

všechny recenze uživatele

Dostal jsem přesně to, co jsem očekával podle názvu - horor, který díky svému rozpočtu (a tedy i trikům a hercům) působí jako parodie sama na sebe. Kdo očekával cokoli jiného, je blázen. Přesto jsem se trochu zvráceným způsobem bavil a některé hlášky byly opravdu geniální (nevím, jestli cíleně). Na párty plnou lidí super film. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Béčko ne-li céčko na jedno kouknutí a zabití času. Na takové filmy se dívám jen z nouze, když nemůžu usnout. Jsou točeny na jedno brdo, takže vím, co se stane v další minutě, proto žádná velká zábava, jen se dostaví únava a to je účel dívání se. Jedna * za to, že díky těmto filmům se mi opravdu pak podaří hezky usnout. ()

Reklama

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Bulhari aj s odpadlíkmi s USA vytasili pár kozičiek a odporných ksichtov, aby nám predviedli a opäť dokázali, že minca má vždy dve strany, jingjang, dobro-zlo etc. A tak v nekonečnom mori filmov dostáva na frak krokodíl a všetci s Lacoste budú na posmech. Neradno sa vlastne aj baviť o trikoch napätí, scenári, tupom prevedení bez štipky sebaúcty. Nedostatok ostychu, falošná viera vo svoje sny spraviť film. Zbytočná existencia, ktorá chabo poslúžila dokonca aj ako podmaz k Scrabble. (videné 04.02.2018, Dajto archív) ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Události u jezírka s obrovským krokodýlem vstoupilo do třetího kola. Vlastně pardon. Do třetice všeho dobrého, takže je tu těch krokodýlů o kapánek víc. A to je na celém nadšení vše. No, ještě si na své přijde i oko pubertálního nemravy. Produkce je, stejně jako u předchozího druhého snímku, od SyFy, takže je tím řečeno vše. Pytel nelogičností a nereálných situací snad přesahují veškeré scenáristické tvůrčí schopnosti. CGI efekty tak hrozné, že i ty technické staré dobré filmové školy, jako třeba ve snímku ´Aligátor´ (1980), jsou mnohem kvalitnější. Námět opět opakuje dějovou šablonu již prvního snímku, i když nutno uznat, že určité novinky tu tentokrát jsou také. Vyznívají sice vynuceně a tím i zbytečně, ale to je fuk. Na struktuře hloupostí a kvalitní nekvality to nijak stejně nezasáhlo. Ekobizár v plné palbě, kterému je opět lepší se vyhnout. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Mnohdy se říká, že do třetice všeho dobrého, ale tady to tak nefunguje. Krokodýlové vypadají otřesně, jejich digitální zpracování trapně - stejně jako většina vizuálních efektů. Co taky čekat od společnosti SyFy, která tenhle kousek měla pod patronátem. Dějově sice film nebyl zas až tak špatný, ale tvůrci se opět nevyvarovali nelogických chyb a samotné chování postav bylo spíše k smíchu (nebo pláči), zbytečného natahování děje (kdy akci střídala nuda) a většina krvavých scén byla rovněž upravena počítačem, což bylo patrné na první pohled. Přesto všechno tenhle kousek neodsuzuji do odpadních vod, protože místy jsem se tu přece jenom i zasmál. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama