Reklama

Reklama

VOD (1)

Připravte se na opravdovou noční můru! Gigantičtí a nenasytní krokodýlové vylezli z jezera a terorizují nedaleké městečko. Podaří se obyvatelům přemoci krvelačné bestie? Biolog Nathan Bickerman (Colin Ferguson) se s rodinou přestěhoval k jezeru. Dříve se zde objevilo několik úmrtí po napadení krokodýlem, ovšem místní obyvatelé vědce ujistí, že nebezpeční obojživelníci jsou dávno pryč. Jeho syn však najde několik krokodýlích mláďat a začne je krmit. Z roztomilých ještěrek velmi rychle vyrostou krokodýlí bestie gigantických rozměrů a začnou ohrožovat nejen biologovu rodinu, ale celé městečko. (HBO Europe)

(více)

Recenze (99)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Pokud jsem dvojce udělil hvězdu z milosti, trojka si zaslouží minimálně dvě. WTF efekt, neboli volně přeloženo "Co to kurva bylo?", vystoupal prakticky na maximum. Hůř to sice jde, ale chtělo by to třeba podzemní poddruh krokodýl nilský krtkovitý. Obyčejné příšerně animované cosi s psíma nožičkama nemá ten správný šmrnc. Za povedenou však považuji vcelku obvyklou dávku trapnosti při pokusech účastníků natáčení, jako herce bych je opravdu neoznačoval, o položení se do svých rolí. Na šerifa z dvojky sice nemají, ale i tak jsem si užil při předstíraných údivech, straších a pláčích víc než dost. Rozhodně doporučuji všem milovníkům špatného filmu, najdete tu všechno. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tohle vymyslel chlap, který má až na jeden den v měsíci pořád noční a když si chce zrovna v ten jeden jediný volný den užít se svou krásnou přítelkyní, tak ta mu oznámí, že to právě dostala. Pokud chcete znát v jakým duševním rozpoložení se takový chlap těsně po tomto oznámení nachází je tento film krásnou vizitkou, pokud vás to nezajímá, rádím vám jediný, vemte nohy na ramena a utíkejte před tímhle filmem co nejdál můžete. Jednu hvězdičku za kouzlo nechtěného. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Babička to povídá furt, že jak nemrzne, přemnoží se všecko... Bohužel jsem díky téhle pohádce zjistil, že co do instinktů nejsem nic víc než průměrný aligátor; jakmile vidím pěknou nahatou holku, hned bych ji sežral. Tady jsem viděl tři hezký zadečky, tak za ně kousek hvězdičky. Jinak jedna z těch slabších trojek mé kariéry. Jo a nejlepší návod na zabití krokodýla? Rozhodně ho buď uhasit nebo natankovat. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Úplně průměrný film od Syfy, je to špatné, hloupé, a ne moc krásné. Já se celkem bavil i když tentokrát jsem se občasně i nudil. Butler, Ironside jsou moc fajn herci, a dokonce i dobře hrají(a Ironside je prostě borec). A ostatní za moc nestojí. Efekty se mi zdály o něco více horší než ve dvojce, ale aspoň tohle mělo celkem spád a pár scén bylo skvělých. Můžu za sebe říct že celá serie má sestupnou kvalitu ale i tak se dost často bavím. ()

Antaeus 

všechny recenze uživatele

Tento a tomuto podobné filmy sledujú iba tri kategórie divákov. Tá prvá sú nešťastníci, ktorí naletia na názov a/alebo majú primálo filmových skúseností, aby odhadli situáciu a namiesto sledovania si šli radšej uľaviť do žihľavy. Tá druhá sú otrlí diváci, ktorí podobné "klenoty" sledujú so slasťou sebe vlastnou v očakávaní, či sa z toho náhodou nevykľube ono "hriešne potešenie" zo zvratkov Halivoodoo. No a treťou skupinou sú tí, ktorí si podobné skvosty pozrú iba preto, aby si pri nich uvedomili kvalitu filmov naozaj kvalitných. Ja som štvrtá kategória. (Ale jej popis si radšej predsa len nechám pre seba.) Film samotný je tupý ako pohľad retardovaného alkoholika po ovalení budzogáňom, (asi) "krokodíly" hnusne digitálne, proste čistý odpad a strata času. Jednu hviezdičku udeľujem za približne 30-sekundovú oku lahodiaciu scénu niekde uprostred filmu. Tak schválne, či uhádneš, ktorú..? ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama