Reklama

Reklama

VOD (1)

Připravte se na opravdovou noční můru! Gigantičtí a nenasytní krokodýlové vylezli z jezera a terorizují nedaleké městečko. Podaří se obyvatelům přemoci krvelačné bestie? Biolog Nathan Bickerman (Colin Ferguson) se s rodinou přestěhoval k jezeru. Dříve se zde objevilo několik úmrtí po napadení krokodýlem, ovšem místní obyvatelé vědce ujistí, že nebezpeční obojživelníci jsou dávno pryč. Jeho syn však najde několik krokodýlích mláďat a začne je krmit. Z roztomilých ještěrek velmi rychle vyrostou krokodýlí bestie gigantických rozměrů a začnou ohrožovat nejen biologovu rodinu, ale celé městečko. (HBO Europe)

(více)

Recenze (99)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Digitální horor jak se patří. Digitální krev, digitální krokodýli a postavy tak "sympatické" že s děsem v očích zjistíte, že fandíte těm odporným digitální krokoušům, aby je všechny sežrali za deset minut, naskočily by titulky a byl by konec. Jednička byla paráda, dvojka už třela bídu s nouzí, ale trojka jí hravě překonala. Chtěl jsem zvířecí horor a dostal jsem kolosální nudu kde nejhezčí je plakát k filmu. Ach jo začínám prudce chápat, proč je Jezero 4 poslední kapitola... ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Babička to povídá furt, že jak nemrzne, přemnoží se všecko... Bohužel jsem díky téhle pohádce zjistil, že co do instinktů nejsem nic víc než průměrný aligátor; jakmile vidím pěknou nahatou holku, hned bych ji sežral. Tady jsem viděl tři hezký zadečky, tak za ně kousek hvězdičky. Jinak jedna z těch slabších trojek mé kariéry. Jo a nejlepší návod na zabití krokodýla? Rozhodně ho buď uhasit nebo natankovat. ()

Reklama

Stocki odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečná debilita, u které jsem se však náramně bavil. Neuvěřitelné, co je možné dnes všechno natočit. Jednička byla opravdu zlatá, ale tento skvost přesahuje všechny meze. Mám snad u tohoto snímku trnout hrůzou a rvát si vlasy? Nebo mám obdivovat tu úžasnou animaci, kterou by zvládli i v Bohnicích? Nejspíše asi zatleskám geniálně propracovanému scénáři... A jak by řekl pan profesor Syřiště „Ze mě si nikdo srandu dělat nebude, koukej mazat holomku, marš!“. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Béčko ne-li céčko na jedno kouknutí a zabití času. Na takové filmy se dívám jen z nouze, když nemůžu usnout. Jsou točeny na jedno brdo, takže vím, co se stane v další minutě, proto žádná velká zábava, jen se dostaví únava a to je účel dívání se. Jedna * za to, že díky těmto filmům se mi opravdu pak podaří hezky usnout. ()

herr_carter odpad!

všechny recenze uživatele

tohle je přesně ten film,u kterého si člověk říká,zda dát automaticky odpad, nebo třeba 4 hvězdy za to,že se to tvůrcům vůbec podařilo procpat na video. Odpad samozřejmě vítězí. Michael Ironside, aby mohl zaplatit činži, rád nakonec absolvoval celkovou lobotomii a podepsal ortel zmrdi. Dítě, které krmí krokodýly vakuovaným masem, ukradeným přímo z chlaďáku sámošky, kterého dabuje jedinec z ústavu pro mimořádně retardovanou mládež. A konečně krokodýl, který jakoby mi z programu malování vypadl. Dám nakonec asi 0,5 hvězdy za ty kozy...................moje hodnocení = 0,5 z 10. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama