Reklama

Reklama

VOD (1)

Připravte se na opravdovou noční můru! Gigantičtí a nenasytní krokodýlové vylezli z jezera a terorizují nedaleké městečko. Podaří se obyvatelům přemoci krvelačné bestie? Biolog Nathan Bickerman (Colin Ferguson) se s rodinou přestěhoval k jezeru. Dříve se zde objevilo několik úmrtí po napadení krokodýlem, ovšem místní obyvatelé vědce ujistí, že nebezpeční obojživelníci jsou dávno pryč. Jeho syn však najde několik krokodýlích mláďat a začne je krmit. Z roztomilých ještěrek velmi rychle vyrostou krokodýlí bestie gigantických rozměrů a začnou ohrožovat nejen biologovu rodinu, ale celé městečko. (HBO Europe)

(více)

Recenze (99)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Abych tenhle film rovnou nehodil do popelnice spolu s ostatními odpady a nedoufal, že popeláři, tedy jak říká Homer "ty smrduté pytle hnoje", tu budou co nevidět, zkusím předstírat, že se nejedná o horor, ale spíš komedii.. V tom případě jsem se totiž celkem příjemně pobavil, jen Jezero 3 neberte příliš vážně !! Mimochodem účast Michaela Ironsidea mě mile potěšila, už dlouho jsem ho v žádném filmu neviděl.. ()

Bloody13 odpad!

všechny recenze uživatele

Jedno je mi jasné: po tomhle si dvojku (která mě úplně minula) nikdy nepustim! Třetí Lake Placid je totiž typický produkt SyFy Channel a je na to ještě náležitě hrdý! Bez špetky humoru totiž vypráví příběh o rodině a několika dalších postav na sežrání, které utíkají před skupinou rozmazaných animovaných krokodýlů, co vyrostli díky malýmu harantovi, jenž je krmil bonbóny. Tupost všech aktérů a dokonce i krokodýlů nezná mezí. Lidé si s oblibou a dobrovolně nechávají sežrat ruce a nohy, krokodýli zase dají přednost radši půlkilu masa z marketu před 40 kg živé váhy. Taky mě sralo... ale co, sralo mě vlastně všechno, takže se nebudu namáhat. Pokud ale máte nepřátele, film jim vřele doporučte. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Pokud jsem dvojce udělil hvězdu z milosti, trojka si zaslouží minimálně dvě. WTF efekt, neboli volně přeloženo "Co to kurva bylo?", vystoupal prakticky na maximum. Hůř to sice jde, ale chtělo by to třeba podzemní poddruh krokodýl nilský krtkovitý. Obyčejné příšerně animované cosi s psíma nožičkama nemá ten správný šmrnc. Za povedenou však považuji vcelku obvyklou dávku trapnosti při pokusech účastníků natáčení, jako herce bych je opravdu neoznačoval, o položení se do svých rolí. Na šerifa z dvojky sice nemají, ale i tak jsem si užil při předstíraných údivech, straších a pláčích víc než dost. Rozhodně doporučuji všem milovníkům špatného filmu, najdete tu všechno. ()

HonzaMag 

všechny recenze uživatele

Do třetice všeho zlého :-( Nesmyslný scénář. Ultrastupidní dialogy, které ani mnohdy nedávají smysl. Směšné triky. Kulhající Michael Ironside (asi dávné zranění z Hvězdné pěchoty; na druhou stranu mu dorostlka ruka...). V hlavní roli zoologa/zoofila zaskakuje "prý dýdžej" Petr Zvěřina z Vyvolených. Jednoduše velká slabota a ztráta času. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Dostal jsem přesně to, co jsem očekával podle názvu - horor, který díky svému rozpočtu (a tedy i trikům a hercům) působí jako parodie sama na sebe. Kdo očekával cokoli jiného, je blázen. Přesto jsem se trochu zvráceným způsobem bavil a některé hlášky byly opravdu geniální (nevím, jestli cíleně). Na párty plnou lidí super film. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama