Reklama

Reklama

VOD (1)

Připravte se na opravdovou noční můru! Gigantičtí a nenasytní krokodýlové vylezli z jezera a terorizují nedaleké městečko. Podaří se obyvatelům přemoci krvelačné bestie? Biolog Nathan Bickerman (Colin Ferguson) se s rodinou přestěhoval k jezeru. Dříve se zde objevilo několik úmrtí po napadení krokodýlem, ovšem místní obyvatelé vědce ujistí, že nebezpeční obojživelníci jsou dávno pryč. Jeho syn však najde několik krokodýlích mláďat a začne je krmit. Z roztomilých ještěrek velmi rychle vyrostou krokodýlí bestie gigantických rozměrů a začnou ohrožovat nejen biologovu rodinu, ale celé městečko. (HBO Europe)

(více)

Recenze (99)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tohle vymyslel chlap, který má až na jeden den v měsíci pořád noční a když si chce zrovna v ten jeden jediný volný den užít se svou krásnou přítelkyní, tak ta mu oznámí, že to právě dostala. Pokud chcete znát v jakým duševním rozpoložení se takový chlap těsně po tomto oznámení nachází je tento film krásnou vizitkou, pokud vás to nezajímá, rádím vám jediný, vemte nohy na ramena a utíkejte před tímhle filmem co nejdál můžete. Jednu hvězdičku za kouzlo nechtěného. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - V tomhle světě by jste se měli bát lidí a ne zvířat......... Trikově je to ubohé, ale neuráží a má to svůj humor. Já se prostě od začátku směju. CITÁT - Nechci slyšet nic o krokodýlech........ V jezeře něco žije a fandové prvního Jezera už od začátku vědí, co. Je to ale hladové a tak se to vydalo na lov. CITÁT - Zábava právě začíná......... Ty vezmeš nohu, já ruku a ty třeba jeho záda. Film obsahuje části ironického humoru, který byl tak specifický pro jedničku. Není to sice ono, ale stokrát lepší než dvojka. Vrcholem ironie je tento rozhovor mezi Rebou a Brettem. REBA (Yancy Butler) - Je mi tvýho kámoše líto. BRETT (Mark Evans) - Já ho nesnášel. Byl to idiot. REBA - Aha. Tak to je mi líto, že tak smrdí........ Nejhorší situace je tak okolo 50 minuty - Tady jsem ten děj někak nechápal. Krokodýl se přibližuje k lodi, ta z nějakýho podivnýho důvodu vybouchne a po krátkém střihu už je krokodýl daleko na suchém břehu a snaží se vyskočit do okna, které je osmdesát centimetrů nad povrchem. Krokodýl jako skákací pejsek, mě rozesmál svou nelogikou a naivností tvůrců příběhu. No a tady od tohoto okamžiku už příběh začne nabírat stupidnější a stupidnější děj. Strašná škoda. Z docela pěkně rozjetého příběhu se stala velmi nudná telenovela. CITÁT - Dlužím vám oficiální omluvu........ Pak už je to opravdu jen děs a hrůza v úvozovkách. Řada nesmyslných scén jedna za druhou. Krokodýlí slzy jsou na místě. CITÁT - Jen pro informaci, Mainský krokodýl už vyhynul........ ()

Reklama

Danny F. odpad!

všechny recenze uživatele

Neefektivní animace (tak jako v ostatních dílech), nepochopitelné chování postav, herecké výkony a kdybych měl pokračovat bylo by toho spousta. Vlastně celý film je jedná negativní laická zrůdnost. Bohužel strašně nudné a nepovedené. Snad už další díl nebude navzdory samotnému záběru na konci filmu. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-To ti jeleni vypadají obvykle takhle?- No, pokud neexistuje nějaký druh létajících jeleních hlav, o kterých jsem neslyšel, tak ne.- Nathan Bickerman zdědí chatu po dvou sestrách (ne jeho sestrách..., ale stařenkách z předchozích dílů), jejichž koníčkem bylo starat se o krokodýly. Jejich úkol převezme, aniž by rodiče tušili, syn Connor. Uběhnou dva roky a z krokodýlů jsou mackové, co už si maso dokážou ulovit sami. A máme tu omladinu, aby měli plazi co žrát. Úvodní scéna je plná nahoty a sexu, kterou vtipně naruší predátor. Jeden si hned vzpomene na Čelisti a holku v moři, co se promění v rychlý splávek. A zatímco Nathan se šerifem (M. Ironside) pátrají po možných, ale nepravděpodobných plazech v jezeře, tak na druhém konce si dávají krokodýli do rypáku. Nechybí samozřejmě ukousnutá hlava, což je jakýsi poznávací znak série. A opět škoda, že počítačové triky jsou ty nejlevnější a nejmizernější. Ovšem zdejší krokodýli dokážou stáhnout do vody i auto s řidičem a v běhu by si nezadali s gepardem. Pokud se divák povznese nad levné provedení, dostane vtipný survival, kde zařvou i postavy, u nichž by se to tak nějak nečekalo...a to se počítá. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Babička to povídá furt, že jak nemrzne, přemnoží se všecko... Bohužel jsem díky téhle pohádce zjistil, že co do instinktů nejsem nic víc než průměrný aligátor; jakmile vidím pěknou nahatou holku, hned bych ji sežral. Tady jsem viděl tři hezký zadečky, tak za ně kousek hvězdičky. Jinak jedna z těch slabších trojek mé kariéry. Jo a nejlepší návod na zabití krokodýla? Rozhodně ho buď uhasit nebo natankovat. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama