Reklama

Reklama

VOD (1)

Film Big Eyes vypráví skutečný a šokující příběh jednoho z nejkolosálnějších uměleckých podvodů v historii. Na sklonku čtyřicátých a počátku padesátých let dosáhl malíř Walter Keane neuvěřitelného úspěchu, naprostou revoluci v komercionalizaci populárního umění se záhadnými obrazy tváří s velkýma očima. Bizarní a šokující pravda nakonec vyšla najevo, když se zjistilo, že Walterovy práce nebyly ve skutečnosti vůbec vytvořeny jím, ale jeho manželkou Margaret. Keane, jak se zdálo, žil kolosální lží, kterou oklamal celý svět. Příběh je až příliš neuvěřitelný, aby byl smyšlený. Big Eyes se soustředí na Margaretino umělecké probuzení, fenomenální úspěch jejích obrazů a její bouřlivý vztah s manželem, který byl katapultován k mezinárodnímu věhlasu tím, že přijímal ocenění za její práci. (Forum Film CZ)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

darthhokro

darthhokro (hodnocení, recenze)

Konečně jsem si na to udělal čas. Kryštof, zaVálcoval maximálně :) Hlavně ten konec u soudu.

Ruby.O.Hara

Ruby.O.Hara (hodnocení, recenze)

animaxis

Vtipné je to, že tie naše kiná sú dosť veľké a sú v nákupných centrách dokonca v Žiline, čo je krajské mesto. Paradoxne v maličkom kine v Martine to dávajú jedna radosť. :D

na příspěvěk reagoval animaxis

animaxis

animaxis (hodnocení, recenze)

Ruby.O.Hara

Mainstream filmy mají větší úspěch a tak toho využívají kina. Big Eyes hrají jen ve velkých kinech, kam se to prostě se vším ještě vejde. Taky jsem trochu zklamaný, ale film si snad užiju i tak :/ :)

na příspěvěk reagoval Ruby.O.Hara

Ruby.O.Hara

Ruby.O.Hara (hodnocení, recenze)

animaxis

Je to tak, v mojom meste to vôbec nepremietajú. Tak, ale toto ma hrozne sklamalo. Je to vôbec možné? Hlavne že Fifty Shades of Grey púšťajú každú hodinu a ešte to budú dávať mesiac. Tragédia :/ 

na příspěvěk reagoval animaxis

Ruby.O.Hara

Ruby.O.Hara (hodnocení, recenze)

Dnes má byť premiéra tohto filmu a ja som ešte nenašla ani v jednom kine ani jedinú jednu maličkú zmienku, že by sa chystali tento "motion picture" premietať! Sakra, čo sa deje? :D Som jediná?

na příspěvěk reagoval animaxis

moviefilm

moviefilm (hodnocení, recenze)

Veľké oči dokonca v slovenčine bude dvojzmysel so zaužívaným frazeologizmom "mať veľké oči", ktoré Margaret rozhodne mala, keď si brala Waltera...

MAJkLSON

MAJkLSON (hodnocení, recenze)

Ti cesti distributori jsou uplne jebnuti. Prekladaji, co nemaji, resp. si vymysli vlastni nazvy a Big Eyes, ktere by slo nazvat normalne Velke oci, zrovna nechaji. Pritom to je typ filmu, na ktery by si mohl zajit i normalni (neaglicky rozumici) clovek.

na příspěvěk reagoval dr.horrible, Dadel

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

Novej Burton, koukatelná kvalita i s titulkama dávno venku, a ani ne 200 hodnocení? Hlavně že americkej snajpr jich už má přes 1600

Danielito

Danielito (hodnocení, recenze)

ambron

Tak Lana podle očekávání nezklamala, z trumpety v Big Eyes mrazí! Teď ještě, aby nezklamal Tim a mrazilo i v únoru při závěrečných titulcích. :))

Ruby.O.Hara

Ruby.O.Hara (hodnocení, recenze)

Miagy

Ja som mala podobný pocit po prvom vzhliadnutí. Dúfam však v to, že to bude skvelé. Svet potrebuje Burtonove filmy, dlho sme taký však nemali...

Miagy

Miagy (hodnocení, recenze)

Hm, tak to mi príde dosť neburtonovské, ani ma to nejak nezaujalo, ani trailer, ani myšlienka.

na příspěvěk reagoval Ruby.O.Hara

Uživatel Beagle smazal svůj příspěvek.

Anagram

Anagram (hodnocení, recenze)

Ne že bych byl uraženej, ale je vtipný, že některé postřehy z filmů ti neuznaj, protože se nedají jednoduše vygooglit po dvou dnech od premiéry, ale hned druhá zajímavost je špatně a ta se dá ověřit během pěti sekund rovnou na čsfd...

StrongFear

StrongFear (hodnocení, recenze)

animaxis , Krocanovic

Tak ono to bola celkom náhoda :-) V San Franciscu som bol iba nejaké 3 mesiace a ani som nevedel, že sa tu má niečo také natáčať. Iba som jeden deň vyšiel von a bolo tam priveľa dobových aút :-) Ale nesťažujem sa :-)

na příspěvěk reagoval animaxis

StrongFear

StrongFear (hodnocení, recenze)

Dnes som náhodou narazil na natáčanie v San Franciscu (bývam 50-100 metrov odtiaľ takže to ťažké nebolo) . Celkom fajn vidieť prácu Burtona naživo ;-) Každopádne prostredie  vyzerá dobre a teším sa na výsledok.

na příspěvěk reagoval animaxis, Krocanovic, MikaRo

Krocanovic

Krocanovic (hodnocení, recenze)

animaxis

Kdo by se netěšil na další úžasný film od Tima a ještě s Christophem Waltzem? Jen by mě zajímalo, kdo bude dělat hudbu. Že by Danny Elfman? :)

na příspěvěk reagoval animaxis

Související novinky

Eva Green znovu u Burtona

Eva Green znovu u Burtona

29.07.2014

Francouzská herečka Eva Green letos dráždí diváky hned v pěti projektech: V mysteriózním seriálu Penny Dreadful, v akčňáku 300: Vzestup říše, ve westernu Salvation, v dramatu White Bird in a Blizzard… (více)

Burton a Waltz mají „velké oči“

Burton a Waltz mají „velké oči“

04.04.2013

A scénář poskytnou Scott Alexander a Larry Karaszewski, kteří stáli za Edem Woodem, objektivně asi nejlepším (a určitě nejuznávanějším) Burtonovým filmem. To je bezesporu dobrá zpráva. Burton si… (více)

Reklama

Reklama